Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    05. Svibanj 2020. 08:48

Mc_mouse
    Sretno danas,i divan ti je trbuščić 🌞🌞

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    05. Svibanj 2020. 08:53

Demitria sretan rodjendan ❤️

Vita26
    05. Svibanj 2020. 08:55

Isabela 
    Stignes sve kupi ima vremena ja sam danas 14tt isto joa nista nisam kupila,jos malo cu su strpiti 

• SmileA
    05. Svibanj 2020. 08:56

Ajme zenice moje kolko ste se vec ispisale rano ujutro😃🤗
    Demetria sretan ti rodendan uz sve najljepse zelje!🥰💐🥂🎂 A bas lijepo za bebicu, da to se veseli s mamom 😁😁😃😍
    Slatke brige sretno na pregledu!🤞🍀
    Isabelagregorijan nek si ti nama aktivna na dvije strane😃👍 ja nekad isto malo citam i druge forume i popratim ako ima koji dobar savjet. Jos malo i ti pregled, vjerujem da je iscekivanje na veliko😃😃brzo ce i to proci pa ces nam javiti lijepe vijesti🥰 Ja drugi tjedan isto imam pregled pa cu vidjeti svog malog pisulinca💙 i jedva cekam

🌈💙👣🙏

• SmileA
    05. Svibanj 2020. 09:01

Sto se tice robice stignemo naravno sve jos, ja i ovako mislim sve tek kasnije uzimati, jedino smo jucer isli u Baby center za trudnicki jastuk da uzmem i usput smo uzeli 2 bodija, paket carapica, neku igrackicu i dudu, a to je vise bilo za neko veselje i eto da slikam pa posaljem rodbini i prijateljima i javimo spol, ispalo je bas lijepo🥰💙
    Vita26 i da uzela sam jastuk isti kao i ti u Bubamari i dobar mi je zadovoljna sam😃👍malo je jos onako puniji i to ali bude se to splasnulo malo s koristenjem, zasad mi pase, jedino je dosta i tezak pa po noci kad si ga hocu prebaciti na drugu stranu imam vratolomije🤭😂

🌈💙👣🙏

• je_le
    05. Svibanj 2020. 09:10

Sretan rođendan! 

Cure ima li još koja problema sa iscjetkom? meni se zadnji par dana promijenio.. postao je više voda nego iscjedak (neka kombinacija)..i nije prisutan u tom intenzitetu cijeli dan. je li tko ima još takvo iskustvo? 

nada23
    05. Svibanj 2020. 09:15

Demetria sretan rođendan s malim zakašnjenjem! 😊🥳🌸 Lijepo ste vas troje proslavili, a bebica odlučila napraviti mali tulum. 😍
    Mouse super su ti slike. 😍 👌 Predivna buša i baš se dobro vidi razlika. 😊 sretno na pregledu ! 🍀🍀🍀
    I ja prijavljujem da sam osjetila bebu intenzivnije jučer svaki put kada bi legla. Mislim da je to to i da nisu crijeva. 😍

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Bosco
    05. Svibanj 2020. 09:23

SmileA

Bosco

Mene danas bolili jajnici kad sam isla na wc, to jest tiskala.. Nisam mogla jer bi me odma jajnici zabolili, jel jos nekom tako? Inace sve super.
    Boscomeni danas ista stvar🤷

Jutro!
    Navecer se malo popravilo 🤷‍♀️
    Demetria. Sretan rockas, sve najbolje 🎉🎂
    Ja pregled iducu srijedu imam, jedva cekam, mozda i spol kaze 😊

Vita26
    05. Svibanj 2020. 09:31

SmaliA
    Za koj dan ce ti biti super,pasace i sto je tako tvrd ,pogotovo kad budea dojila 🤗🤗😍
    Jel osjetis bebicu ili jos ne?meni zna dole izpod pupka nesto lupkati ,po nekad vjerovatno je bebica ali jos je malecka i rano.oaj period mi je stresan ,stalno razmisljam dal sve uredu.jesi povracala??
    Ja sam samo jedan put u 3mjeseca .citala sam da ti jajnik bolio??mozda prehladila malo?
    Jedva cekam pregled da vidim dal ave je dobro ,jos 16dana 
    .kako ti spavas po noci!?jel se budis?ja salo jednom ovu noc i bas sam sretna .i lad ustanem iz kreveta meni grudi tolilo boli uzas.

happy_m
    05. Svibanj 2020. 09:36

Dobro jutro cure 😀
    Nije me bilo zadnja dva dana jer svasta nesto obavljam po stanu i mobitel skoro pa nisam ni dirala...
    Vidim puno toga se izdogadalo 😁
    Demetria sretan rodendan ti zelim 😘😘
    Slike busica su prekrasne, svaki put se raznjezim kad ih vidim 🥰
    Sretno svima na pregledima, i cestitam na deckicu 💙💙
    Ja bebicu jos uvijek ne osjecam cijelo vrijeme, javi se tu i tamo i to desno od pupka 🥰
    Pregled imam iduci cetvrtak i nikako da vrijeme prode...
    Danas od kad sam oci otvorila me zeludac nesto muci, i to dosta visoko, bas neka tupa bol, i gore mi je dok lezim nego kad se ustanem...jel ima koja iskustva u tome?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.