Predivne ste cure sa tim vasim trbuscicima 🥰🤰.
Mi smo jučer kasno stigli i ovaj put naša voznja umjesto 14, 15 h je trajala cijelih 30 h. 🥵🥵.
Na svakoj granici je bilo gužve Slo i Hr najviše i to mala Slo granica.
5 h smo stajali u koloni i pomjerali se po metar. Imali smo u planu spavati u Austriji ali da smo stali bilo bi još gore jer smo u zadnjem momentu izbjegli 9 kolometara kolonu na njihovoj granici. Ovaj put horor od putovanja, i to sve ne toliko no zbog gužve nego provjeravaju vakcinisane, testove kopiraju, papire tko je prelazao koronu i tako 🤢 🧐
Ali smo izgurali, sinoć sam nas tako umorna i raspakirala i danas cijeli dan samo jedem i uzivam 🤭🤗.
Beba je jučer i danas podivljala valjda i njoj sve odgovara 😁.
Uživajte u nedelji 🙌
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Evo nas ponovo. Nagli skok pritiska i odjednom pojava tromboze. Trebaju nam injekcije Clexane ali bolnica ih nema a nema ih ni mom gradu ni u dva susjedna grada. Situaciju dodatno otežava to što je nedelja i što slabo koja apoteka radi. A danas moram poceti primati injekcije. ☹️
Bas clexane? Ja se pikam Fragminima od 5000j
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Evo uspjeli smo naći u Srbiji pa je tata krenuo prema tamo, trebao bi stići nazad u BiH do šest. Nadam se da će sve biti ok. Hvala vam svima. ❤️😘 Inače u Brčkom sam i 0.4 jačina.
Sad vidim tu da si napisala koju jacinu trebas
Evo nas ponovo. Nagli skok pritiska i odjednom pojava tromboze. Trebaju nam injekcije Clexane ali bolnica ih nema a nema ih ni mom gradu ni u dva susjedna grada. Situaciju dodatno otežava to što je nedelja i što slabo koja apoteka radi. A danas moram poceti primati injekcije. ☹️
Bas clexane? Ja se pikam Fragminima od 5000j
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Evo uspjeli smo naći u Srbiji pa je tata krenuo prema tamo, trebao bi stići nazad u BiH do šest. Nadam se da će sve biti ok. Hvala vam svima. ❤️😘 Inače u Brčkom sam i 0.4 jačina.
Dannna drži nam se, sve smo uz tebe. ❤️❤️ Samo smireno, sve će to biti ok. 💋🍀🌼
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Sanjarka, Zara heheh, hvaala!!
Zara a da me vidi koliko jedem ova 2 dana, ubio bi me! I samo ti odmaraj! Brzo će ta nogica proći. :)
Dannna, drzi se! Bit ce sve u redu! Nadam se da ce te brzo pustiti kuci.
Koliko vidim dosta cura je vec proslo OGTT, mene zanima sto ste i koliko jeli dan prije? Planiram ici u utorak ili srijedu, pa da se ipak malo pripremim. Ima li carobne formule? Kad sam isla po uputnicu, sestra mi je rekla da ne jedem slatko dva dana i da lagano veceram u 18h dan ranije.
Vecinu cura pa i mene je doktor uputio da jedem kao sto i inace jedem, da se nikako ne pazim jer se na takav nacin jedino dobije pravi rezultat.
Vecer prije nisam jela nakon 21😅
Sortiraj odgovore
Najstariji