I cure, mrak izgledate…super su vam buše…ja kak god da se obučem i sredim još uvijek izgledam ko da sam debela…još uvijek mogu obuci obične traperice(imam široke bokove pa su mi sve u struku ionako široke bile) i točno izgledam ko da se ubijam u hrani svaki dan i sad sam debela 🙈Tejic, baš si slatka 🥰
Joj, o tome da smo debele… ovaj vikend sam se tako nazivcirala, muževa teta ima takav jezik da ne kuži da njene riječi vrijeđaju. Bila tamo i sogorica koja je tri tjedna dulje trudna od mene i teta krene nas usporedivati… mah, ja sam inače niža i imam više kila od sogorica, al kad je ova rekla 'ali ti imaš krupne kosti', kosa mi se digla na glavi.. kasnije je još bubnula da se meni trbuh tolko ne vidi jer sam deblja. A nosila sam muževu majcu. Sva moja ushicenost oko trudnoće je na tren splasnula.. cijeli život slušam takve riječi, i dok sam postala imuna na vrijeđanja od strane nekih (Jer sam naučila odgovarati), ovo me baš pogodilo. A teti ne mogu odbrusiti (još). Ali imam i ja svoje granice, bez obzira na pristojnost.
Sori na mojim jadikovkama, morala sam se negdje ispucat.. 😔
Joj kad sam ovo procitala zahvalila sam Bogu sto nisam trudna u isto vrijeme kao sogorica, mislim da bi mi to bila "tocka na i" 😅..
Ja te skroz kuzim jer nisam neka od odgovaranja, valjda bi otisla doma plakat 😂
Demetria zar bas Teska? Ali inace sve super? Dobro da imam lift haha
Loma 🤣🤣🤣 moj je isto takav, velik i smotan i uvik kaze ono sta ne triba hahaha ali meni to ne smeta jer toliko je uzbuden radi bebe, i ima apsolutno pravo bit na ultrazvuku sa mnom ako to zeli. Nekako je ipak drugacije vidit bebicu kako se mice i cut srce kako kuca, nego kad samo pogledas sliku.
Cure, preslatki su vam trbuscici 😍
Nadam se da ce se i moj zaoblit uskoro 😊😊
Naša vesela lista novorođenih bebica se nalazi na stranici 901.
17 curica 👶🏻 i 29 dečkića 👶🏻
Do 28.09.2020. lista “u iščekivanju” se nalazi na stranici 884.
Kikic kod kojeg je razlika sto je ne vidim je silno uzbuđen, on je i inače takav jel... primjer, danas je imao rupu u rasporedu pa je kao išao izgubiti vrijeme u dućanu nekom...i pet centar je odmah do baby centra i pepca...i on ode kupit ogrlicu za psa kojeg smo “naručili” i sav uzbuđen me zove kak imamo prvu stvar za pesa....ja obožavam pese, ali kaj ne bi bilo normalnije da je ušao u dućan i uzeo nešto za bebu (neki dan smo saznali da je dečkić)?? 👀. Kažem, možda je do kojih hormona,a možda i nije 🙈
Puno ljepih vjesti i bas ste se razpisale..
Cestitam curama na urednim nalazima i dovro obavljenim pregledima🌸🌸🌸🌞
Cure divni du vam trbuščići 😍😍😍
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Cure, predivne ste 😍 bas lijepi trbuscici🤗
Što se komentara tiče, meni je to užasno nekulturno. Bilo kakvo komentiranje tuđih mana, izgleda. Ne mogu vjerovati da ljudi nisu svjesni svojih riječi kad se tako izblebeću 🙄
Uskoro me čeka jedno obiteljsko okupljanje, moram se psihički pripremiti 😂
Komentiranje ja imam sreću, ovi koji znaju da sam trudna, a ne debela mi svi govore da bas odlično izgledam, da se super držim, da mi mi trbuh nije prevelik...ono da sam bas fit! Ko bi rekao da će mi trudnoca biti fit period života 😂😂 kad već ostatak života nije fit 😂
Ali da, vjerujem da kak će vrijeme prolaziti ću i ja biti sve veća i veća pa će i komentari biti drugačiji...ali ne znam, imam prijatelje koji su normalni pa to ne komentiraju, a familijskih skupova bas i nema...
Kad pričate vec o muzevima. Moj je bio sa mnom u 19 tjednu na pregledu i on je ostao šokiran vaginalnom sondom. Kak to doktorica stavlja u mene, pa ovo pa ono, kaki mi je osjećaj kad to stavi jel isto ko kad se seksamo, ugl srećom pa je pričao na hrvatskom pa ga doktorica nije razumjela 😂😂
Ma, neki ljudi nisu ni svjesni da vrijeđaju..
Nego, tate na pregledu. Mm je bio sa mnom negdje u 12.tj, još je bio vaginalni pregled. Mislila sam da će i meni i njemu biti bed, al nije. Sreća kad je čuo srceko našeg malca i njegov izraz lica, i sva neugodnost se izgubila 🥰
Moj je bio samo u 12 tom tjednu, bilo je preko trbuha. Ja njega kao pripremila sta da prica/pita posto ja ne znam perfektno njemacki.. Jbt kad mi poceo tamo lupetati, sve samo ne ono sta sam rekla..
Ali on uvijek tako, ja jedno on drugo..
Inace u prosloj je isao redovito, i kad je bio vaginalni, i bio je normalan.. Ali mislim da je u prvoj trudnoci opcenito bio normalniji, valjda sad zna sta ga ceka😅
Demetria zar bas Teska? Ali inace sve super? Dobro da imam lift haha
Pa da. Košara i uteg u jednoj ruci, konstrukcija u drugoj, taman ista težina. Dobra vaga. Moći ću vući konstrukciju uz stepenice zbog velikih kotača.
Ali razmišljam si sad, da smo kupili neka "mršavija" čitaj lakša kolica ne bi bila zadovoljna.
Ovako mi se čine skroz čvrsta kao da bi moglo izdržati za više djece ;)
Jedva čekam da vam sutra stavim slike.
Umirem od smijeha na vaše muževe/zaručnike i pita muž: koja je danas tema s curama, ja njemu muževi, a on meni ok ne želim znati.
Moj još nikako nije uspio na uzv sa mnom, zadnji sam mu snimila mobitelom ali nije to to.
Nadam se da će u idući petak moći. Ja mu sve objasnim svaki puta kako to izgleda pa mislim da će se snaći ako ga pusti unutra.
Kod moje muževi ulaze isključivo kad je pregled preko stomaka, vaginalni pregled obavlja samo nas dvije i nitko drugi.
Premda su mi jednom u bolnici bili studenti njih jedno 20 tak. Ne mogu vam opisati koliko mi je to bilo neugodna situacija. :(
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji