Curke sutra su vam traperice za trudnice u lidla⦠Ja bi Äak uzela al nemam pojma koji broj⦠Jel itko zna kakve su njima veliÄineā¦normalno ako ih uopÄe bude ostalo Å”ta jer mogu tek iza posla iÄššš... Da ne govorim da sam ovaj post napisala u grupu lh trakice jer sam prije tamo visila i volim popratiti cure... Sad mi je preneugodno a ne mogu izbrisat
Curke sutra su vam traperice za trudnice u lidla⦠Ja bi Äak uzela al nemam pojma koji broj⦠Jel itko zna kakve su njima veliÄineā¦normalno ako ih uopÄe bude ostalo Å”ta jer mogu tek iza posla iÄšššā¦ Da ne govorim da sam ovaj post napisala u grupu lh trakice jer sam prije tamo visila i volim popratiti cure⦠Sad mi je preneugodno a ne mogu izbrisat
Idem i ja i isto ne znam koju veliÄinu uzeti. InaÄe stanem u njihov 38, možda bih trebala za broj veÄe. Nisam pametna š¤·š»āāļø
'21. š
'24. š
Curke sutra su vam traperice za trudnice u lidla⦠Ja bi Äak uzela al nemam pojma koji broj⦠Jel itko zna kakve su njima veliÄineā¦normalno ako ih uopÄe bude ostalo Å”ta jer mogu tek iza posla iÄšššā¦ Da ne govorim da sam ovaj post napisala u grupu lh trakice jer sam prije tamo visila i volim popratiti cure⦠Sad mi je preneugodno a ne mogu izbrisat
Idem i ja i isto ne znam koju veliÄinu uzeti. InaÄe stanem u njihov 38, možda bih trebala za broj veÄe. Nisam pametna š¤·š»āāļø
Sada sam u 38 al kako sam se i prije trudnoÄe udebljala i nisu mi naj najkomodnije.. Tj gore na kopÄanje stežu a nogavice Äak ok... Možda mi trudniÄke 38 budu zato ok ako imaju iÅ”ta elastina... Strah me uzet 40 pa da plivam u njimaĀ
Cure
Malo sam gledala kolica i trenutno su mi prioritet ona kod kojih kosara moze u sportsko sjedalo. Da li Nuna ima takva? Cini mi se da nema
Meni se te traperice u lidlu uopce ne svidaju neznam zasto ali nisu mi lipo stajale zadnji put pa sam ih vratila nazad. Ja sam prosli tjedan uzela one kao trenerka hlace za trudnice i odlicne su mi. Inace sam prije nosila xs uzela sam hlace s jer se osjecam bolje. Sutra idem na pregled u 18h jedva cekam š¶ā¤ā¤
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoÄa rodila se naÅ”a princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokuÅ”avanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Cure
Malo sam gledala kolica i trenutno su mi prioritet ona kod kojih kosara moze u sportsko sjedalo. Da li Nuna ima takva? Cini mi se da nema
Ja sa gledala maxi cosi i njih cu vjerovatno uzeti ona mi se cine ok. I to 3 u 1
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoÄa rodila se naÅ”a princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokuÅ”avanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Drage moje ja taman s pregleda. Napravljen mini anomaly scan, sve je super. Nuhalni je manji od 1mm, nosna kost uredna, srce pravilno kuca, 157 otk/min, pustio mi je zvuk, prekrasan osjecaj š„° beba mice rukama i nogama, mozdana aktivnost uredna, bedrena kost takoÄer, to je viÅ”e-manje sve Å”to sam zapamtila. Sljedeci pregled je 27.05.
Traperice kao traperice su ok, ali imaju neku cudnu gumicu koja kasnije dosta smeta na trbuhu, nosila sam jedne njihove br 34(š) u prosloj trudnoci, ali zato trudnicke iz H&M-a su savrsene, nigdje ne stisnu, slim fit, izdrzale ekstra 18kila i stvarno se isplate āŗļøāŗļø
Traperice kao traperice su ok, ali imaju neku cudnu gumicu koja kasnije dosta smeta na trbuhu, nosila sam jedne njihove br 34(š) u prosloj trudnoci, ali zato trudnicke iz H&M-a su savrsene, nigdje ne stisnu, slim fit, izdrzale ekstra 18kila i stvarno se isplate āŗļøāŗļø
Idem odma vidit na web shop sta imaju hahahha
Idem odma vidit na web shop sta imaju hahahha
Hahahaha, naravno ako stignes uzmes u lidlu, probas i lako vratis š¤·š¼āāļø
Sortiraj odgovore
Najstariji