Hej curke…. Pocela sam osjecat bebu vec par noci… I ne mogu vjerovat da ju svaki put osjecam u isto vrijeme i to ni manje ni vise oko ponoci. Tocnost unutar 10-15 min….. Jel to moguce….? A od 20h lezim sa rukom na stomaku i uvijek blagi lup lup krece u isto vrijeme. Koja su vasa iskustva? Vec sam pospana od tog cekanja a bas me raduje pa cekam
😂😂😂… 18+5 sam
Ja sam zadnja dva dana bas osjetila taj blagi lup lup i oba dva dana je bilo navecer prije spavanja 😀
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Vecer mamice 🥰
Divne su vam buše 😍 samo mazite i pazite❤
Ja sam bila na anomaly scan. Dr je vidjeo "pijeloni 5 i 7 mm". Naglasio da nije panika.
Ima netko iskustva, pozitivna?
Ja jos nisam dosla do toga, ali sam negdje procitala da je to u toj fazi normalno jer se beba razvija 🥰
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Hej curke…. Pocela sam osjecat bebu vec par noci… I ne mogu vjerovat da ju svaki put osjecam u isto vrijeme i to ni manje ni vise oko ponoci. Tocnost unutar 10-15 min….. Jel to moguce….? A od 20h lezim sa rukom na stomaku i uvijek blagi lup lup krece u isto vrijeme. Koja su vasa iskustva? Vec sam pospana od tog cekanja a bas me raduje pa cekam
😂😂😂… 18+5 sam
Moguce je! Imaju svoj ritam! Moj se javlja ujutro oko pola 8. Popodne izmedu 4 i 6 i navecer od pola 10 do 10 😁
Kad nesto pojedem i onda krece show 😁 reagira na kisele jabuke (sigurno sam 20 kila pojela u ovih 5 mj), sok od narance i cokoladu 😎😇
Mislim se da pojedem cokolade pa da barr sat ranije idem spavat..
🙃 Jos su blagi udarci pa preko dana ne osjetim.... Hvalaa ti... Pusa uzivajmo
😊😊🍀🙈💕
😂😂😂… 18+5 sam
Ja sam zadnja dva dana bas osjetila taj blagi lup lup i oba dva dana je bilo navecer prije spavanja 😀
💕💕💕❤️❤️❤️🙈🙈🙈🙈❤️❤️❤️❤️ Pocelo je.. Eee srce hoce iskocit od dragosti kad je osjetim. ...
Ajde cure stavite slike svojih bušica 🤰👶
Uff vrlo rado ali mi još nije počeo rasti😡
Ista situacija I kod mene, navece se kao napuse, pa se ponadam Evo ga.. Ujutru nista, ko daska 😅😅
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
😂😂😂… 18+5 sam
💕💕💕❤️❤️❤️🙈🙈🙈🙈❤️❤️❤️❤️ Pocelo je.. Eee srce hoce iskocit od dragosti kad je osjetim. …
Hocu rec pocelo i kod tebee.... Divnoooo
😃🤗🤗🤗🤗🥰🥰
🙃 Ja jos moram cekat ponoc...
🤭
Pozdrav cure, nisam dugo pisala, danas i jucer citam sve zaostatke..
Najveci zagrljaj za cure koje strahuju i cekaju nalaze. U prosloj trudnoci sam imala raznih sumnji na neke dijagnoze i znam kako se sada osjecate 😔 Danas se toliko analizira trudnica i mala beba da cesto onda ovako neki markeri iskoce koji u vecini slucajeva opet dobro zavrse . Neka tako bude i vama 😘😘😘😘
Jana25 i Ivkica, vidim da ste pisale za bubrezne pijelone. I mom malom su bili uvecani u prvoj trudnoci. Inace je cesce to kod deckica. Bili su uvecani negdje do 30.tjedna i onda su se normalizirali. To se cesto tako dogodi. Ne brinite 😘
Pisete dosta o glavoboljama, svi istu muku mucimo 😥 Ne znam jeste vidjele da ima lupocet u granulama, puno efikasniji je od obicnog u tableti.
Mi smo inace dobro. Bili smo ovaj tjedan na pregledu. Na anomaly scanu je bilo sve dobro. Dobili smo vaginalete za doma jer imam kandidu. I malo mi je cerviks mekan pa moram usporiti tempo. Duljina je ok ali je kao malo meksi. Ima netko iskustva?
Vrlo rado bih poslala i svoj ali još nije počeo rasti 🙈
Nadam se kroz koji tjedan.
Odjavila sam se sa foruma i nikako pogoditi šifru pa sam morala praviti novi email i profil 😂.
Bedasto mi pratiti, a bar nekada ili redovno se ne uključiti
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Večer cure, nadam se da sve spavate u ovo doba. Glavobolja me ubija večeras, pa ništa od spavanja za sad.
Bacam svježu sliku “trbuščića” jer su mi taman večeras stigle trudničke tajice pa sam slala frendicama 😂
Naspram vas ja izgledam spremno za porod 😂🤦🏼♀️
Još koji dan i ravno polovica 🥰
Usput sam i dodala pozadinu jer malac od 4 godine upada u kadar 😅
https://ibb.co/RPhcb0R
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Evo da se i ja javim sa pregleda. Jučer sam bila i sve je ok. Stiže nam mali pišonja. Čim je doktorica otvorila UZV izbacija ga je u prvi plan ja i kćer pukle od
. Sve je drugo ok. Baš je detaljno sve gledala ima i rukice noge i prstiće i stopala i 2 bubrega mozak razvijen i srce predivno kuca i izgleda zdravo. Slijedeći pregled je za 4 tjedna. Eto ovo je godina muškića naš će se zvati Ivan
. Već sam ga lagano počela osjećati pogotovo navečer kada legnem. Dobila sam 6 kg
od kako sam saznala sa 4 tjedna da sam trudna.
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Sortiraj odgovore
Najstariji