Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marea
    31. Listopad 2021. 19:46

Bok cure, evo i mi još cekamo. Službeni termin sutra, neslužbeno se lagano raspadam. Pitala me dr hoću li ostati na indukciji prosli tjedan, ali sam odbila jer nema medicinskih indikacija i tijelo očito još nije spremno. Čini mi se da misli da je već rodilo, znojim se užasno, počeo je curiti kolostrum, jedva hodam. Mali se rasteže u svim smjerovima osim prema dolje 😆 

Tommy, jesu te ostavili na pt1 ili 2?

Tommyfame
    31. Listopad 2021. 19:46

Leah

Tommyfame

Lady.D

Po onom velikom popisu ima nas jos dosta, ali cini mi se da je puno cura odustalo od tipkanja. Buhtlica34 je to dobro izracunala, mozda nas je jos 15ak aktivno. A i onaj popis pregleda je dosta kratak. 😅
    Ajmo cure, ako nas koja cita iz prikrajka javite nam se da povecamo tu brojčicu malo. 💪🤗
    11. mjesec se zahuktava. 🤩
    Nikkas,jos jedna zgodna trudnica sa slatkim trbuscicem. 😍🤩

🙋 Ta sam 🤣🤣

Ja evo u bolnici od jucer 🙈 prekjucer navecer mi tlak podivljao (150/110), bas mi bilo brutalno lose. Ono osjecaj viroze, proljev, groznica.. onda su mi krenuli lazni trudovi (bar mislim da je to to).
    Nist popila caj i otisla spavati..ujutro se saga nastavila. Reko odnio vrag salu ajmo mi u bolnicu.
    Dosli tu, smjestili me u pred rađaonu. Odmah sa vrata su me docekali predivno zvuci rađanja (jos jedan moj trenutak di sam pozelila odustati od svega 🙈🤣).
    Uglavnom, na pregledu: otvorena sam 2 prsta i imam blagi manjak plodne vode.
    Tlak su mi tek jutros uspjeli snizit pa su dr.odustali od ikakvog poroda i eto ostavili me na promatranju pa ce u utorak vidjeti sta ce samnom.
    Inace, so far so good sa Petrovom ☺️

Sad vas idem procitat :)

Ajme Tommy moja pa sta tebe sve nece snaci, drzim fige da sve bude okej, a vjerujem je da je mali Fran spreman doci na svijet, ipak ste vec u terminu.

Velim ja kakva mi je trudnoca, takav ce mi biti i porod 🙈🤣 
    Da, zanimljivo je sto doktori vise ne govore 'ona je u tom i tom tjednu, vec vele Ona je u terminu' 
    Fran bas i nije nest zainteresiran za izlazak 🤣🤣 on samo spava ili turbo luduje..no jutarnji ctg do 9h se uopce ne isplati radit 🤣 spavalica na mamu ahhah 

nikkas osim sto sam primjetila da si bas zgodna 😍😍 primjetih cube akvarij u pozadini ❤️❤️ znaci ima nas jos akvarista 😁 ja se nadam da ce to mom malcu biti bas fora gledat ribice 🙏

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

Tommyfame
    31. Listopad 2021. 19:48

marea

Bok cure, evo i mi još cekamo. Službeni termin sutra, neslužbeno se lagano raspadam. Pitala me dr hoću li ostati na indukciji prosli tjedan, ali sam odbila jer nema medicinskih indikacija i tijelo očito još nije spremno. Čini mi se da misli da je već rodilo, znojim se užasno, počeo je curiti kolostrum, jedva hodam. Mali se rasteže u svim smjerovima osim prema dolje 😆

Tommy, jesu te ostavili na pt1 ili 2?

Na pt2 sam. Sama sam u sobi, Narodni udara kroz cijeli odjel.. vizita je usporenaaa, bas sam upala u rupu odmora hahah vikend + praznik

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

• Johnny
    31. Listopad 2021. 19:55

Meni je trbuh konstantno tvrd, ne znam do čega je to ali osjećam da je još tvrđi dok ne mogu na wc. Danas sam ujutro nakon doručka i kave popila čašu Donata tak da meni jedino to pomaže za wc. Najviše sam živčana dok 2 dana ne mogu a pritisak mi je i onda mi sve smeta. 
    Evo i slikica mojeg trbuha 😁 
    https://ibb.co/sHDmZ4H
    https://ibb.co/K74R14p

13.11. 🥰👶🏼💙

• Johnny
    31. Listopad 2021. 20:01

I da, Marea ja sam danas konstantno mokra kolko mi je vruće tak da nam je isto. Kolostrum curi ko lud, a ja imam i bolove u križima i trbuhu. Ipak se to na kraju smiri sve i niš se ne pokrene a ja popizdim onda jer stalno ocekujem da bude se pojačalo, kad ono šipak 🤦‍♀️ 

