Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mala_martina1990
    29. Travanj 2021. 09:58

Pozdrav cure! Evo da se i ja malo javim,ne pisem vam cesto,ali vas pratim i citam.🙂🙂
    Svim curama cestitam na dobrim pregledima,i onima koje tek idu držim 🤞🤞🤞☺️☺️
    Mi smo evo 19+4, osjecamo se super,nadam se da ce tako i ostati...bebu sam pocela osjecati,najvise se mrda navecer ❤️ zna nekad i ujutro, ali preko dana ju ugl ne osjetim,ali sam sretna sto napokon i ja osjetim te mraviće 🥰🥰 sad cekamo pregled za par dana i nadamo se da ce sve biti ok...
    Dali je koja od vas primjetila ponekad da nesto vrlo vrlo malo zna kapnit iz bradavice?🙄 Predpostavljam da bi to bio kolostrum,ali to mi se desi onak svake prestupne,ali evo vas jutros sam primjetila malu mokru točkicu na piđami,alu vrlo vrlo sitna....

Sanjarka88
    29. Travanj 2021. 09:58

Leah

A zadranke moje i ja bi na kavu s vams,ali tek sad vidim, ali ja sam s Paga, pa mi je kasno, svakako se iduci put organiziram pa dodjem i ja, uzivajte 😘😘😘
    Sanjarka, Hera i Malabeba drzim fige i vjerujem da ce sve biti uredu!❤
    Cestitam svima na urednim pregledima i saznanju spola.
    Netko je pitao za ljubljenje mazenje i odnose, ljubljenje i mazenje mogu, a za odnose imam zelju, ali totalna blokada u glavi jednostavno ne mogu.
    Ovih dana me ubija glavobolja, ne znam jel do vremena ili sta vec, ali doslovno ne prestaje, paracetamol mi dodje ko tic tac, se moze popiti normabel?
    Sretno svima na pregledima danas!

Mozes normabel
    Mene je jucer unistila glavobolja 
    Tek drugi lekadol mi je pomogao 
    I danas je jos osjetim 🤕

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Zara7
    29. Travanj 2021. 10:00

Mišić može 11! Vidimo see 🤗
    Leah aaa baš šteta, ponovit ćemo svakako onda s tobom u paketu! 💓 drži se!!

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Mišić
    29. Travanj 2021. 10:22

Leah čekala sam i ja hoćeš li nam se i ti javiti.
    i kao što ti je Sanjarka napisala - možeš i normabel, dozvoljen je. I vjerojatno ti je i do vremena, i ja sam kao i vi sva šuć muć
    Zara vidimo se! valjda ćemo se prepoznati, hahaha

Zara7
    29. Travanj 2021. 10:41

Mišić hahahha imat ću crvenu ružu u ustima 😂 evo nam i 🌞

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

CarpeDiem
    29. Travanj 2021. 11:24

Dobri jutro, sretno svim curama koje imaju preglede. 🍀 Definitivno nam dječaci vode 🎉, Endzrue ako ti se da možeš nam na početak liste staviti koliko 💙 i koliko 💗. 
    Sanjarka redovno si u mojoj krunici, i drzim fige da što prije  stignu rezultati.🙏
    Još danas, sutra i u subotu na put za Hr 🙈 🙈 jedva čekam, a i uželjela sam se naše hrane🤭😂. Taman da vratim ovo kilo što je otišlo i nabacim još. 🙊

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

CarpeDiem
    29. Travanj 2021. 11:24

Zara7

🤣🤣🤣 padoh sa stolice na 🌹

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Sanjarka88
    29. Travanj 2021. 11:31

CarpeDiem ❤️❤️❤️
    Uzivaj u Hr 🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tratinčica12
    29. Travanj 2021. 12:19

Ej, cure. Sorry što ja upadam s ovim pitanjem. Tražila sam po netu, ali nisam našla neke info baš.

- prošle godine mi zbog korone nije produžen ugovor na poslu. Otad sam prijavljena na biro. Aktivno sam cijelo vrijeme tražila posao, slala zamolbe. Otkad sam saznala da sam trudna ne trazim više, jer mi je struka takva da ideš na komplikacije čim saznaš za trudnoću.
    A i nije baš da će netko zaposliti trudnicu.
    Redovno se prijavljujem na biro, ne bih htjela da me sada odjave pa da izgubim pravo na naknadu s biroa nakon rođenja djeteta ili tako nešto.

- Ja sam sad to na dugo i široko 😃 
    Pitanje je: mogu li me odjaviti s biroa ako prilikom sljedeće prijave kažem da trenutno ne tražim aktivno posao zbog trudnoće?
    Ili da se nastavim redovno prijavljivati kao i dosad i da ne spominjem ništa o trudnoći?
    Ispričavam se na podužem postu, hvala na odgovorima unaprijed 😃😃😊😘

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Zara7
    29. Travanj 2021. 12:47

CarpeDiem

Zara7

🤣🤣🤣 padoh sa stolice na 🌹

Hahaha prepoznale smo se 😂🌹 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.