Ajme koja prica Sanjarko Mami bas treba spomenik podici!
Mislim da je danas puno manje takvih tragedija, ipak je medicina od tada uznapredovala...
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Kako ste cure?
Mene zateze u donjem dijelu kao na pocetku pa si ponavljam da je to zato sto je bebica jos tu😥
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Meni je danas neki pritisak dole i mali grcevi. Skuzila sam da kad dugo hodam me znaju uhvatit. Nadam se da je to ok, jedva cekam ginekologa izbombardirat pitanjima da mi bude lakse u zivotu.
Lori drzim fige za sutra 🍀
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Hera koliko sam citala to je normalno jer se siri maternica, bitno da nisu jaki bolovi/grcevi.
Hvala trebat ce mi🍀
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Kako ste cure?
Mene zateze u donjem dijelu kao na pocetku pa si ponavljam da je to zato sto je bebica jos tu😥
💓 Uvjerena sam da je bebica tu.
Drage cure s grčevima, borim se s istima od početka trudnoće. Na pregledu kad mi je doktor vidio hematom preporučio je da uzimam magnezij za grčeve i mogu vam reći da stvarno primijetim razliku. Dva dana sam ga zaboravila popiti do popodne i točno sam osjetila puno jače, čim popijem smiri se. Koristim Biolectrin magnezij, možda da probate s tim.
Sretno svima sutra na pregledu 🥰 jedva čekam da se javite nakon ❤️
Baby N 💙
Cure koje ste 11 tj i 12 tj jel osjetite povremeno bolove dolje?
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Nisam ulovila, jel se javila lovely?
Ja sam se fino tresnula glavom u rub vrata dok sam se takticki iskradala iz sobe nakon sto sam mladjeg uspavala 🤣 sad imam divnu kvrgu na celu.
Plus obavila kontrolu za stopalo koje me boli, a koje sam slomila prije 2god, i ispada da nije lom do kraja srastao i sad me salju opet na fizikalnu. Jos samo da smislim kako cu to sve izvest, odnosno kada 😅
Odbrojavam do pregleda, jos 12 dana, cini mi se kao vjecnost.
Sretno svima sutra na pregledu!
👦 11/2017 👶 9/2020
Dobro jutro svima ❤
Evo ja sam jucer ujutro digitalcem potvrdila svoj dugoocekivani plusic😁
Radi ranijeg iskustva sam se bojala da cu biti u strahu kada ponovo ugledam pozitivan test, ali hvala Bogu straha nema i imam bas dobar osjecaj.. Naravno jedva cekam prvi pregled da mi doktor potvrdi da je sve uredu.. U ponedeljak cu zvati ginekologa da me naruci tamo negdje za 20ak dana kada cu biti 6+ TT
Sortiraj odgovore
Najstariji