Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mala_ive
    27. Srpanj 2021. 06:55

Mia38

daniella2207

Pozz cure, dali je koja imala iskustva da joj se cerviks u 8 tjedana skrati za skoro 2 cm,sa 46mm koliki je bio u 20 tt na 28mm u 28 tt, inace ginekologica mi nije nista rekla na zadnjem pregledu vidila sam tek nedavno na nalazu,nije mi preporucila nikakvo mirovanje ni nista.Sada kada citam preporucene duljine po tjednima ovo je dosta skraceno,tako da sam odustala i od joge do iduceg pregleda koji je 03.08.

Daniella meni se od jednog redovnog ptegleda do drugog skratio sa 40 na 28. 

Daniella meni je u prvoj trudnoci s 28 krenuo kratiti se, bio je 3.2, s 32 tjedna 2.7, s 35 1.5cm.  Do 35. je bio T oblika i zatvoren a tad Y i do kraja se malo pomalo otvarao i rodila sam s 39.1 dosla u rodilište otvorena 6cm. Mene doktorica nije stavila na strogo mirovanje ali je tvrdila da nisko nosim i imam sklonost prijevremenom otvaranju i da se moram umiriti jer zasto bih rodila s 34 ako ne moram. Ja sam bas puno hodala, previse i osjecala pritiske tad, mali je bio na glavi dosta rano, s 26tj, pa je to doprinijelo. Ozbiljno sam to sve shvatila i dosta se bila primirila (prestala raditi s 30tj i uglavnom po kuci nesto ceprkala do 35.). Mislim da je dosta individualna brzina priroda tih otvaranja i duzina cerviksa kod razlicitih zena, ali koliko sam shvatila, sve ako se primire mirovanjem odrze stanje i bude OK. 

Ja sam 28+3 i danas imam pregled u 16h i ful me zanima sta ce ovaj put biti. Imam dojam da je pritisak ovaj put manji. Javim veceras :-)

• buhtlica34
    27. Srpanj 2021. 07:08

Evo ja iz vadila krv. Izgleda da moj doktor nije dao uputnicu za OGTT, jer su mi samo izvadili krv i rekli gotovi ste, nalazi poslijepodne kod doktora... 
    Pretpostavljam da ako mi taj šećer ne bude dobar da će me onda slati raditi to.. 
    Ja sam, samo sretna jer mogu pojesti nešto, budna sam pola noći, a i gladna bome 😅

sanja0508
    27. Srpanj 2021. 08:04

Dannna

Jutroooo ❤️ evo da vam se javim malo… Ja se osjećam baš dobro, nikakve tegobe nemam osim oteklih nogu ali znatno su bolje nego što su bile. Pritisak i dalje 150/80.
    Bebu osjetim stalno ali ctg njen nije bas idealan zato sto se ona pomjera i bjezi od onih njihovih spravica. Tako da samo molim boga za nju. Po onom njihovom ona je manja, normalno zato što racunaju standardo od zadnje mens. i zadnje ovulacije i po tom smo 32 nedelja a po mom i privatnom gin 30tt ali nikako im to objasniti. 😕

Samo se to drzi i budi mirna u glavi kao sto si i do sada. 
    Za ovo da ti pisu 2 tjedna da je manja to te kuzim da te ljuti. Meni je sada kod selidbe i promjena doktora nova sestra promjenila termin poroda i stavila 2 tjedna prije jer nije htjela slusati, a lijepo joj moja bivsa ginekologica napisala ZM 7.1 i u nastavku  pise 2 tjedna manja trudnoca i termin. I ona bila ljuta na cijeli svijet i nije to ni gledala vec samo rukom gurnula sto sam joj pokazivala i napise po svom. Ali ja sam odmah rekla novom ginekologu cim sam dosla na porod, oci mi bile pune suza radi njenog ponasanja i on mi to prepravio i napisao uz to jos korigirana ZM na 21.1. Ti se samo drzi, nadam se da ce ti uskoro biti bolje. Pusa tebi i bebici 🥰

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

sanja0508
    27. Srpanj 2021. 08:10

sanja0508

Dannna

Jutroooo ❤️ evo da vam se javim malo… Ja se osjećam baš dobro, nikakve tegobe nemam osim oteklih nogu ali znatno su bolje nego što su bile. Pritisak i dalje 150/80.
    Bebu osjetim stalno ali ctg njen nije bas idealan zato sto se ona pomjera i bjezi od onih njihovih spravica. Tako da samo molim boga za nju. Po onom njihovom ona je manja, normalno zato što racunaju standardo od zadnje mens. i zadnje ovulacije i po tom smo 32 nedelja a po mom i privatnom gin 30tt ali nikako im to objasniti. 😕

Samo se to drzi i budi mirna u glavi kao sto si i do sada.
    Za ovo da ti pisu 2 tjedna da je manja to te kuzim da te ljuti. Meni je sada kod selidbe i promjena doktora nova sestra promjenila termin poroda i stavila 2 tjedna prije jer nije htjela slusati, a lijepo joj moja bivsa ginekologica napisala ZM 7.1 i u nastavku pise 2 tjedna manja trudnoca i termin. I ona bila ljuta na cijeli svijet i nije to ni gledala vec samo rukom gurnula sto sam joj pokazivala i napise po svom. Ali ja sam odmah rekla novom ginekologu cim sam dosla na porod, oci mi bile pune suza radi njenog ponasanja i on mi to prepravio i napisao uz to jos korigirana ZM na 21.1. Ti se samo drzi, nadam se da ce ti uskoro biti bolje. Pusa tebi i bebici 🥰

Bas se vidi da sam se tek probudila. Hahahahha
    Htjela sam reci da kuzim da te ljuti sto govore da je beba manja jer ne gledaju. A drugo sam htjela reci da sam ja rekla novom ginekologu cim sam dosla na pregled, a ne na porod hahahahahha
    Dobro jutro od mene, idem kavu brzo piti da mi se mozak razbudi 😂

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Sanjarka88
    27. Srpanj 2021. 09:06

🍀Termin idućeg  pregleda 🍀
    SRPANJ:
    Mala_Ive 27.07.
    Lisa27 28.07.
    Lollypop 28.07.
    Haru 29.07.
    Pokloncic 29.07.
    Freya444 29.07.
    MadameI 29.07.
    Little baby 30.07.
    Tommyfame 30.07.
    Petoma93 30.07.
    KOLOVOZ:
    aAnchy 02.08.
    Naki123 02.08.
    Buhtlica34 02.08.
    Bumac95 02.08.
    Minnie25 03.08.
    Daniella2207 03.08.
    Bilja1212 04.08.
    Sanjarka88 04.08.
    Bubica_0706 04.08.
    Taya 04.08.
    Lyra 04.08.
    Sanjalica5 04.08.
    Sunce7 05.08.
    Orhideja13 06.08.
    Sanja0508 06.08.
    Tracy 10.08.
    Lovely 10.08.
    Keto35 11.08.
    LadyD 12.08.
    Ivona1505 12.08.
    Endzrue 12.08.
    Zara7 16.08.
    Nyssa_ 16.08.
    Lješnjak 16.08.
    Lorre 17.08.
    Preggo_Life 17.08.
    Traveller 17.08.
    Anuška 18.08.
    Mateja31 19.08.
    Ana25 19.08.
    Ponosnamama 19.08.
    Leah 20.08.
    Jana25 20.08.
    CarpeDiem 25.08.
    Mateja2602 26.08.
    Ani92 27.08.
    LilM 30.08.
    Jackie27 31.08.
    RUJAN:
    Meaa. 07.09.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    27. Srpanj 2021. 09:12

Dobro jutro cure ♥️
    Nadam se da nekako prezivljavate ovo vrijeme, pa makar na škrge 🥵
    Dannna jel te jos boli ono desno ispod rebara? Jesi im to spominjala? 
    Bit Ce sve dobro, najvažnije je da tlak uspiju održat pod kontrolom 🤗
    Ajme Buhtlice 😍😍😍😍 koliko divote si nakupovala 😍 meni je puna košarica na h&m. Cekam, ne znam ni ja sta doduse 😂😂😂
    Meaa. Cestitke na uspjesnom pregledu i potvrdenoj curi 💞
    Velika je 😍
    Traveller isto je kod nas od nedjelje, znaci uzas zivi. Kazu da Ce do danas navečer prestat puhati, nadam se 🙏
    Mala_Ive sretno danas 🍀

Sanjarka88
    27. Srpanj 2021. 09:48

Danas vam je na Magic baby web shopu 20 posto na sve
    Pa ako kome jos sta treba 😊

Lady.D
    27. Srpanj 2021. 09:58

Pozdrav cure, sretno ako neka ima pregled danas! 🍀
    Ja taman zavrsila sa OGTT-om, nisam povratila i nisam se onesvijestila. 💪 Dobila sam malo limunske kiseline u koktel, pa nije bilo bas tako strasno. Sad cu vidjeti kakvi ce biti rezultati. 🍀🤞
    Sanjarka me preduhitrila, krenula sam vam pisati kako je u Magic Baby 20% na sve online (izuzev Stokke, Bogaboo, Lego i Cutie Cloud).😉
    Mi smo narucili kolica i madrac. 😊

Sanjarka88
    27. Srpanj 2021. 10:15

Lady.D

Pozdrav cure, sretno ako neka ima pregled danas! 🍀
    Ja taman zavrsila sa OGTT-om, nisam povratila i nisam se onesvijestila. 💪 Dobila sam malo limunske kiseline u koktel, pa nije bilo bas tako strasno. Sad cu vidjeti kakvi ce biti rezultati. 🍀🤞
    Sanjarka me preduhitrila, krenula sam vam pisati kako je u Magic Baby 20% na sve online (izuzev Stokke, Bogaboo, Lego i Cutie Cloud).😉
    Mi smo narucili kolica i madrac. 😊

🙌
    Koja kolica ste uzeli?
    Sretno s nalazima 🤞🤞🤞

plavabosanka
    27. Srpanj 2021. 10:16

CarpeDiem.

Predivne ste cure sa tim vasim trbuscicima 🥰🤰.
    Mi smo jučer kasno stigli i ovaj put naša voznja umjesto 14, 15 h je trajala cijelih 30 h. 🥵🥵.
    Na svakoj granici je bilo gužve Slo i Hr najviše i to mala Slo granica.
    5 h smo stajali u koloni i pomjerali se po metar. Imali smo u planu spavati u Austriji ali da smo stali bilo bi još gore jer smo u zadnjem momentu izbjegli 9 kolometara kolonu na njihovoj granici. Ovaj put horor od putovanja, i to sve ne toliko no zbog gužve nego provjeravaju vakcinisane, testove kopiraju, papire tko je prelazao koronu i tako 🤢 🧐
    Ali smo izgurali, sinoć sam nas tako umorna i raspakirala i danas cijeli dan samo jedem i uzivam 🤭🤗.
    Beba je jučer i danas podivljala valjda i njoj sve odgovara 😁.
    Uživajte u nedelji 🙌

Ajme znači mi smo imali sreće sa svojih 13sati od normalnih 9-10. Nisu nas pregledavali ništa na granicama extra, nit ništa. Na koji ste prelaz išli u Hrvatskoj? 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.