Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    andjelina23
    06. Studeni 2021. 21:43

Tonkica111  ima li kakvih promjena? Meni je sutra 40+6
    Jucer i danas mi ispada sluzni, stalno sam na wc + menstrualni bolovi 🥴
    Ujutro amnioskopija, nadan se da cu bit otvorena vise nego onaj 1 prst od zadnjeg puta 🙈

🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
    🧑 Curica 3 godine /2019.
    🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
    🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
    🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png

• ponosna.mama
    06. Studeni 2021. 21:55

Ekipica moja draga, evo mene i moje pricice s poroda ☺️ Dakle, nocas oko 1 idem na wc i osjetim trudove, gledam na 10min su. Uspijem tu i tamo odspavat, al trudovi su iznenađujuce jaki. Polako se skracuju i do ujutro dolaze na 5min. Dođem na plodnu vodu, cekam od 7:45 do 11 i jedva stojim od trudova. U 11 mi naprave ctg, nakon toga plodnu vodu i doktorica zakljuci da sam otvorena 2 prsta i kaze vidimo se opet za dva dana. Iako sam vise puta rekla da imam trudove napisala mi je na nalazu da nemam 🙄 znaci to je bilo u 12:30. Ja sidnem na kavu kraj bolnice da iskoristim vec kad sam tu, a moram svakako prvorođenu skupit s treninga u 13:30. Znaci, umirala sam na kavi koje jacine su bili ti trudovi, to je nesto ajme. Uglavnom, dosla sam doma u 2, skinila se, legla u krevet i u 2:20 mi je puka vodenjak 😂😂
    Nista, tusiranje, mijenjanje posteljine (ludo zensko), oblacenje, između scega toga umiranje u trudovima koji su na 3min i bole nenormalno i u 3:30 idem nazad u bolnicu.

• ponosna.mama
    06. Studeni 2021. 22:01

E sad slijedi zanimljivi dio 🙈 U 4 me zaprimaju, 5 prstiju otvorena.. i dalje umirem od luđackih trudova i lezim na ctg-u do 5. Za to vrijeme MM zove Analizu i moli da ubrzaju nalaz testa koji su rekli poslat oko 6 jer ja necu izdrzat do 6 😂😂
    U 5 me stavljaju u box, 7 prstiju otvorena, al ja jednostavno ne mogu vise 😔
    On napokon dolazi u 5:30 i spajaju me na drip 🙄
    Bolovi na dripu su mi bili isti ka i bez njega, onda znate kakvi su to trudovi bili. E da, i da napomenem da sam povracala od bolova otkad sam usla u box 🤦🏻‍♀️
    I tako nakon malo muke, u par trudova, u 6h stize nasa princeza 🥰💝
    MM je ponosan sta nisam ispustila ni glasa, sestrama nije jasno kad su gledale na ctg da sam cilo vrime imala tako jake trudove, al bitno da je sve na kraju dobro ispalo 🥰

• ponosna.mama
    06. Studeni 2021. 22:02

A evo i mala cupavica 🥰😍
    https://ibb.co/YdXYLkY

bumac95
    06. Studeni 2021. 22:03

Čestitam ponosna.mama. Junački si to odradila 🥰🥰🥰🥰

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Tonkica111
    06. Studeni 2021. 22:09

andjelina23

Tonkica111 ima li kakvih promjena? Meni je sutra 40+6
    Jucer i danas mi ispada sluzni, stalno sam na wc + menstrualni bolovi 🥴
    Ujutro amnioskopija, nadan se da cu bit otvorena vise nego onaj 1 prst od zadnjeg puta 🙈

Meni sluzni 3 dana već ispada, danas najobilatije... Sutra također plodna, al kod mene nikakvih bolova ni ništa... Dojadilo mi je majke mi... Imam osjećaj da sutra opet neće bit nikakvih promjena. Svako jutro se ponadam i onda ništa... Mali neće pa neće vanka 😭😭😭

Tonkica111
    06. Studeni 2021. 22:15

Treći put pokušavam čestitat ponosna mama! Šteka mi nešto internet, vjerovatno će se posli prikazat čestitke pa ću ispast munjara neka... Al evo i treći put čestitam od srca i želim ti što brži oporavak i da uživaš sa svojom ljepoticom 🥰🥰🥰🤗🤗🤗

• buhtlica34
    06. Studeni 2021. 22:34

ponosna.mama

A evo i mala cupavica 🥰😍
    https://ibb.co/YdXYLkY

Bravo ponosna. Mama, čestitam ti od srca i želim ti brz oporavak 💐🍀 odlično si ti to sve odradila, svaka čast!
    A tvoja mala čupavica je preslatka 😍

nikkas
    06. Studeni 2021. 22:40

Ponosna.mama čestitam ti od srca i želim što brži oporavak!!! 😊😊 Malena je preeeslatka!! ☺️☺️

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

• Johnny
    06. Studeni 2021. 23:00

Ponosna mama čestitam ti od srca! Jedino mi nije jasan ovaj doktor koji te gledao i kak je zanemario trudove 🙄 Bitno da je sve u redu, sad uživajte ☺️

13.11. 🥰👶🏼💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.