Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CarpeDiem.
    25. Srpanj 2021. 13:49

Predivne ste cure sa tim vasim trbuscicima 🥰🤰.
    Mi smo jučer kasno stigli i ovaj put naša voznja umjesto 14, 15 h je trajala cijelih 30 h. 🥵🥵.
    Na svakoj granici je bilo gužve Slo i Hr najviše i to mala Slo granica.
    5 h smo stajali u koloni i pomjerali se po metar. Imali smo u planu spavati u Austriji ali da smo stali bilo bi još gore jer smo u zadnjem momentu izbjegli 9 kolometara kolonu na  njihovoj granici. Ovaj put horor od putovanja, i to sve ne toliko no zbog gužve nego provjeravaju vakcinisane,  testove kopiraju, papire tko je prelazao koronu i tako 🤢 🧐
    Ali smo izgurali,  sinoć sam nas tako umorna i raspakirala i danas cijeli dan samo jedem i uzivam 🤭🤗.
    Beba je jučer i danas podivljala valjda i njoj sve odgovara 😁.
    Uživajte u nedelji 🙌

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

little baby
    25. Srpanj 2021. 14:32

Dannna

Evo nas ponovo. Nagli skok pritiska i odjednom pojava tromboze. Trebaju nam injekcije Clexane ali bolnica ih nema a nema ih ni mom gradu ni u dva susjedna grada. Situaciju dodatno otežava to što je nedelja i što slabo koja apoteka radi. A danas moram poceti primati injekcije. ☹️

Bas clexane? Ja se pikam Fragminima od 5000j 

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

little baby
    25. Srpanj 2021. 14:33

Dannna

Evo uspjeli smo naći u Srbiji pa je tata krenuo prema tamo, trebao bi stići nazad u BiH do šest. Nadam se da će sve biti ok. Hvala vam svima. ❤️😘 Inače u Brčkom sam i 0.4 jačina.

Sad vidim tu da si napisala koju jacinu trebas

little baby

Dannna

Evo nas ponovo. Nagli skok pritiska i odjednom pojava tromboze. Trebaju nam injekcije Clexane ali bolnica ih nema a nema ih ni mom gradu ni u dva susjedna grada. Situaciju dodatno otežava to što je nedelja i što slabo koja apoteka radi. A danas moram poceti primati injekcije. ☹️

Bas clexane? Ja se pikam Fragminima od 5000j

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• sunce7
    25. Srpanj 2021. 14:38

Danna drz se🙏 Uz tebe smo🤍

Mateja2602
    25. Srpanj 2021. 16:54

Dannna

Evo uspjeli smo naći u Srbiji pa je tata krenuo prema tamo, trebao bi stići nazad u BiH do šest. Nadam se da će sve biti ok. Hvala vam svima. ❤️😘 Inače u Brčkom sam i 0.4 jačina.

Dannna drži nam se, sve smo uz tebe. ❤️❤️ Samo smireno, sve će to biti ok. 💋🍀🌼

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Mišić
    25. Srpanj 2021. 17:02

Dannna Drži se i javljaj nam kako si!  Bit će sve u redu! 

Mišić
    25. Srpanj 2021. 17:04

Sanjarka, Zara heheh, hvaala!! 
    Zara a da me vidi koliko jedem ova 2 dana, ubio bi me! I samo ti odmaraj! Brzo će ta nogica proći. :)

Mišić
    25. Srpanj 2021. 17:06

I pozdrav mako88.  Slobodno se ti uključi kad god poželiš.  

Lady.D
    25. Srpanj 2021. 19:14

Dannna, drzi se! Bit ce sve u redu! Nadam se da ce te brzo pustiti kuci.
    Koliko vidim dosta cura je vec proslo OGTT, mene zanima sto ste i koliko jeli dan prije? Planiram ici u utorak ili srijedu, pa da se ipak malo pripremim. Ima li carobne formule? Kad sam isla po uputnicu, sestra mi je rekla da ne jedem slatko dva dana i da lagano veceram u 18h dan ranije. 

• sunce7
    25. Srpanj 2021. 19:39

Vecinu cura pa i mene je doktor uputio da jedem kao sto i inace jedem, da se nikako ne pazim jer se na takav nacin jedino dobije pravi rezultat.
    Vecer prije nisam jela nakon 21😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.