Napokon kod mene u hrv ima jedna ljekarna sto sama radi nekakve biljne vaginalete e sad ne znam na kojoj bazi, mislim da cak na bazi kantarionovog ulja i s kim god sam pricala je rekao da su najbolje sto se moze kupit a potpuno biljno bez suvisne kemije. E sad ne znam jel ima u tvom gradu u Hrv i s obzirom na situaciju kad ces ici za Hrv i smiju li uopce u teudnici, al mozda dobro zapamtit za kasnije pa pitat u svojoj ljekarni ako te ikad bude mucilo nesto dolje..
Ovdje u De nis ne zele prodati bez razloga, isla sam u prosloj trudnoci po kremu protiv gljivica jer me svrbilo dolje izvana i bilo nelagodno znala sam sto posto da su gljivice, isto ide bez recepta, ljekarnica vidi trbuh i kaze aaa ne nebi ja to vama prodala jer ste trudni, idite vi prvo svojoj doktorici na pregled pa nek ona kaze sta vam treba. Ja odem, cekam na red sto godina, ona me pogleda i posalje po kremu protiv gljivica
U ovoj trudnoci mi je ginicka dala receptnza vomex cepice, kupim cepice al skuzim da ja to ne mogu drzat, sve me boli guza od tog pa odlucim kupit tablete, kaze ljekarnica a jeste li pitali svoju doktoricu smijete li tablete umjesto cepica. Ja u sekundi kazem ne, pa logicno je. Kaze ona aa ne nebi ja to, dajte vi nju prvo pitajte. odem u ljekarnu preko puta i kupim bez obrazloženja
Demetria oho ti imas rodendan danas ili? Ako da cestitam 🤗🤗
Mouse 😍 sretnosutra!!javi novosti
Cure cestitam na uspjesnim pregledima 🎉🎉
.
Mene danas cijeli dan nesto bolucka, leda nisko i ispred.. Cijelo popodne na kaucu…
Jep, jučer mi bio rođendan.
Baš mi je bilo lijepo. Muž i ja sami bez ikoga, popodne popili kavicu uz more, poslije pojeli sladoled tortu i meni super.
Bebica me za dobro jutro iznenadila na baby wachter s lijepim otkucajima oko 150-160 (baš si sve više mislim da je ).
I cijeli dan sam osjećala nešto u pupi, sad ili su crijeva ili zna da je rođendan pa se veseli iznutra i lupka.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Demetria sretan rodjendan! Cure cestitam na urednim pregledima i deckicu 💙! Mc_mouse prekrasna si trudnica, slike su odlicne!
Zelim vam svima lijep dan!!😙😙
Demetria sretan ti rođendan 😊
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Cure imate li vi BH kontrakcije? Meni se samo u jednom trenutku stisne trbuh i bude bas tvrd. Traje manje od minute i popusti, ništa me ne boli. Prvo sam mislila da je beba ali sad nekako ne vjerujem😂😂
Demetria sretan rođendan 🎉
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Hvala vam svima 💞❤
"
Evo danas čitam za idući 19 tjedan:
Prve trudničke kontrakcije
Možete osjetiti kako vam trbuh postaje napet i čvrst. To su prve materične kontrakcije. One se nazivaju Alvarezovi valovi ili kontrakcije i buduće ih majke rijetko osjete (teško ih je zabilježiti čak i prilikom NST-a). usprkos tome, ako primijetite ponavljajuće napinjanje i stezanje trbuha, nemojte se brinuti. To je znak da se maternica polako priprema za porod koji će biti za nekoliko mjeseci. Kontrakcije dolaze u serijama, čak i nekoliko puta na dan. Oni dolaze iznenada i brzo prolaze. Nisu bolni, samo su malo neugodni.
To nisu preliminarne (Braxton Hicks) kontrakcije. Braxton Hicks kontrakcijese pojavljuju u kasnijim mjesecima trudnoće i nešto su intenzivniji.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Napokon, slobodno se povremeno isperes kamilicom, jako je ljekovita i blaga. I bolje nego bilo kakve vaginalete i sl na svoju ruku 😊
Skakavac, Hopsica, cestitam na uspješnim pregledima 🤗
Mouse, prekrasne slike, bas se vidi razlika 😍
Demetria, sretan ti rođendan sa malim zakašnjenjem 😅🥳❤️
Dobro jutro ženice. Sutra idemo na 4D uzbuđenje na vrhuncu već sad 😊😊😊🙈💞💞
Cure ja sam danas 19 plus 5 i kad zaboravim na grlić osjećam nenormalnu sreću jer osjećam bebu. Za sada je to bilo svega par puta u zadnja tri dana ali sam sigurna da je to to. Osjećam kao blage udarce ili neko neobično meskoljenje unutra. Sve se događa lijevo ispod pupka na različitim mjestima. Jel i vama tako?
Zna mi netko gdje je Isabela, nije se dugo javila?
Tu sam ja, pratim vas i citam! I čekam iduci uzv da se javim sa lijepim vijestima! Ja još nisam počela gledat niti kolica niti oblekicu niti trudničku odjecu 🙈 jos uvijek me strah...nemam nekih problema osim probadanja tu i tamo točno dolje u sredini...ali nadam se da to ne znači ništa loše...jučer mi je konačno stigao fetal doppler pa sam uspjela uhvatiti srčeko, 147 su bili otkucaji prvi put, 149 drugi put 🥰 iskreno puno mi je lakše sad...iako mi ta dva tjedna još do preglwda izgledaju ko vječnost...uzas.
Mcmouse imas divan trbuh, i tak veliki je bio sa 16 tt, nadam se da će i moj narast sad kak spada.
Hip hopsica, prekrasna slika malog pišonje, čestitaaam ti ♥️🥰
Ja sam tam malo u zimske ošla, mislim da nas ima samo dvije tri u 12 i 13 tt...ostale su sve puno manje, a tu su pak većina dosta više od mene pa se malo ugurkam tu, a malo tam 🙈
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji