Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica12
    15. Svibanj 2021. 13:08

eemine4

bumac95

Usput. Ovo je dobra ponuda ako koja razmišlja o kupnji sklopive kadice :)
    Mislim da ću ju uzet jer mi puno znaci prostor :D
    https://ibb.co/GVy9GSf

Ima možda koja da je pročitala negdje Recenziju? Ne nalazim bas

Kadica je bas super😍Ja ću definitivno uzeti takvo nešto. Mene zanimaju twistshake proizvodi generalno kakvi su? Vidjela sam ponudu za dosta posudica flašica i djecijih stvarčica općenito

Čula sam da su super praktični i kvalitetni ali iz prve ruke ne🤨

Vidim da dosta influencerica reklamira Twistshake proizvode. Kakvi su iz prve ruke, ne znam. Iako iskreno čini mi se malo previše razvikano u zadnje vrijeme, a nije baš jeftino.

-  gledala sam malo Twistshake kuhalo. Ima dosta negativnih recenzija, u smislu da se brzo pokvari i procuri. Iako često bude na akciji 50% i povoljno u odnosu na ostala kuhala.  Čini mi se da se više prodaje ime i natpis, kao i za hrpu stvari u današnje vrijeme 😃

-
    Sklopiva kadica Stokke - za nju sam znala naići na pozitivne recenzije, a duplo je jeftinija od Twistshake.
    Ja planiram uzeti neku najobičniju kadicu ispod 100 kn. Poslužiti će svrsi ☺☺

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Tratinčica12
    15. Svibanj 2021. 13:12

little baby

Jackie27

Cure, ima li neka iskustva sa posteljinom iz Ikee ili saznanja kakva je? Poplun, navlake za popun, za madrac, nepromociva podloga? Gledala sam malo, ima dosta lijepih i povoljnih stvari. A nemam priliku vidjeti uživo 😁😁
    Mislim ne planiram još uzimati, ali da imam u glavi za kasnije da se ne mislim previse haha

Ja imam za klince poplone iz ikee,posteljinu takoder. Nama je super bila i za kindac i za sada kada su klinci veci. Ja zadovoljna,takoder i mi imamo njihove poplone,jastuke i posteljinu

E hvala ti puno na dojmovima ☺☺
    A jesu popluni malo veliki za kinderbet? Ili bude ok? Po dimenzijama 110 x 125 cm vidim da su veći od nekih klasičnih (120×80 cm)...

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.

eemine4
    15. Svibanj 2021. 14:25

Jackie27

eemine4

bumac95

Kadica je bas super😍Ja ću definitivno uzeti takvo nešto. Mene zanimaju twistshake proizvodi generalno kakvi su? Vidjela sam ponudu za dosta posudica flašica i djecijih stvarčica općenito

Vidim da dosta influencerica reklamira Twistshake proizvode. Kakvi su iz prve ruke, ne znam. Iako iskreno čini mi se malo previše razvikano u zadnje vrijeme, a nije baš jeftino.

- gledala sam malo Twistshake kuhalo. Ima dosta negativnih recenzija, u smislu da se brzo pokvari i procuri. Iako često bude na akciji 50% i povoljno u odnosu na ostala kuhala. Čini mi se da se više prodaje ime i natpis, kao i za hrpu stvari u današnje vrijeme 😃

-
    Sklopiva kadica Stokke - za nju sam znala naići na pozitivne recenzije, a duplo je jeftinija od Twistshake.

I ja sam kod infuensera primjetila da reklamiraju twistshake sto mi ništa ne znaci, plaćeno im je da reklamiraju
    Generalno mi par robnih marki nije jasno zbog cijena 😆 ili su zlatni ili im ime toliko vrijedi.
    I Stokke naprimjer, iako sam Zaljubljena u njihova kolica sto je previše previše je 😅

💝 ♀
    url=https://lilypie.com]

Tratinčica12
    15. Svibanj 2021. 14:46

eemine4

Jackie27

eemine4

bumac95

- gledala sam malo Twistshake kuhalo. Ima dosta negativnih recenzija, u smislu da se brzo pokvari i procuri. Iako često bude na akciji 50% i povoljno u odnosu na ostala kuhala. Čini mi se da se više prodaje ime i natpis, kao i za hrpu stvari u današnje vrijeme 😃

-

I ja sam kod infuensera primjetila da reklamiraju twistshake sto mi ništa ne znaci, plaćeno im je da reklamiraju
    Generalno mi par robnih marki nije jasno zbog cijena😆ili su zlatni ili im ime toliko vrijedi.
    I Stokke naprimjer, iako sam Zaljubljena u njihova kolica sto je previše previše je😅

Ma što se mene tiče sve je to pretjerano i plaća se ime i natpis, marka. 
    To što kažeš influencerima je plaćeno da reklamiraju, pa lako im onda govoriti. Ni meni to ništa ne znači. Hrpa proizvoda i marki je za moj džep too much 🙈, a i da imam novca ne bih ga dala samo za marku i ime. Tako da uvijek gledam neke povoljnije opcije. 
    I da je dobar omjer cijene i kvalitete, nešto srednjeg ranga 😃😃

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.

• marea
    15. Svibanj 2021. 15:18

Nama je Stokke kadica bila zakon, super kupnja. 
    IKEA posteljinu imamo, ali me nerviraju te dimenzije kojih nema nigdje drugdje za kupiti. 

Twistshake isto koristimo dugo, zadovoljna sam. Imamo set za jelo, kljunasicu, bočicu, i sad već dugo pije iz onih boca sa slamkom. Sve mi je dobro, osim sto bočice puštaju kad se polegnu u torbi  i da, moje dijete sve može odlijepiti pa tako i twisthake mat, ali i dalje volim njihovo posude. Kupila sam sve na 50% popusta.

little baby
    15. Svibanj 2021. 15:26

Da nesostatak th posteljina za poplon iz ikee je jer moras vecinom tamo posteljinu kupovat jer su takve dimenzije. Ali meni nije smetalo. Uzeli smo 3 para seta i to mi je dovoljno,ionako dok su bebe bebe ne pokrivam ih tim poplonom,vec u vrecu i even.dekica preko. Kasnije kad su malo veci poplon mi je zakon jer je veci malo,sve ove sto smo imali su nekako mali/kratki

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

eemine4
    15. Svibanj 2021. 18:42

Jackie27 Slažem se. Može se naći kvalitetnih i “jeftinih” stvari. Svi mi želimo kvalitet pogotovo za svoje dijete ali mislim da se može naći kvalitet i za male pare iskreno. I da su neke stvar bas nepotrebno skupe
    Dannna Da znam preko toga bih naručivala odjeću ili tako te neke stvari ☺️ Za namještaj bas i ne vjerujem da bi mi neko dostavio aa i ne bih se usudila dok ne opipam ja to sve sama 😆 
    Ništa dok Ikea ne dodje nama 😆

💝 ♀
    url=https://lilypie.com]

nikkas
    15. Svibanj 2021. 20:26

Cure drage, priuštite li si tu i tamo koji komadić nekog suhomesnatog proizvoda ili ih izbjegavate u potpunosti? 

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

Tratinčica12
    15. Svibanj 2021. 21:57

nikkas

Cure drage, priuštite li si tu i tamo koji komadić nekog suhomesnatog proizvoda ili ih izbjegavate u potpunosti?

Jedem domaće suhomesnate proizvode, provjereni su 😊 a mislim da ne bi trebalo biti problema ni sa kupovnima jer i oni prolaze razne kontrole dok ne dospiju na  tržište. 
    Pojedem ponekad i riblju konzervu ili mesni narezak. 
    Ne sad da svaki dan jedem te stvari, ali ono tipa jednom tjedno nešto od toga ili rjeđe 😊

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.

little baby
    15. Svibanj 2021. 21:57

nikkas

Ja mlatim po svemu,bilo domace bilo kupovno. I tuna salata mi se uzasno jede,obozavam je. Jedino nju izbjegavam,mada sam nedavno i nju pojela ali naravno ne u velikim kolicinama

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.