Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica12
    17. Svibanj 2021. 20:02

Missy88

Jackie27Cure, kako ide naručivanje i plaćanje s AliExpressa? Odakle stiže roba uopće?

Vidjela sam i ja neki dan je jedna od vas stavila ruksak, baš dobro izgleda. Ali nikad nisam naručivala s Alija pa me malo strah 😏😏

Ja sam narucila izdajalicu, stigla je vec, cure ju tu preporucile i na fejsu u nekim grupama. Elektricna, dupla, 140 kn 😁 Ako nece trebati ok, ako hoce, ove kod nas su bas skupe.
    Ruksak sam i ja narucila. Stize ti iz Kine, za dosta stvari mozes birati od kud se salje. Inace izvan EU ako je iznad 160kn se placa jos dodatno pdv. Ako je skuplje gledaj da se moze slati iz Poljske, Spanjolske.. ima vise opcija. Doduše nikad ni nisam nesto skuplje s Alija narucivala pa ne znam kako prolaze carinu takve stvari i gledaju li bas svaki paket. Do 160 kn ne moras ni razmisljati :)
    Leah hvala!
    Kiky super 🥰

Hvalaa ☺ i ja sam škicala taj ruksak. Al nekako odavno nemam povjerenje u te stranice, iako bez razloga 😂 jer nisam ni naručivala.
    Kako znati jel ti šalje neki seller ili direkt AliExpress? Negdi sam pročitala kao da je bolje da šalje Ali....

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

CarpeDiem.
    17. Svibanj 2021. 20:17

Endzrue predivan i kreativan profil. ♥️
    Cure koje ste predvidjele evo profil pa škicnite, predivne unikatne stvari za mame i bebe. Le' sis creations.

url=https://lilypie.com]

CarpeDiem.
    17. Svibanj 2021. 20:18

CarpeDiem.

Endzruepredivan i kreativan profil. ♥️
    Cure koje ste predvidjele evo profil pa škicnite, predivne unikatne stvari za mame i bebe. Le' sis creations.

Facebook stranica

Jana25
    17. Svibanj 2021. 20:34

Evo Jane, ko pita za Janu 😁😁 Sanjarka moja ❤🥰
    Udala sam se u subotu🥳🥳🙂 nisam jednostavno stigla uzet mob u ruke! 🤯
    Drago mi je da nema tuznih vijesti i da vam trbuscici divno rastu 🥰❤😍
    Ja sutra u 19 i 15 idem samo na kratak pregled sto se tice onih pijelonija. Nadam se da ce sve biti okej 🥰
    Sad cu vas vise moc pratit, i vise cemo se druziti 🙂🙂
    Pusa svima, divne ste ❤

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Jana25
    17. Svibanj 2021. 20:38

Eh da, od cijelog dana, iscrpljenoati, uzbudenja...
    U nedjelju mi je tako bilo lose da je to koma🙄
    Ustala se, ne naspavana naravno, nkaam naa pola vode, pocela se gubit. Blijeda ko krpa!!
    Vrti mi se, izmjerom tlak 70/30 🤯
    Mama mi je skoro hitnu zvala 😐 ali pršut, mineralna i uspanicena ja, digo se u 5 min na 114/70
    Prepala sam se. Sad je okej, al svakako cu to spomenut doktorici. 
    Inace mi je 90/60, al zna bit i 80/50

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Tratinčica12
    17. Svibanj 2021. 20:49

Jana25

Ja sutra u 19 i 15 idem samo na kratak pregled sto se tice onih pijelonija. Nadam se da ce sve biti okej 🥰
    Pusa svima, divne ste ❤

Aaaa prekrasno! 😍😍😍 čestitke na vjenčanju 🙈🥂❤
    Baš sam se pitala ovih dana di si. Prije si bila aktivna, odjednom ništa ☺☺

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Jana25
    17. Svibanj 2021. 20:52

Jackie27

Jana25

Pusa svima, divne ste ❤

Aaaa prekrasno! 😍😍😍 čestitke na vjenčanju 🙈🥂❤
    Baš sam se pitala ovih dana di si. Prije si bila aktivna, odjednom ništa ☺☺

