Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buhtlica34
    25. Kolovoz 2021. 15:43

Ja sam samo došla reci da sam luda od ovih hormona više. Upravo sam se rasplakala mužu jer danas sam samo pola dana bila s njim na plaži, i neću sad na kavu s njim jer sam nekako cili dan umorna i malaksala, i mukica mi je i spava mi se. Čovik me gleda ko da sam nenormalna, ja sam ljudi moji doslovno ridala od plača.
    Inače, nerazdvojno smo zadnja 2 tjedna, samo još na wc ne idemo skupa 😂
    Nikad u životu nisam bila ovako hormonal na, nit plakala radi ovakvih stvari, ovo je teško ludilo...
    Meni isto trnu ruke jutri kad se probudim, ali nema tu nekog lijeka, malo migoljim prstima dok ne dođu sebi i to je to

sanja0508
    25. Kolovoz 2021. 16:02

Ane_ši

lyraa

Bebice u 31 tjednu, tezina ?

31+5 2160 😁 beba veca za tjedan dana

30+6 bebica ima 1.780 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Zara7
    25. Kolovoz 2021. 16:17

Pozz cure 🤗🤗
    Jaoooo hvala na prekrasnim komentarima 😱😱😍 muž je doslovno jedva pristao da me slika ("sutra ću" 🙄) tako da sam mu odmah rekla da su cure s foruma pohvalile sliku da bude ponosan na sebe 😂
    Traveller fala Bogu bolje mi je puno noga, al još moram bit dva, tri tjedna sa štakama i ne oslanjati se previše na nju. Po kući se krećem bez štaka, ali ne mogu se oslonit cijelim stopalom još, samo na petu. Al bolje nego što sam mislila 🥳 Kako si ti? Kod tebe se smirila situacija skroz? Jesi radila Amy i jučer? 
    Madamel nije mi noga uopće atrofirala, to je i mene začudilo! Al je užasno suha od gipsa, guli se u 10 slojeva 🙈
    Haru jeeej za negativni bris 🥳 sad si spremna za porod! Tebi je onda ako se beba ne okrene carski za 2 tjedna već? 😱 to je tako brzooo!
    Jana ajme ti "dobronamjerni savjeti"... još mislim da je nama lako u odnosu na parove koji se muče sa začećem, kakvih se oni sve komentara naslušaju, prestrašno što si ljudi uzimaju za pravo komentirati. Ja zasad nemam tih upita i savjeta, al vjerojatno kad krene 9.mjesec 😁
    I meni je bila užasna noć s vraćanjem hrane, kiselinom i žgaravicom, uuužas 🤢 
    Čestitke svim curama na odličnim pregledima danas, bebice super napreduju i prave su ljepotice i ljepotani (Lisa)😍  
    E da, vidim da nam Jakovi prednjače u grupi 😂 žao mi je što će ga sigurno živcirati što će vjerojatno imati još 3 Jakova u razredu, al što ću mu ja🙈 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Zara7
    25. Kolovoz 2021. 16:25

E da ne zaboravim, netko je bio pitao za VBAC porod pa samo da kažem da mi je prijateljica upravo u Vž bolnici rodila prirodno bebu od 4500 grama nakon carskog s blizancima (prije 3.5 godine). Ne znam još detalje, ali možda nekoga malo ohrabri 😊

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Orhideja13
    25. Kolovoz 2021. 16:31

buhtlica34

Ja sam samo došla reci da sam luda od ovih hormona više. Upravo sam se rasplakala mužu jer danas sam samo pola dana bila s njim na plaži, i neću sad na kavu s njim jer sam nekako cili dan umorna i malaksala, i mukica mi je i spava mi se. Čovik me gleda ko da sam nenormalna, ja sam ljudi moji doslovno ridala od plača.
    Nikad u životu nisam bila ovako hormonal na, nit plakala radi ovakvih stvari, ovo je teško ludilo…
    Meni isto trnu ruke jutri kad se probudim, ali nema tu nekog lijeka, malo migoljim prstima dok ne dođu sebi i to je to

Ista Sam danas.. Zvala dragog da pitam kad ce kuci s posla, u pon je otisao I vcrs se vraca, pa reko da vidim u koliko je tu, I kako Mi je rekao ne znam, ima poslovni sastanak u 5h ja Sam samo prrkinula poziv I u plac 😂😂😂 znaci jecala Sam 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣🤣
    Tesko ludilo 🤣😂

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Tracy_
    25. Kolovoz 2021. 16:42

Tienna

Tracy_

Jel ko sacuvao onaj neki post o dobrim madracima da ne skrolam sad stranice? 🙈

https://ibb.co/SJW1pRb
    Valjda sam dobro ucitala sliku😅

Ajme tooo, hvala puno!!! 

Ane_ši
    25. Kolovoz 2021. 16:44

sanja0508

Ane_ši

lyraa

Bebice u 31 tjednu, tezina ?

31+5 2160 😁 beba veca za tjedan dana

30+6 bebica ima 1.780

Taman za tjedan dana kao i moj jer je moj u 29+6 imao 1525g 🙈. Reka je dr da ce doci do 5kg 🤪

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Tracy_
    25. Kolovoz 2021. 16:48

Mišić

Carpe.Diem aaaa, predobro! Sad me u depresiju baca koliki je moj, hahahhaha 🤣
    Tracy_ ajme, zovi dr pa pitaj, nemoj cekati. Tako je i meni bilo, pocelo kojih tjedan dana pred porod, moj dr bi me odmah narucio za izvanredni ctg i cervikometriju. E sad, naravno da te ne zelim plasiti i da nista ne mora znaciti, ali i ja sam imala te kontinuirane bolove koji nisu bili trudovi, nista se nije vidjelo, a na kraju smo zavrsile s abrupcijom posteljice. Neka ti to pogledaju za svaki slucaj, ako mozes. I spakiraj se, zeno! 😆😆

Poslala san joj mail ima uru vrimena... Iden se pakirat za bolnicu i zapisat šta još triba nabavit/(s)kupit/napravit/opeglat/sastavit... Za nefalit, imala san opaki veliki hematom na početku trudnoće (ne znan ko se sića), mirovala strogo dva miseca i upozorili su me tada još da ću morat pazit na abrupciju posteljice tako da si me sad baš pripala. Ako ova ne odgovori ili mi se pogorša, otić ću na hitnu! 🙈

Endzrue
    25. Kolovoz 2021. 16:51

Ja javljam da sam još u komadu. Sluzni čep i dalje curka al se ništ ne događa..blaga grčenja sinoć al sam prespavala tak da je očito bilo nezamjetno. Čekamo dalje

Mokosh
    25. Kolovoz 2021. 16:52

buhtlica34

Nikad u životu nisam bila ovako hormonal na, nit plakala radi ovakvih stvari, ovo je teško ludilo…

Hoce to tako. Tako sam i ja nedavno, ali iz drugih razloga. Proci ce, hehe. 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.