13.11. 🥰👶🏼💙

nikkas
    31. Listopad 2021. 20:03

Tommy hvala ti! 🙈 Akvarij je dragi kupio prije 3 dana 😁 Ujutro se probudih, evo njega već iz pet centra s 15 kg hrane za našu vavicu i viče “Ljubavi dođi vidi šta sam kupio za dnevni!!” 🤣 Meni je ovo prvo imanje akvarija i ribica, on ih je imao prije pa zna malo više. Kupili smo gupije i neonke, stavili im prave biljke i dva kamena s rupicama. Danas smo kupili dva ancistrusa, ali su uginuli nakon tri sata 😔 ful sam se zbedirala zbog toga… brižna mala bića, ne mogu prestati misliti na njih. Inače mi djeluje jako umirujuće i mislim da će malome biti super zanimljivo.

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

Tommyfame
    31. Listopad 2021. 20:15

nikkas

Tommy hvala ti! 🙈 Akvarij je dragi kupio prije 3 dana 😁 Ujutro se probudih, evo njega već iz pet centra s 15 kg hrane za našu vavicu i viče “Ljubavi dođi vidi šta sam kupio za dnevni!!” 🤣 Meni je ovo prvo imanje akvarija i ribica, on ih je imao prije pa zna malo više. Kupili smo gupije i neonke, stavili im prave biljke i dva kamena s rupicama. Danas smo kupili dva ancistrusa, ali su uginuli nakon tri sata 😔 ful sam se zbedirala zbog toga… brižna mala bića, ne mogu prestati misliti na njih. Inače mi djeluje jako umirujuće i mislim da će malome biti super zanimljivo.

Moj muz se zeza sa anciji mogu preziviti i nuklearnu katastrofu, no etooo izgleda da bas i ne 🙈🤣 ja sam isto plakala zbog uginulih no jbg naucis se sa vremenom ne vezat uz njih :)  
    Moze biti da su uginuli jer su dosli vec bolesni, pogotovo ako si ih uzela iz pet centra..
    Imas na fejsu grupu Akvaristika Hrvatska cesto uzgajivaci znaju dijeliti ancije, jer to se koti ko blesavo 🙈 a to znas da je domace je domace haha 
    A neone su mi odlicnee! To je bila postava mog prvog akvarija :) sad sam na ciklidima i 250l 🤭🤭🤭

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

nikkas
    31. Listopad 2021. 20:29

Tommyfame

nikkas

Moj muz se zeza sa anciji mogu preziviti i nuklearnu katastrofu, no etooo izgleda da bas i ne 🙈🤣 ja sam isto plakala zbog uginulih no jbg naucis se sa vremenom ne vezat uz njih :)
    Moze biti da su uginuli jer su dosli vec bolesni, pogotovo ako si ih uzela iz pet centra..
    Imas na fejsu grupu Akvaristika Hrvatska cesto uzgajivaci znaju dijeliti ancije, jer to se koti ko blesavo 🙈 a to znas da je domace je domace haha
    A neone su mi odlicnee! To je bila postava mog prvog akvarija :) sad sam na ciklidima i 250l 🤭🤭🤭

Jooj baš smo ih gledali danas 😁😁 i kombinirali šta ćemo sve još jednog dana kupiti 😁 Trenutno nemamo uvjete za veći akvarij, al danas sutra kad se odselimo u kućicu koju planiramo, biti će 🥰 Mislim da smo fulali sa pH, kasnije smo mjerili i bila je dosta visoka… kupili smo ih u Zoo centru, čini mi se da su kod njih dosta dobri uvjeti. E pa baš ti hvala na preporuci grupe, idem se učlaniti i popratiti ☺️

💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️

nikkas
    31. Listopad 2021. 20:31

Zoo city, ne zoo centar 😅

💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️

SweetDream15
    31. Listopad 2021. 20:43

Evoo mi da se javimoo.. ova tri četri dana pratim simptome, svaki mi je sumnjiv 😅 imam svaki dan proliv da oprostite, imla sam tri dana grč po 2-3x u lijevoj preponi, beba mi se dosta gura u mjehur, malo se kao i primirila, jutros sam se probudila i imala veliku fleku mokru na gaćicama pomislila sam plodna voda il nešto ali nije jer kasnije tog nije bilo kad ssm ih prominila.... I etoo iščekivamo svaki dan hoće li se šta god pokrenit, nekako imam hranrosti do termina to sve proć al ako priđem termin neznam kako ću 🤣 sinoć smo složili komodu i njenu robicu unutta, tako da sad je aspolutno sve spremno i čekamo 🙈

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.