Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivona1505
    08. Listopad 2021. 13:23

Sanjarka88 🤍

Ivona1505

Evo mene konacno kuci cure. Znaci ovako, kod anesteziologinje je bilo super na pregledu, vise smo pricale ovako, samo mi poslusala srce, pogledala zube i pogledala leda, posto planiram da me bockaju u leda, prezivit cu samo da ja vidim sina kad dode na svijet. 😁
    Na ultrazvuku sve super, mjerama pase za ovaj tjedan, procjenjen na 3360, dugacak ravno 50 cm, maloprije sam izracunala. Kaze doktorica sve hoce pokazati samo nogu ne da, glavicom uredno smjesten prema dolje, plodna voda uredna, posteljica straga.
    Kontrola prosla super, doktorica Kadivnik je stvarno divna zena i bas mi je drago sto me zapalo kod nje da idem, ctg savrsen kaze, iduci petak kontrola kod nje opet, a u meduvremenu da odem kod ginekologinje po uputnicu za hospitalizaciju i testiranje. Carski ce biti 18.10, jos je rekla dogovoriti cemo se kad cu tocno doci, hoce to biti nedjelja ili ponedjeljak taj ujutro, muz se ne mora testirati posto ce biti kao pratnja samo stvari da ponese, tako je rekla doktorica. Jedva cekam taj ponedjeljak sada, s tim da je rekla ako budem osjetila trudove ranije a da su u pravilnom razmaku da dodem odmah u bolnicu. 😁

Zasto ti je zube pregledala? 🙈

Sviđa mi se datum 🥰 uvijek me prate neke osmice, pa da mogu birati i ja bi tada rodila 😅

Nemam pojma, nije bas specijalno gledala, samo sam zinila i ona pogledala u usta i kaze super haha 😂 i pitala me jel mi se klima koji zub i jesu svi moji 😂
    I meni se svida datum, iako smo mi bacili kladionicu i ja sam se kladila na iduci petak, posto nas broj 15 prati nekako, zadnja menga bila 15., od muza rodendan onda, vjencali se onda, placa mu isto 15., ali nema veze, i 18 je dobar broj. 😊🥰

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

little baby
    08. Listopad 2021. 13:27

Bokic cure,evo ja prijavljujem svoj pregled koji je zavrsio hospitalizacijom😔 sve uredu,osim ctga. Nije dobar nikako njima,plus moja trombofilija i ne zele riskirat. Zele me pod nadzorom imat. Meni ovo bas tesko psihicki pada ali znam da sam tu radi mrve. Samo da on bude dobro🙏

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Ivona1505
    08. Listopad 2021. 13:43

little baby

Bokic cure,evo ja prijavljujem svoj pregled koji je zavrsio hospitalizacijom😔 sve uredu,osim ctga. Nije dobar nikako njima,plus moja trombofilija i ne zele riskirat. Zele me pod nadzorom imat. Meni ovo bas tesko psihicki pada ali znam da sam tu radi mrve. Samo da on bude dobro🙏

Bas mi je zao sto si morala biti hospitalizirana i to zbog ctg-a. :/
    Vjerujem da ti tesko pada, nikome od nas ne bi bilo lako, jos ako si dosla na pregled sa nekim pozitivnim mindsetom i zavrsi tako. Ali budi pozitivna, sad si vec u terminu i ako se i dogodi nesto sa malisanom ce biti sve u redu, ako je i dosad on bio u redu probaj si gledati na to da ce tako i ostati. Mi smo sve tu da se izjadas i da ti pruzimo potporu koliko toliko. 💞

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Mateja2602
    08. Listopad 2021. 13:46

little baby

little baby sretno i drži nam se! Znaš da smo sve uz tebe. ❤️😘 Važno je sada da ste bebica i ti sad pod nadzorom doktora i sve će to biti kako treba. Samo ostani jaka za malenog miša. ❤️ Piši nam tu šta god te muči. Znam da nije lako, ali ovo je svakako za vaše dobro. Zajedno ste jači ti i mališ i proći će i ovo. 🙏🏻😘

