Jesenske bebe 2021. šŸ

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonkica111
    28. Travanj 2021. 17:27

Curke sutra su vam traperice za trudnice u lidla… Ja bi čak uzela al nemam pojma koji broj… Jel itko zna kakve su njima veličine…normalno ako ih uopće bude ostalo Å”ta jer mogu tek iza posla iÄ‡šŸ˜­šŸ˜­šŸ˜­... Da ne govorim da sam ovaj post napisala u grupu lh trakice jer sam prije tamo visila i volim popratiti cure... Sad mi je preneugodno a ne mogu izbrisat

Haru
    28. Travanj 2021. 17:33

Tonkica111

Curke sutra su vam traperice za trudnice u lidla… Ja bi čak uzela al nemam pojma koji broj… Jel itko zna kakve su njima veličine…normalno ako ih uopće bude ostalo Å”ta jer mogu tek iza posla iÄ‡šŸ˜­šŸ˜­šŸ˜­ā€¦ Da ne govorim da sam ovaj post napisala u grupu lh trakice jer sam prije tamo visila i volim popratiti cure… Sad mi je preneugodno a ne mogu izbrisat

Idem i ja i isto ne znam koju veličinu uzeti. Inače stanem u njihov 38, možda bih trebala za broj veće. Nisam pametna šŸ¤·šŸ»ā€ā™€ļø

'21. šŸ’™
    '24. šŸ’›

Tonkica111
    28. Travanj 2021. 17:42

Haru

Tonkica111

Curke sutra su vam traperice za trudnice u lidla… Ja bi čak uzela al nemam pojma koji broj… Jel itko zna kakve su njima veličine…normalno ako ih uopće bude ostalo Å”ta jer mogu tek iza posla iÄ‡šŸ˜­šŸ˜­šŸ˜­ā€¦ Da ne govorim da sam ovaj post napisala u grupu lh trakice jer sam prije tamo visila i volim popratiti cure… Sad mi je preneugodno a ne mogu izbrisat

Idem i ja i isto ne znam koju veličinu uzeti. Inače stanem u njihov 38, možda bih trebala za broj veće. Nisam pametna šŸ¤·šŸ»ā€ā™€ļø

Sada sam u 38 al kako sam se i prije trudnoće udebljala i nisu mi naj najkomodnije.. Tj gore na kopčanje stežu a nogavice čak ok... Možda mi trudničke 38 budu zato ok ako imaju iÅ”ta elastina... Strah me uzet 40 pa da plivam u njimaĀ 

• sunce7
    28. Travanj 2021. 18:26

Cure
    Malo sam gledala kolica i trenutno su mi prioritet ona kod kojih kosara moze u sportsko sjedalo. Da li Nuna ima takva? Cini mi se da nema

Ane_Ŕi
    28. Travanj 2021. 19:35

Meni se te traperice u lidlu uopce ne svidaju neznam zasto ali nisu mi lipo stajale zadnji put pa sam ih vratila nazad. Ja sam prosli tjedan uzela one kao trenerka hlace za trudnice i odlicne su mi. Inace sam prije nosila xs uzela sam hlace s jer se osjecam bolje. Sutra idem na pregled u 18h jedva cekam šŸ‘¶ā¤ā¤

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naÅ”a princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokuÅ”avanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Ane_Ŕi
    28. Travanj 2021. 19:36

sunce7

Cure
    Malo sam gledala kolica i trenutno su mi prioritet ona kod kojih kosara moze u sportsko sjedalo. Da li Nuna ima takva? Cini mi se da nema

Ja sa gledala maxi cosi i njih cu vjerovatno uzeti ona mi se cine ok. I to 3 u 1

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naÅ”a princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokuÅ”avanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

• ponosna.mama
    28. Travanj 2021. 20:13

Drage moje ja taman s pregleda. Napravljen mini anomaly scan, sve je super. Nuhalni je manji od 1mm, nosna kost uredna, srce pravilno kuca, 157 otk/min, pustio mi je zvuk, prekrasan osjecaj 🄰 beba mice rukama i nogama, mozdana aktivnost uredna, bedrena kost također, to je viÅ”e-manje sve Å”to sam zapamtila. Sljedeci pregled je 27.05.

Lollypop
    28. Travanj 2021. 20:51

Tonkica111

Traperice kao traperice su ok, ali imaju neku cudnu gumicu koja kasnije dosta smeta na trbuhu, nosila sam jedne njihove br 34(šŸ™ˆ) u prosloj trudnoci, ali zato trudnicke iz H&M-a su savrsene, nigdje ne stisnu, slim fit, izdrzale ekstra 18kila i stvarno se isplate ā˜ŗļøā˜ŗļø

Tonkica111
    28. Travanj 2021. 20:53

Lollypop

Tonkica111

Traperice kao traperice su ok, ali imaju neku cudnu gumicu koja kasnije dosta smeta na trbuhu, nosila sam jedne njihove br 34(šŸ™ˆ) u prosloj trudnoci, ali zato trudnicke iz H&M-a su savrsene, nigdje ne stisnu, slim fit, izdrzale ekstra 18kila i stvarno se isplate ā˜ŗļøā˜ŗļø

Idem odma vidit na web shop sta imaju hahahha

Lollypop
    28. Travanj 2021. 20:57

Tonkica111

Lollypop

Tonkica111

Idem odma vidit na web shop sta imaju hahahha

Hahahaha, naravno ako stignes uzmes u lidlu, probas i lako vratis šŸ¤·šŸ¼ā€ā™€ļø

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.