Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess Mimi
    14. Svibanj 2020. 21:26

Samnom je muz bio otpočetka, i dok je vaginalni uzv bio, pripremila sam ga tako da se nije ništa čudio i bilo nam je predivno sto smo oboje vidjeli tu našu mrvicu na ekranu 🥰
    LoMa, pa meni je iskreno i to neumjesno, komentari kako mi nije "prevelik trbuh", sta to tocno znaci? Da je veci rekle bi babe da ne valja? Ma joj, odmah mi se dize kosa na glavi 😂 i da sam debela, sebi sam debela, jedini koji me smije komentirati je eventualno doktor 🙄😂

Vita26
    14. Svibanj 2020. 21:27

Moje misljenje je da ljudi koji vrjedjaju tebe sa rjecima ili baci komentare koji Moze nekoga povrjediti ,jednostavno sami sasobom su nezadavoljna,ili imaju svoje komplekse pa ljeci se ovakvom načinom.
    Inace sam jako Mrsava ali imam jake noge i guzicu veliku a u trudnoci mi noge stvarno su ogromne i tako i guzica pa sta sad,to je drugo stanje,ja nedam nitkom da me vrjedja po gotovo u ovom stanju lad hormoni divljaju,vratim i ne gledam tko je.ne mora biti direkt ali kroz rjeci ,svatice osoba koja to treba.
     Nekad boli kad ti netko tako nesto komentira ali karma postoji 🌸

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Napokon 2804
    14. Svibanj 2020. 21:58

Na komentare u vezi izgleda samo kazem pogledajte sebe u ogledalo... 

Ja općenito nemam nekog srama tako da mi nije bio problem sto je muz bio na vag pregledu. Neugodniji mi bili komentari jer nije mogao cekat da dodemo kuci 

mc_mouse
    14. Svibanj 2020. 23:04

Kod mog ginekologa ne daju trenutno pratnju na UZV, u prvoj trudnoći je mm bio samnom. Sada nažalost nebi ni mogao jer nema tko pričuvati prvorođenoga. 

Mina 29
    14. Svibanj 2020. 23:15

Curkeeeee..
    Sutra u 9 napokon pregled 🤗😍😬
    Jedva sam dočekala.. 
    Čak sam i smiren ko inače.. 
    Moji dečki se još nadaju da će on našeg mogućeg momčića sutra nastati curka 🙈😂
    A ja samo čekam da mi kaže da je sve super.. Jer sad kak su napokon stale mučnine.. Ja se osjećam savršeno ali nikako trudno🙈🙉 katastrofa.. Zaboravim i na bušicu.. aktivna sam sto na sat a jedem manje no ikad..
    Javim se obavezno nakon pregleda ❤️🤗

Napokon 2804
    15. Svibanj 2020. 00:19

Mina 29

Curkeeeee..
    Sutra u 9 napokon pregled 🤗😍😬
    Jedva sam dočekala..
    Čak sam i smiren ko inače..
    Moji dečki se još nadaju da će on našeg mogućeg momčića sutra nastati curka 🙈😂
    A ja samo čekam da mi kaže da je sve super.. Jer sad kak su napokon stale mučnine.. Ja se osjećam savršeno ali nikako trudno🙈🙉 katastrofa.. Zaboravim i na bušicu.. aktivna sam sto na sat a jedem manje no ikad..
    Javim se obavezno nakon pregleda ❤️🤗

Sretno ocekujemo lijepe vijesti i prekrasne slikice 😍

Tejic
    15. Svibanj 2020. 00:42

Mina sretno sutra na pregledu 😊
    Nama je danas sve supeeer proslo i teski smo 770g 😁💙 od pocetka trudnoce sam dobila +8 kg, sve me strah kak ce biti dalje 🙈 🙈 radili smo i cervikometriju i tu je sve super, pravilan oblik slova T znaci sve je da ne moze biti bolje i kaze da taj mekani cerviks ne smeta za spolne odnose i to sam odmah morala muzu priopciti 🙈😂😂 sljedeći cetvrtak sam narucena na OGTT pa se moram psihicki pripremiti uhh 😀 dobila sam i neke tablete za alergiju, normabel za ove bolove kad me muce i imam dobar magnezij doma i mogu ga popiti 2x dnevno.
    E da i nakon pregleda obavili shopping i kupili kolica  odmah, uzeli smo Peg Perego 3 u 1 Polo Elite 😅😀

Princess Mimi
    15. Svibanj 2020. 00:50

Mina sretno sutra ☺️
    Tejic, odlicne vijesti 😍 daj nam poslikaj ulov iz shoppinga😄

plavo_nebo
    15. Svibanj 2020. 06:17

Tejic daj javi kakva su ti kolica jer i mi gledamo bas ta :D hahah i jos ako mozes par slikica ;)

Moj jos nije bio samnom i jedva ceka iduci pregled jer se nadamo da ce tad moci unhtra da i on vidi bebicu 

Marta14
    15. Svibanj 2020. 07:46

Tejic super😍😍 Sretno cure 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.