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

• Johnny
    08. Listopad 2021. 14:10

Evo, da se javim nakon pregleda koji me ubio u pojam. Prvo, tlak 140 sa 80, odmah mi je dala tablete, ali nisam sigurna dal da ih pijem jer evo došla doma izmjerila i sad mi je 118 sa 60. Povremeno imam taj visoki tlak pa sam planirala eventualno jednu dnevno po potrebi. Što se ostalog tiče, sad smo 34+5, otvorena sam za prst, rekla je da je smekšan taj ulaz i da ona osjeti glavicu koja je cijela u zdjelici i da sljedeća dva tjedna strogo mirujem jer je to prva trudnoća i da ju to zabrinjava. Rekla mi je: “nekoliko pravih jačih trudova i skroz budete se otvorili” 😬 Odmah me poslala u TA, dobila uputnicu i za rodilište i sve, uzela mi bris na streptokok sljedeći tjedan budu rezultati. Oni su me naručili u ponedjeljak 11.10. na prvi pregled tako da sad cijeli vikend krevet i čekamo pregled. Beba  je inače 2700 i kaže da je to dobra kilaža već i da nema panike ali da hoćemo dogurati do termina. 

13.11. 🥰👶🏼💙

Mateja2602
    08. Listopad 2021. 14:11

Hello ženske slatke! 🤰🏼🤗 
    Kako ste danas ? Da li je noć prošla bolje nego jučer ?  
    Vidim ima nas kojima se sviđa ovo jesensko vrijeme i da sve više manje guštamo u njemu. 🍂🍁🌧
    Premda sam ja užasno pospana i ništa mi se neda. Ušuškala sam se ispod dekice i dižem se samo na piš pauzu. 🙆🏼‍♀️ 
    Hvala curke na lijepim komentarima (Traveller, Sanjarka88 i Tienna). Zbilja ste divne. ❤️😘 
    Sanjalica5 zasuzila sam čitajući tvoje iskustvo sa poroda, ali jako mi je drago da ste oboje na kraju dobro! ❤️ Ti si baš snažna žena i vidi se da je uz malenog sve ovo ružno, za tebe izbrisano. 🥰 Puno ljubavi, pažnje, nježnosti i maženja vam sada želim. Guštajte sad vas troje skupa - zaslužili ste. 😊🙏🏻 
    Leah nema slikice koju si nam stavila. Daj nam ju probaj ponovo staviti da vidimo kako si ti uredila kutak za bebu. 😃 
    Sanjarka88 ti si baš tip-top mamasita kad se već na veliko pripremaš na treniranje! 💪🏻 Svaka ti čast. Ja se isto tome baš jako veselim. Jedva čekam obuči tajice i grudnjak za treniranje i početi. 😉 Samo jako, nema labavo. 😜🤭
    Jackie27 strašno kakvih sve ljudi ima, za nepovjerovati stvarno. Mene to toliko zna uzrujati, ali mislim da su ti curke već dale odlične savjete. Treba se što više maknuti i ograditi od takve toksične okoline i takvih ljudi jer ti to sad zbilja ne treba. Nije vrijedno da ti svoju energiju u ovim tjednima trudnoće trošiš na takve ljude koji ti ju samo crpe i uzimaju ti tvoje slobodno vrijeme. Traveller je baš to lijepo reducirala i napravila je i iskoristila vrijeme za sebe. Možda da i ti tako probaš, ne košta ništa, a možda ćeš biti na dobitku. 😊 Mislim da si ti to sve jako dobro pretrpila, ali sad bi bilo zbilja dosta. Napadaju te ko vampiri. 🤦🏼‍♀️😳  
    Sanja0508 ajme kako je sladak malecki!! 🤩🥰 Koje obraščiće i usnice ima. Divota! 🥰🥰

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Mateja2602
    08. Listopad 2021. 14:22

