Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Skakavac
    04. Svibanj 2020. 20:30

Vita26, Nada 23 hvala vam cure, cekamo s nestrpljenjem sve vase nadolazeće preglede. Lipo je bit dio ove malo grupice i dilit s vama svakodnevna zbivanja u trudnoći. 
    Hip_hopsica hvala draga, cestitke također na dobrom pregledu i vasem deckicu 💓🤗

Ninche9
    04. Svibanj 2020. 20:31

Napokon 2804

Cure, pitanje? Ispiranje kamilico dolje radi iscjedka? Radi li koja i da li je pomoglo?

Ja nebi dolje ispirala apsolutno nicim na svoju ruku. Iscjedak je normalan u trudnoci a ako je neki sumnjiv, cudne boje ili mirisa treba ici doktoru, mislim da tu kamilica nista izvana nece pomoci. 

Bosco
    04. Svibanj 2020. 20:46

Cure cestitam na urednim pregledima i hip_hopsica. Cestitam na deckicu 🥳 

Bosco
    04. Svibanj 2020. 20:47

Mene danas bolili jajnici kad sam isla na wc, to jest tiskala.. Nisam mogla jer bi me odma jajnici zabolili, jel jos nekom tako? Inace sve super. 

Tejic
    04. Svibanj 2020. 20:52

Čestitam curke na uspjesnim pregledima i lijepim vijestima, samo neka bebice lijepo rastu 🥰🥰 hip_hopsica predivna slicica i cestitam na deckicu 💝❤️😍

Hannica0 👧
    04. Svibanj 2020. 21:00

Hip_Hopsica

Skakavaca čestitam na uspješnom pregledu… neka bebica samo lijepo napreduje.
    Evo i meni je danas pregled super prošao… pregledala je sve organe i sve izgleda savršeno. Nuhalni nabor je 0,4mm, nosne kosti uredno razvijene i nema nikakvih naznaka kromosomskih bolesti. Nažalost Nifty ipak moga raditi tek za 2 tjedna…
    Beba je velika skoro 7 cm i doktorica je skoro sigurna da nam stiže braco 💙
    https://ibb.co/pKV22xf

Imala sam istu situaciju kao i ti s blizancima. Morala sam cekati do15tt. Zatim radila nifty pa ipak nije uspio. I opet nakon 10 dana ponovila nifty i nije uspio i vratili mi novac. Jer nisu uspjeli izvuci bebin dna iz moje krvi. 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

mc_mouse
    04. Svibanj 2020. 21:01

Evo me napokon sa slikom, sutra u 10h imam pregled i bas sam nervozna 😏

20tt:
    https://ibb.co/tDRtd5m

16tt vs 20tt
    https://ibb.co/54Nnyxj

jasamja
    04. Svibanj 2020. 21:09

Hvala cure 😉 možda je meni ipak još rano za uzv preko trbuha. Vidjet ćemo za 2 tjedna. 
    Čestitke na super pregledima i predivnim trbuščićima 😊

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Demetria
    04. Svibanj 2020. 21:16

Mene je zadnji puta pitala šta ćemo pa je pogledala da smo radili urinokulturu i brisove pa smo samo uzv.
    Ja idem u haljini/tunici i tajicama. Za svaki slučaj.
    "
    Čestitam na uspješnim pregledima i lijepim slikicama bebica/pupa.
    "
    Kupila sam si sladoled tortu :) od čokolade i naranče.
    Za vikend ću raditi pravu tortu.
    Nevenovu s malinama. 

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Marta14
    04. Svibanj 2020. 21:21

Demetria oho  ti imas rodendan danas ili? Ako da cestitam 🤗🤗
    Mouse 😍 sretno sutra!!javi novosti 
    Cure cestitam na uspjesnim pregledima 🎉🎉

Mene danas cijeli dan nesto bolucka, leda nisko i ispred.. Cijelo popodne na kaucu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.