Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bumac95
    15. Svibanj 2021. 10:20

Usput, za starijeg malog (prije 5 god) sam iz Rijeke išla u Fis u Bihać i napravila KOMPLETNO opremanje bebe. Pun kombi sam natovarila za 2000 maraka 🤭😂

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

eemine4
    15. Svibanj 2021. 10:31

bumac95

Cure jel imate vi Ikeu u Bosni? Pitam jer oni imaju praktički “kompletic” za dječju sobu :D
    Mi smo odlučili sve uzet od tamo :)

Nemamo Ikeu😭😭😭 Tamo sam bas gledala i tražila slično nešto u bih ali nažalost ni sličan izbor nemamo. 

Daa u Fisu ima svašta prosnjuhat ću! Bas ti hvala sto si me napomenula 😁

💝 ♀
    url=https://lilypie.com]

SamoMalo
    15. Svibanj 2021. 10:33

Xplory i scoot nije isto, xplory su veca. Meni se kod njih ne svida ona jedna rucka, zato sam gledala trailz 😄

Leonoah
    15. Svibanj 2021. 10:42

Vidim da se priča o kolicima😊 na mojoj listi su Joolz Day +, Nuna Mixx Next i Mutsy Evo Urban Nomad. Mutsy su lagana, oko 8kg i zasad su mi favorit. Sva kolica su 2u1 (košara i sportski dio) jer AS planiramo kupiti posebno. Sutra sam u Splitu pa idem usput pogledati kako izgledaju i kakva su zapravo (Iako ih planiram kupiti tek tamo negdje u 7-8 mjesecu). 

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

Tratinčica12
    15. Svibanj 2021. 11:19

Cure, ima li neka iskustva sa posteljinom iz Ikee ili saznanja kakva je? Poplun, navlake za popun, za madrac, nepromociva podloga? Gledala sam malo, ima dosta lijepih i povoljnih stvari. A nemam priliku vidjeti uživo 😁😁
    Mislim ne planiram još uzimati, ali da imam u glavi za kasnije da se ne mislim previse haha

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

bumac95
    15. Svibanj 2021. 11:34

eemine šteta za ikeu. Ima stvarno okej cijene i kvalitetu :) 
    Jackie u taj dio nisam upućena :/

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    15. Svibanj 2021. 11:39

Usput. Ovo je dobra ponuda ako koja razmišlja o kupnji sklopive kadice :) 
    Mislim da ću ju uzet jer mi puno znaci prostor :D
    https://ibb.co/GVy9GSf

Ima možda koja da je pročitala negdje Recenziju? Ne nalazim bas 

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

eemine4
    15. Svibanj 2021. 12:03

bumac95

Usput. Ovo je dobra ponuda ako koja razmišlja o kupnji sklopive kadice :)
    Mislim da ću ju uzet jer mi puno znaci prostor :D
    https://ibb.co/GVy9GSf

Ima možda koja da je pročitala negdje Recenziju? Ne nalazim bas

Kadica je bas super😍 Ja ću definitivno uzeti takvo nešto. Mene zanimaju twistshake proizvodi generalno kakvi su? Vidjela sam ponudu za dosta posudica flašica i djecijih stvarčica općenito 

Čula sam da su super praktični i kvalitetni ali iz prve ruke ne 🤨

💝 ♀
    url=https://lilypie.com]

• malenabeba8
    15. Svibanj 2021. 12:13

Cure da li je koju boljelo ispod pupka? Ja sam sinoć mislila da cu poludjeti od boli. Jedno pola sata me užasno boljelo ispod pupka pogotovo na bilo kakav pokret. I imala sam žgaravicu. Naravno ako se ponovi otići cu na hitnu da vidim sta je. 

little baby
    15. Svibanj 2021. 13:04

Jackie27

Cure, ima li neka iskustva sa posteljinom iz Ikee ili saznanja kakva je? Poplun, navlake za popun, za madrac, nepromociva podloga? Gledala sam malo, ima dosta lijepih i povoljnih stvari. A nemam priliku vidjeti uživo 😁😁
    Mislim ne planiram još uzimati, ali da imam u glavi za kasnije da se ne mislim previse haha

Ja imam za klince poplone iz ikee,posteljinu takoder. Nama je super bila i za kindac i za sada kada su klinci veci. Ja zadovoljna,takoder i mi imamo njihove poplone,jastuke i posteljinu

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.