Zel pa zar te nije pitala gdje planiraš roditi? Mene je moja pitala pa kad sam joj rekla Petrova onda je napravila uputnicu za Petrovu za pregled iako ću ja otići sada privatno. Ali inače po mjestu stanovanja spadam pod Merkur. Ali tamo nemaju toliki broj poroda pa sam nekako više sklonija Petrovoj ili Vinogradskoj. Iako to ništa ne znači. Svaki je porod različit.
Dobro jutro ☀️
Veza/brak, ja i moj muž smo zajedno 10 godina a u braku 7 mjeseci 😊 danas popodne imamo pregled,možda uspije i muž samnom unutra. Javim vam se večeras.
Jasamja sretno ti!!😃🤞cekamo te s lijep vijestima!🤗
Ja imam pregled sutra navecer i isto se nadam da ce moci muz samnom unutra, zaboravila sam pitati sad prije
🌈💙👣🙏
Cure koje ste na cuvanju trudnoce, jel vam sjelo na racun?
Meni jos nista 😕
Cure koje ste na cuvanju trudnoce, jel vam sjelo na racun?
Meni jos nista 😕
E baš sam htjela pitati dal su kome sjeli novci. Meni isto još ništa. Ali ja ovaj mjesec nisam ni slala doznake jer mi je ginekologica rekla da oni šalju elektronski na hzzo. I sad me strah da nisu nešto zeznuli.
Znate li hoću li dobiti te novce ako naknadno dostavim doznake ili su mi jednostavno propali novci? ☹☹
https://ibb.co/1GjrcLh
Evo ovdje pise od 18.-26.5. da ce biti isplata. Odete na stranice ministarstva financija i tamo vam svaki mjesec izbace kada ce biti isplata.
Jasamja sretno danas!
I moja se umiri kad dode tata, vec znam tko ce ju uspavljivati😁
Siroko povijanje, ja imam od malog sve on je trebao nositi zbog kukica a i tada je to bilo obavezno u Rijeci(mislim da cak jedino u Ri🙈) , ali ne radi se to svugdje.. Jedino ako treba.
Mislim da to ne trebate prije kupovati.
Ok sad kad sam napisala ovo za siroko povijanje mi je doslo u glavu zasto je moj brzo presao na broj 62🙈Nije stao sa svime time u maji broj..
Ja imam jednu pelenu za siroko povijanje, ali ti planiram koristiti samo ako doktor kaze da treba, ako kaze ne, onda neću...
Ja od velicine 50 nemam ništa. To cu kupiti kad vidim tamo u 8 mjesecu procjenu bebe... Uglavnom fokus mi je na 56 - 62... Npr kolegica je preskočila i 56 jer je beba bila bas velika 58 cm i 4700 i odmah ju oblacila u 62, druga je malog u 56 oblacila... Jedna je samo imala bebicu koja je nosila 50... Tak da se vise fokusiram na ovo, a s obzirom ako bas bude trebalo 50, otici ce se kupiti.. Raspitivala sam se za svoju bolnicu sta i kako treba. Uglavnom sve se od njih dobije. Mozes si jedino ponjeti svoju pidzamu, tajice, majicu, sta zelis i naravno stvari za osobnu higijenu.
Ali za porod, njihova spavaćica, njihove mrezaste gacice, ulosci, bebu u bolnici ne kupaju, (normalno pupcic, spolovilo, guzu i prepone odrzavaju, ali kupanje kao kupanje ne, jer vjeruju da ostatci plodne vode stite kozu) njihove pelene, njihova robica.. Govorim za svoju bolnicu u DE. Znaci doslovno je samo dodi roditi.
I obavezno je dijete iznijeti u jajetu. Bez jajeta te ne pustaju kuci.
Leia91 i Priness Mimi ista stvar i kod mene jos nista, a isto su mi tako elektronski slali...
Vidim sad da je ela32 stavila obavijest od ministarstva..hvala Ela!😃🤗
🌈💙👣🙏
Da i kod mene se nista ne treba nositi..
Ali i u Rijeci ne treba nista mami za radaonu, niti za bebu dok je tamo..
Sortiraj odgovore
Najstariji