Da! Bila sam kod kuce, u Osijeku jel,
    I sjetila sam te se, al nkaam uspjela uzet mob i pitat za kavu 😫
    Al bila si mi u mislima 🥰

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

plavabosanka
    17. Svibanj 2021. 20:54

MadameI

plavabosanka

MadameI

Prva 3 mjeseca sam pripazila sto jedem,a nakon toga kad sam vidjela da se sve dobro razvija, i suhomesnato je bilo na meniju. Sve domace, tako da nema straha 😁 jedino sto ne jedem su jetrice 😔 a voljela bi dinstanu na luku 🤤🤤
    Medjutim to ce jos malo sacekati 😁

Ugodnu nedjelju svim kuglicama 😁
    Ps. Jeste pocele s kupovinom krpica?
    Pps. Jel ima jos koga iz Njemacke?

Imaa nas iz Dojčland. Ja bi do sad vjerojatno svašta kupila da su nam trgovine otvorene ovako hvatam u Lidlu i Aldiju bodice i hlačice 😂 neki dan smo i u Ruskoj trgovini naletili na robicu dječju 🙈

Odakle Dojcland 😁
    Trgovine tu i tamo, ali najviše online 🙈 e da, i c%a ima super stvari za sitne pare 😁😁😁😁

Spaichingen, Baden-Württemberg. 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

plavabosanka
    17. Svibanj 2021. 20:57

Orhideja13

MadameI

Vidim da dosta zena jos rade. Ima li jos koja da ne radi?
    Ja sam dobila zabranu rada od firme, cim sam ostala trudna, jer radim u produkciji autoindustrije. Tako da sjedim u kuci od pocetka godine, a buduci da je kod nas sve zatvoreno jos od 12.mj,umirem od dosade u 4 zida.
    Cime se zabavljate?

Sretno na pregledu svima 🥰

Ta sam😅 ne radim.. De (FFM)
    Isto od decembra, s Tim da Mi u martu ugovor nisu produzili bas zbog trudnoce 😣😈.. Jedina sreca Mi sto imamo Garten pa tamo lijepe dane provodim 🤷‍♀️

Znači onda nisam jedina kojoj ugovor nisu produljili zbog trudnoće🤷🏼‍♀️

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️

plavabosanka
    17. Svibanj 2021. 21:14

Ani92

Evo i moje dobro uzgojene busice od proslog tjedna 🙈
    https://ibb.co/TYyp6gq
    Sa 56 kg sam dosla na 60 do sada. Nije mi dr nista prigovarala 😅 Ne radim vec 2 mjeseca i zaista puno vremena provodim u krevetu tako da me ne cudi sto se kg skupljaju. Do sada sam bila dosta aktivna zbog posla, znala sam imat po 13000 koraka u smjeni od 6,5 h i sad mi je ova neaktivnost bas neprirodna. Vrijeme nam je takvo da ne mozes ni izac prosetat, a da te kisa ne uhvati 😥
    Vidim da se dosta pisalo o suhomesnatom. Ja također pojedem kad mi se jede, pogotovo ako odemo u goste pa nam se posluzi, pa necu odbit. Mislim da neka umjerena kolicina s vremena na vrijeme ne moze stetit. Sa tekucinom također imam problem, ne uspjevam vise od 1-1,5 l popit. Ne mogu se natjerat da pijem ako nisam zedna.
    Stvarcice koje ste kupile za bebice su vam preslatke 😍 ja nisam jos nista jer nebi kupovala neutralno, a spol jos ne znamo… Kolica smo gledali Cybex balios s lux 3 u 1. Ima netko iskustva sa njima?
    Sretno svima na pregledima 🤞🤞🥰🥰

Kod mene ista stvar na poslu sam radila hrpu koraka, sad kako sam kući čisto mi je čudno. Al imam osjećaj da mi je i trebalo malo odmora jer sam bila preforsirana od tog silnog posla i stresa.

Što se tiče kila ja sam dobila nekih +4-5, s time da sam izgubila kilu i nešto na početku. S obzirom da sam mršava ne sekiram se previše jer se to za sad vidi samo u sisama i dupetu🤣🤣🙈 sad sam sama sebi postala zgodna napokon😂😄

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.