Sanjarka,danas bi trebali nalazi? Drzimo fige.
Cestitam svima na super pregledima 🥰
Meni su sise opet buknule, za dva broja narasle tak da idem u potragu za grudnjacima.
Pa neke cure koje su radile isti dan kao ja i cak nakon mene su vec dobile rezulatate
Mozda meni vise traje jer sam radila prosirenu panoramu
Ne znam
Nadam se da ce danas 😕
Draga Sanjarka88,
isto sam radila proširenu Panoramu.
Nakon što sam dobila mail kako su uzorci krvi stigli u Ameriku, 10 dana nakon toga stigli su rezultati.
Pa evo... da ne brineš.
Jutro cure! prvo, sretno svima na današnjim pregledima :)
Sanjarka, držim fige da danas dobiješ dobre rezultate <3
evo, meni se čini da moje mučnine po malo popuštaju - zadnja dva dana čak mogu i kavu popiti. doduše, kupim onu ledenu što je ustvari hrpa mlijeka i šećera, ali ne smrdi mi i baš je s guštom popijem. A i počela sam ponovno piti puno vode. Mislim ne puno kao prije trudnoće (tad sam znala i po 4-5 l dnevno popiti), ali popijem barem 2ipo litra sada i preživim, tako da sam sretna :D
Imam jedno pitanje, malo je intimno ali… Uglavnom ja obožavam svog muža, i on je sad jako pažljiv prema meni i brine se o svemu, stvarno se nemam na šta žaliti. Ali jednostavno, meni se sada ne mazi i ne ljubi i ne radi ništa drugo. Ali ono apsolutno ni malo… Ljubljenje mi je izazivalo mukicu čakfali mi sve to i jedva čekam da se vratim u normalu… jeste vi imale takve situacije možda?
Prvo tromjesecje isti slucaj. Bas ljubljenje odbojno, cak ni ceskanje nit nista. Drugo tromjesecje zaokret. Samo bi se mazila i seksala 😄
Tak da pricekaj jos malo pa ces vidjet 😁
Meni su sise opet buknule, za dva broja narasle tak da idem u potragu za grudnjacima.
Pa neke cure koje su radile isti dan kao ja i cak nakon mene su vec dobile rezulatate
Ne znam
Nadam se da ce danas 😕
Draga Sanjarka88,
Nakon što sam dobila mail kako su uzorci krvi stigli u Ameriku, 10 dana nakon toga stigli su rezultati.
Pa evo… da ne brineš.
A tebi je dosao mail da su nalazi stigli u ameriku?
Meni je samo dosao mail na dan vađenja krvi da ce nalazi biti u roku 5-10 dana kada stignu u Ameriku Al ne znam kad su dosli tamo
Danas je 9. Dan otkad sam krv vadila
Vidila sam da prosjek bude 8-9 dana, al ocito za prosirenu ipak ide krajnji rok.
Znaci da mozda nece prije nedjelje / ponedjeljka 😪
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ne znam
Nadam se da ce danas 😕
Draga Sanjarka88,
Pa evo… da ne brineš.
Meni je samo dosao mail na dan vađenja krvi da ce nalazi biti u roku 5-10 dana kada stignu u Ameriku Al ne znam kad su dosli tamo
Vidila sam da prosjek bude 8-9 dana, al ocito za prosirenu ipak ide krajnji rok.
Da, dobila sam mail baš iz Amerike kada su zaprimili uzorke krvi. Nakon što sam izvadila krv (bio je četvrtak), u utorak sam dobila mail kako je uzorak stigao kod njih. Otprilike je sve zajedno trajalo 14 dana do nalaza.
Duže treba za proširenu. I mojoj frendici koja je isto radila proširenu, trajalo je cca. 14 dana.
Ne znam
Nadam se da ce danas 😕
Draga Sanjarka88,
Pa evo… da ne brineš.
Da, dobila sam mail baš iz Amerike kada su zaprimili uzorke krvi. Nakon što sam izvadila krv (bio je četvrtak), u utorak sam dobila mail kako je uzorak stigao kod njih. Otprilike je sve zajedno trajalo 14 dana do nalaza.
Duže treba za proširenu. I mojoj frendici koja je isto radila proširenu, trajalo je cca. 14 dana.
Uf onda cu se jos nacekat 😔
Hvala ti!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure😊
Čestitam svima na super pregledima i otkrivenim spolovima 🙊
Sanjarka ja sam svoj Nifty čekala puno 2 tjedna otkad su mi vadili krv, ali meni su se ispričavali što je toliko potrajalo tako da je to bila sigurno iznimka, nadam se da će ti doći što prije da imaš opušteniji vikend💓
Mišić po prognozi ne bi trebala kiša tako da sam ja za ☕ jel tebi paše? Što se lokacije tiče, možemo Forum, Kolona, Eva (jel se tako zove onaj na rivi😅), ugl pucaj i ti, meni skroz svejedno 😊
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Zara Odlično, i meni odgovara! Ajmo onda Eva (je, tako se sad zove iako je to meni i dalje Kampanel, hahaha). Ostaje 11? Samo javi i dolazim
A zadranke moje i ja bi na kavu s vams,ali tek sad vidim, ali ja sam s Paga, pa mi je kasno, svakako se iduci put organiziram pa dodjem i ja, uzivajte 😘😘😘
Sanjarka, Hera i Malabeba drzim fige i vjerujem da ce sve biti uredu!❤
Cestitam svima na urednim pregledima i saznanju spola.
Netko je pitao za ljubljenje mazenje i odnose, ljubljenje i mazenje mogu, a za odnose imam zelju, ali totalna blokada u glavi jednostavno ne mogu.
Ovih dana me ubija glavobolja, ne znam jel do vremena ili sta vec, ali doslovno ne prestaje, paracetamol mi dodje ko tic tac, se moze popiti normabel?
Sretno svima na pregledima danas!
Sortiraj odgovore
Najstariji