Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mišić
    17. Svibanj 2021. 13:26

bumac95

MisicKukice nisam dobila, ali ga neću ni stavljat na ručkice. Ergobaby metro su dosta lagana kolica pa mislim da bi se lako prevrnula sa punim ruksakom. Stajat će dolje u onoj košari ispod :D

Ok, hvala ti! :) ma daaa, u pravu si, za ergo je bolje ispod voziti.
    _____
    Leah čestitke na pregledu i curici!

bumac95
    17. Svibanj 2021. 13:28

Ja sam na +3,5, ali sam od toga dvije dobila u zadnjih mjesec dana. Znam da je od 20. tjedna intenzivan rast ploda al nadam se da neće Nastavit ovim tempom 😂🤦🏼‍♀️

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

eemine4
    17. Svibanj 2021. 13:30

ivkica

Ja sam jutros evo obavila pregled nakon što sam čekala sat vremena pa mi je to malo dignuli živac al oke. Prvo mi je rečeno moram na dijetu od početka trudnoće do sad sam dobila 8 kg. Kako vi druge stojite s tim? Kao drugo u srijedu idem vaditi ogtt pa me zanima vi koji ste radile to koliko to vremenski traje, pitam radi posla. Posteljica je još uvijek straga rekla je da to moramo pratiti al da ima vremena još do 29.tjedna da se pomakne ali malo me već brine to jer može doći do placente previe. Beba je dobro razvija se lijepo.

I meni je dr rekao da bi trebala izbaciti slatko i bijeli hljeb tj uvesti malo dijete jer sam se udebljala 7kg od početka. 

Iskreno ne opterećujem se bas oko toga,kad mi se jede pojedem i slatko 🤷‍♀️

💝 ♀
    url=https://lilypie.com]

elena26
    17. Svibanj 2021. 13:56

Imam zelju svima vam poslati veliki pozdrav i cestitke sto ste u ovoj grupi 😊
    Drago mi je da je lista dugacka i svima zelim uredne trudnoce, uzivajte u svakom trenutku i da kad dode vrijeme poroda sve prode onako kako ste zamislile.
    Ja sam na forumu bila tijekom prve trudnoce, danas mogu reci da imam 30 novih prijateljica s kojima sam u grupi i dan danas svakodnevno razgovaramo, djelimo iskustva i zabrinutosti, setamo sa nasim krafnicama ☺️ To isto zelim i vama 🥰
    Ja vam se javljam samo da vam zazelim srecu jel nazalost nemam vremena pratiti jos jednu grupu s obzirom da ce moja prva beba uskoro 11 mjeseci a sada nosim blizance 😍 zivot je cudo! 
    Svima saljemo puno pusa i srece! 🍀

02.07.2020. Maya 💗
    27.10.2021. ❤️❤️

Ane_ši
    17. Svibanj 2021. 13:58

Ja sam dobila 8 kg ili 9kg od pocetka trudnoce. Moja dr je rekla da neka uzivam da sam inace sitna i mrsava i da nema veze 😁. Sljedeci tjedan idem na pregled. Trebalo bi biti plus 3kg u mjesec dana inace je prosjek 2kg normalan. Sad sam kuci na godisnjem do 8.7 pa komplikacije do 1.9 pa porodiljni. Nemam sada mogucnost otici u pekaru po burek ili topli sendvic kao dok sam radila 😂. Pa ce valjda i kilaza malo usporiti 😂. Ma ne brinem uopce vratit cu ja to sve nazad kad rodim do sljedeceg ljeta imam biti ispod pocetke kilaze 😂

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Ani92
    17. Svibanj 2021. 14:04

Evo i moje dobro uzgojene busice od proslog tjedna 🙈
    https://ibb.co/TYyp6gq
    Sa 56 kg sam dosla na 60 do sada. Nije mi dr nista prigovarala 😅 Ne radim vec 2 mjeseca i zaista puno vremena provodim u krevetu tako da me ne cudi sto se kg skupljaju. Do sada sam bila dosta aktivna zbog posla, znala sam imat po 13000 koraka u smjeni od 6,5 h i sad mi je ova neaktivnost bas neprirodna. Vrijeme nam je takvo da ne mozes ni izac prosetat, a da te kisa ne uhvati 😥
    Vidim da se dosta pisalo o suhomesnatom. Ja također pojedem kad mi se jede, pogotovo ako odemo u goste pa nam se posluzi, pa necu odbit. Mislim da neka umjerena kolicina s vremena na vrijeme ne moze stetit. Sa tekucinom također imam problem, ne uspjevam vise od 1-1,5 l popit. Ne mogu se natjerat da pijem ako nisam zedna.
    Stvarcice koje ste kupile za bebice su vam preslatke 😍 ja nisam jos nista jer nebi kupovala neutralno, a spol jos ne znamo... Kolica smo gledali Cybex balios s lux 3 u 1. Ima netko iskustva sa njima?
    Sretno svima na pregledima 🤞🤞🥰🥰

🙋🏼‍♀️29
    🙋🏻‍♂️32
    16.02. ➕
    12.03. Prvi pregled ❤ kuca
    09.06. Stize nam curica 🥰
    27.10. Love is born ❤ baby E.

ivkica
    17. Svibanj 2021. 14:21

Da li vama ginekolozi kažu da je posteljica straga

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Leah
    17. Svibanj 2021. 14:26

Hvala cure moje ❤❤❤
    Ani ja sam uzela cybex balios s lux i za sad sta sam ih vozila po kuci sam super zadovoljna.
    Ivkica meni je rekao da je posteljica sa strane i da je to okej, mislim da je dobro straga samo da nije nisko na uscu, nisam sigurna. 

Pokloncic13
    17. Svibanj 2021. 14:26

Bok zenice trudnice 😍 nisam bila aktivna neko vrijeme,propustila stranica i stranica 🥴
    Nadam se da ste sve dobro i da se bolje osjećate kako ste zakoračile u drugo tromjesečje 😇
    Ja sam si za svoj mir kupila baby watcher da ne jurim doktoru na svaki los feeling 🙊 nemojte mislit da sam luda,malko i jesam 🙊
    Kolica sam kupila,Bugaboo..išla sam jučer u potragu za autosjedalicom,odlučila sam se za Cybex aton b i-size isključivo zbog veličine i fakat nije teška.
    Čekam samo onu žutu srijedu da ju piknem na popustu 😇
    Jel koja od vas gledala kupiti onaj jastuk s instagrama baby angel wings?
    Posto je kod mene čista jesenska,gotovo zimska beba kontam koristiti ću,ali fakat nije jeftino i nemam predodžbu koliko bi beba dugo mogla biti unutra? 🤷‍♀️

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Tratinčica12
    17. Svibanj 2021. 14:49

ivkica

Da li vama ginekolozi kažu da je posteljica straga

Meni ginekologica dosad nije nikako spominjala ni plodnu vodu ni posteljicu.
    Baš ću je pitat na sljed. Pregledu 😊
    Sljedeći pregled ću biti 22 tt. Tada će raditi anomaly scan. Hoće li vaginalno gledati cerviks? Zadnji pregled je bio samo abdominalni UZV 😀

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.