Nas dvoje buhtlice smo spremnii 😁😁
https://ibb.co/Tg2kr3n
Zeno sva si mi prekrasna 😍😍😍😍
Puno lipih vijesti danas. Cestitke svim curama 🤗💞
Mana_Mare ma moran uzet onaj Cutie ili ex Noona krevetic jer mi je soba bas knap knap. Bili pametni kad smo useljavali, pa skartali krevet 200x160, morali smo uzet 180 cm.. Glupi al ajde.
Pitale ste za baby ducane po Splitu. Ja pojma neman 🤯😅
Nez ko je pisa za Cosi Adorru, ako narucis ta kolica, javi :D meni su ta zaspala za oko 😍
Kakvo vrime danas glava me rastura, ajme ajme
Evoo nas s pregledaa 😍😍
U totalnoj euforiji sam i najrade bi na sav glas vikala dolazi nam princezaaa 😍😍💜💜
Prekrasna je, na 4D smo vidjeli glavicu i mali nosic i usta kak otvara tocno se sve vidi 😍🥰
Teska je 261 g ( doktorica kaze da odrzava zensku liniju 🥰🥰)
Ja sam dobila 1 kg tj ukupno 2.3 kg
Dragi je prvi put bio samnom zato mi je sve bilo jos posebnije 🤗🤗
Ugl malo sam se raspisala ali nemogu vam opisati svoju srecu💜💜💜
Baš mi je drago zbog tebe..jel imate i ime? Primjetila sam da imamo isti termin, pa ako se odlučiš za Sv. Duh možda budemo i cimerice 😁
I cure, mrak izgledate…super su vam buše…ja kak god da se obučem i sredim još uvijek izgledam ko da sam debela…još uvijek mogu obuci obične traperice(imam široke bokove pa su mi sve u struku ionako široke bile) i točno izgledam ko da se ubijam u hrani svaki dan i sad sam debela 🙈
Tejic, baš si slatka 🥰
Joj, o tome da smo debele... ovaj vikend sam se tako nazivcirala, muževa teta ima takav jezik da ne kuži da njene riječi vrijeđaju. Bila tamo i sogorica koja je tri tjedna dulje trudna od mene i teta krene nas usporedivati... mah, ja sam inače niža i imam više kila od sogorica, al kad je ova rekla 'ali ti imaš krupne kosti', kosa mi se digla na glavi.. kasnije je još bubnula da se meni trbuh tolko ne vidi jer sam deblja. A nosila sam muževu majcu. Sva moja ushicenost oko trudnoće je na tren splasnula.. cijeli život slušam takve riječi, i dok sam postala imuna na vrijeđanja od strane nekih (Jer sam naučila odgovarati), ovo me baš pogodilo. A teti ne mogu odbrusiti (još). Ali imam i ja svoje granice, bez obzira na pristojnost.
Sori na mojim jadikovkama, morala sam se negdje ispucat.. 😔
Mana_Mare jesi ih vidila uzivo? Konzultirala san se sa Strollericom. Kaze da su lagana, lako sklopiva i kvalitetna. Ja san ih vidila samo na netu
Evoo nas s pregledaa 😍😍
U totalnoj euforiji sam i najrade bi na sav glas vikala dolazi nam princezaaa 😍😍💜💜
Prekrasna je, na 4D smo vidjeli glavicu i mali nosic i usta kak otvara tocno se sve vidi 😍🥰
Teska je 261 g ( doktorica kaze da odrzava zensku liniju 🥰🥰)
Ja sam dobila 1 kg tj ukupno 2.3 kg
Dragi je prvi put bio samnom zato mi je sve bilo jos posebnije 🤗🤗
Ugl malo sam se raspisala ali nemogu vam opisati svoju srecu💜💜💜
Baš mi je drago zbog tebe..jel imate i ime? Primjetila sam da imamo isti termin, pa ako se odlučiš za Sv. Duh možda budemo i cimerice 😁
Hvala ti 😃 meni je Sv. Duh na popisu, ali jos se nisam odlucila, bas bi bilo super da smo skupa 🥰
Da, tata joj je jos ranije odabrao ime Nicole 😍🥰
Mana_Marejesi ih vidila uzivo? Konzultirala san se sa Strollericom. Kaze da su lagana, lako sklopiva i kvalitetna. Ja san ih vidila samo na netu
Nisam nijedna vidila uzivo jos 😏
Ahaa ako ih slucajno vidis, javi :D ona zena ima iskustva s kolicima, rekla mi je npr da su Adorra puno bolja od Zelie. Ko ce znat, isto bi ja njih Tila Vidit
Tejic i Napokon 🤩🤩 zgodne ste, ajmee!! Ja danas šetam i razmišljam joooj što je super bit trudan, ja bi ovako stalno 😅 izbaciš pupu bez brige, prije kad bi se jako najela napuhao bi mi se trbuh točno ove veličine koliki je sad 🙉 pa uvlači, gledaj di je šta ispalo 😅
Loma jesam se nasmijala 🤣 ja mislim da se ni mm ne bi znao ponašat unutra.. ma oni su zbunjeni cijeli po pitanju trudnoće, ali nisam ni ja imala pojma ni o čemu dok nisam ostala trudna, tako da ne treba ih krivit 😁
Tashee meni najgore što se tek kasnije sjetim šta sam trebala odgovorit nekoj takvoj osobi a da ne bude baš uvreda. Onda bi se pojela- šta nisam ovo rekla,šta nisam ono 😅 Neke se osobe hrane time i ne smije im se pokazat da uspijevaju, već glavu gore i ja sam sebi najbolja
Demetria ja jedva cekam tvoja kolica vidjeti 😅
Provozala sam uteg u kolicima :)
Stavim slike sutra, muž se rješava stresa nakon posla ubija malo teroriste u igrici.
Ali moram priznati da će mi biti veselo. Teška su kolica. Znam da nećemo živjeti ovdje još sto godina ali biti će mi veselo ovu jesen kad budem sama ostala s bebom. Baš su teška.
Bebica lupa vjerojatno joj se sviđaju :)
Sve smo opet zapakirali i spremili u kutije.
Skakavac i mene ubija ova južina.
Pupice su vam baš lijepe, baš ste lijepe trudnice.
Ja se ne osjećam baš lijepom trudnicom, hrpu prištica mi izbilo, u pubertetu ih nisam imala toliko.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji