Ajme koja prica Sanjarko Mami bas treba spomenik podici!
Mislim da je danas puno manje takvih tragedija, ipak je medicina od tada uznapredovala...
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Kako ste cure?
Mene zateze u donjem dijelu kao na pocetku pa si ponavljam da je to zato sto je bebica jos tu😥
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Meni je danas neki pritisak dole i mali grcevi. Skuzila sam da kad dugo hodam me znaju uhvatit. Nadam se da je to ok, jedva cekam ginekologa izbombardirat pitanjima da mi bude lakse u zivotu.
Lori drzim fige za sutra 🍀
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Hera koliko sam citala to je normalno jer se siri maternica, bitno da nisu jaki bolovi/grcevi.
Hvala trebat ce mi🍀
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Kako ste cure?
Mene zateze u donjem dijelu kao na pocetku pa si ponavljam da je to zato sto je bebica jos tu😥
💓 Uvjerena sam da je bebica tu.
Drage cure s grčevima, borim se s istima od početka trudnoće. Na pregledu kad mi je doktor vidio hematom preporučio je da uzimam magnezij za grčeve i mogu vam reći da stvarno primijetim razliku. Dva dana sam ga zaboravila popiti do popodne i točno sam osjetila puno jače, čim popijem smiri se. Koristim Biolectrin magnezij, možda da probate s tim.
Sretno svima sutra na pregledu 🥰 jedva čekam da se javite nakon ❤️
Baby N 💙
Cure koje ste 11 tj i 12 tj jel osjetite povremeno bolove dolje?
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Nisam ulovila, jel se javila lovely?
Ja sam se fino tresnula glavom u rub vrata dok sam se takticki iskradala iz sobe nakon sto sam mladjeg uspavala 🤣 sad imam divnu kvrgu na celu.
Plus obavila kontrolu za stopalo koje me boli, a koje sam slomila prije 2god, i ispada da nije lom do kraja srastao i sad me salju opet na fizikalnu. Jos samo da smislim kako cu to sve izvest, odnosno kada 😅
Odbrojavam do pregleda, jos 12 dana, cini mi se kao vjecnost.
Sretno svima sutra na pregledu!
👦 11/2017 👶 9/2020
Dobro jutro svima ❤
Evo ja sam jucer ujutro digitalcem potvrdila svoj dugoocekivani plusic😁
Radi ranijeg iskustva sam se bojala da cu biti u strahu kada ponovo ugledam pozitivan test, ali hvala Bogu straha nema i imam bas dobar osjecaj.. Naravno jedva cekam prvi pregled da mi doktor potvrdi da je sve uredu.. U ponedeljak cu zvati ginekologa da me naruci tamo negdje za 20ak dana kada cu biti 6+ TT
Sortiraj odgovore
Najstariji