Traveller

little baby

Drži se, nemoj psihički potonuti. Masu nas je imalo loš ctg pa je sve ipak bilo u redu. Bebe jednostavno ne mogu i nisu na dugme da budu baš aktivne i budne kad doktori to požele. Moja je eto od slatkog spavala, ja sam slano jela prije ctga, suprotno svim njihovim preporukama. Vjerujem zaista da je sve dobro, ali neka oni tebe prate, proći će to sve brzo i bit ćeš opet kući na svom miru. 😘
    Jackie, ne pretjeruješ uopće. Svatko ima pravo na svoju privatnost pogotovo kad si u zadnjem stadiju trudnoće i posebno je potreban psihički mir da se pripremiš na ono šta dolazi. Ja sam čak odahnula kad su mi zakazali indukciju, provela cijeli dan u gradu sama, otišla na ručak, kolač, kavu, baš si udovoljila maksimalno prije dana D. I mobitel stavila na mute za sve osim mame i muža. Nazvala sam to #posljednjavecera. 😂
    Kiky, u mislima si, nadam se da je porod već iza tebe.
    Zara, nadam se da se dobro oporavljas. Šaljem pusu. 😘
    Veselim se svim vašim bebicama i od srca vam želim da budu dobri i mirni kao naša curica. Ja stvarno uz nju sve stignem, imam i viška vremena koliko hoću.. Možda se to promijeni sutra ali neka, kako god da bude htjeli smo je više od ičega. 💞

Traveller, ženo! Kako ti uvijek znaš šta trebaš napisati da nas ohrabriš i daš nam snage za dalje! 🤩🤩 Baš te je lijepo imati ovdje! ❤️ I jako mi je drago čitati da je Nika jako dobra beba. Mislim da ste je i zaslužili, i da vam vraća istom mjerom jer osjeti koliko je bila željena i koliko je voljena! ❤️🥰  Koliko dobro zvuči ovaj dio da ti sve stigneš i da imaš vremena za sve. Neka vam se samo i dalje nastavi takav period. 🤭 Zaslužili ste da uživate u malenom čudu. Kako si nam ti ? Jel bolje rana ? Znam da si pisala da imaš pregled pa vjerujem da je sve dobro prošlo. 
    Ivona1505, i meni je 18.10. baš odličan datum i super su vam to složili. 😊 Ne mogu vjerovati da još malo pa mali Matej stiže u tvoje naručje. Imam osjećaj kao da je jučer bilo od kako si nam prvi puta pisala. 😅 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Mateja2602
    08. Listopad 2021. 14:26

Traveller

Mateja2602, o pa ti si nam već zagazila u termin. 😍 Još malo i stiže beba. 😍

Traveller bome jesam, od jučer sam u terminu. 😃 Sad ćemo vidjeti koliko brzo će malecka htjeti van. 😂 E toliko mi nestvarno zvuči da još malo pa Vita stiže. Baš mi je sve nekako proletilo. 🙆🏼‍♀️

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

• Buba Bublica
    08. Listopad 2021. 14:54

Pozdrav,

Evo i mene s pregleda, sve ok osim tlak 140/90 sto i nije bas super ali nisu regairali ni komentirali kao nesto alarmantno.
    U zadnji misec ipo nisam dobila ništa kila, zapravo izgubila sam dva...kako nemam pojma ali stvarno jadno jedem 😄
    Već dobra dva tjedna me peru menstrualni bolovi i probadanja kad sjedim a doktor mi kaze "ni blizu" 🙆
    Tako da sad idem prat pod i ribat wc nebi li ovaj mali pomislia da mu je bolje vanka i usrećia mamicu prije maltretiranja s pregledima nakon termina koji je u nedilju 😂😂

Rodila se ljubav 18.10.2021.
    Šimun Limun 🍋👼💙

Pokloncic13
    08. Listopad 2021. 14:56

Hej žene evo javljam vam se od frizera,otišla na remont prije nego dođe kraljica i kad ću hodat s izrastom do uha 😇
    Prekrasni su vam bebaci,dok sam se ulogirala zaboravila sam čije sam bebe vidjela Isuse oprostite 🤦🏼‍♀️🙄
    Netko je komentirao kako nam se lista pregleda smanjuje,isto sam primjetila i ja i rekoh si boze kad ću ja rađati ostat ću s dvije tri cure 🙊
    Inače trenutno mi pase da bude sto kasnije da se termin mamine operacije i moj porod sto vise udalje posto će ona biti operirana kroz 2-3tj,makar bi ja osobno da nema te operacije najradije početkom 11mj već završila s pothvatom zvanim trudnoća.
    I bas sam neki dan komentirala kako mi se čini da ću ovaj porod započeti pucanjem vodenjaka za razliku od prva dva poroda di sam dobila trudove same od sebe. Ne znam o čemu ovisi pucanje vodenjaka,ali ako njeno naskakivanje na mjehur to potpomaže,imam osjećaj kao da će puknut i vodenjak svaki čas 🤷‍♀️

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.