Imala sam period kad me želudac bolio, visoko. To je bilo negdje oko 17, 18 tjedna čini mi se. Isto tupa bol, imala sam osjećaj ko da se drob širi pa stvara sebi mjesto. Išla sam na redovni pregled u 19. tjednu i odlučila sam pričekati pa pitat doktora. Ali u međuvremenu je prestalo pa sam ga i zaboravila pitat. Više se nije ponavljalo.. trajalo je, možda 2,3 dana
SmaliA
Za koj dan ce ti biti super,pasace i sto je tako tvrd ,pogotovo kad budea dojila 🤗🤗😍
Jel osjetis bebicu ili jos ne?meni zna dole izpod pupka nesto lupkati ,po nekad vjerovatno je bebica ali jos je malecka i rano.oaj period mi je stresan ,stalno razmisljam dal sve uredu.jesi povracala??
Ja sam samo jedan put u 3mjeseca .citala sam da ti jajnik bolio??mozda prehladila malo?
Jedva cekam pregled da vidim dal ave je dobro ,jos 16dana
.kako ti spavas po noci!?jel se budis?ja salo jednom ovu noc i bas sam sretna .i lad ustanem iz kreveta meni grudi tolilo boli uzas.
Vita26 pa da cak mi je i pasalo da je malo tvrdi tako vjerujem da ce za koji dan jos bolje biti😃👍🤗e bas to kod pupka i ja osjetim i znam da je nemoguce da je to jos beba ali bas znam nesto kao osjetiti, i nekad kad udahnem kao da se vidi da nesto u trbuhu pulsira ko srceko, bas se vidi izvana, i jucer sam mamu pitala da dode vidjeti i ona kaze da vidi isto sto i ja...zanimljivo🤭😃
Vjerujem ti i meni je neki dan dosla panika da nesto nije u redu, ali super da imamo baby watcher i odma se smirim, tako da bas mi je drago da sam ga uzela, dobro dode u tim nekim trenutcima panike.
Nisam ni jedanput povracala, imala sam ono prije mucnine u 7.,8. i 9. tjednu ali od tada nista vise, tu i tamo mi malo nekad bude slabije od mlijecnih proizvoda ali u biti sve je to super☺️
Ja imam pregled nadam se sljedeci tjedan, moram se jos sa doktorom cuti..Po noci spavam kako kad, prije sam jako lose spavala, sad je nesto bolje, nemogu navecer dugo zaspati i onda se jos vise izmucim, a ujutro se vec u 5 probudim i nemogu nazad zaspati, tek mozda odspavam nesto malo od 7 do 8 ali dobro nesmijem se nista zaliti, sve su to slatke trudnicke brige😃🤗🥰meni je najbitnije da nemam krvarenja a ovo sve drugo je zanemarivo
🌈💙👣🙏
Hej.. Čitam vas pratim.. Ne pišem stalno 🤭
Pregled idući petak.. Ne mogu više dočekati..
Napokon prije 2,3 dana stale mučnine.. Apetit se nije još vratio ali ipak jedem nešto.. Bušika raste da ne mogu vjerovati.. U prvoj trudnoći sam tek u 18 tjednu primijetila bušiku a sad je već velika.. Čak mislim da osjetim i bebicu unazad 3 dana navečer i ujutro.. Skroz nisko više lijevo ili ispod pupka.. Lagano me pomazi osjetim samo kad sam jako mirna..
Uhvatila me i kićma jedna je pisala pa suosjećam.. Dva dana sam bila ne pokretna.. Sad sam ok.. Ali se pazim.. I tako..
Evo jedne slikice od sinoć
https://ibb.co/r7ctTgy
Sretno svima na pregledima
I demetria sredan rodendan i od mene 🥰
Kaj vi vec osjetite bebe u 14 tt? Zar je moguće tak rano? Ja ne osjetim nista jedino kad slusam na watcheru skuzim da se miče jer mi je malo na lijevo, pa malo u sredini os mslo desno i tako...
Smilea najbitnije da je sve dobro 🥰♥️ ti i ja se pratimo 😘
Ja se nadam da cu za dva tjedna saznati spol, bas me zanima 😁😁
[/url
Danas od kad sam oci otvorila me zeludac nesto muci, i to dosta visoko, bas neka tupa bol, i gore mi je dok lezim nego kad se ustanem…jel ima koja iskustva u tome?
Mene je gastritis mučio skoro cijeli tjedan. Kao da mi stokilaš gojzericama stao na prsa i ne pušta.
Bolilo bi kad se ustajem, kad sjedam kad hodam a najgore kad idem leći.
Na savjet cura sam krenula s laganijom prehranom, više manjih obroka, sve što potiče kiselinu izbjegavala.
Preporuka ginekologa:Svi simptomi ukazuju na gastritis, refluks- kiselina iz želuca se vraća u jednjak.To je u trudnoći češće nego inače. Možete uzeti gastal ili rupurut, kupite Reflustat.-on se uzima preventivno iza obroka, a gastal ili rupurut kad postoje smetnje.
Morate paziti što jedete, češće manje obroke, izbjegavati gazirana pića, začinjenu hranu.
Može se koristiti i Donat Mg.
"
Popila sam dva Rupuruta ujutro i prije spavanja, već sutra je bilo lakše. Mislila sam popiti opet navečer ali zaboravila sam i evo par dana kasnije mi puno lakše i nema više boli.
°
HVALA svima na čestitkama! ❤💞🎂🎆
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Hej.. Čitam vas pratim.. Ne pišem stalno 🤭
Pregled idući petak.. Ne mogu više dočekati..
Napokon prije 2,3 dana stale mučnine.. Apetit se nije još vratio ali ipak jedem nešto.. Bušika raste da ne mogu vjerovati.. U prvoj trudnoći sam tek u 18 tjednu primijetila bušiku a sad je već velika.. Čak mislim da osjetim i bebicu unazad 3 dana navečer i ujutro.. Skroz nisko više lijevo ili ispod pupka.. Lagano me pomazi osjetim samo kad sam jako mirna..
Uhvatila me i kićma jedna je pisala pa suosjećam.. Dva dana sam bila ne pokretna.. Sad sam ok.. Ali se pazim.. I tako..
Evo jedne slikice od sinoć
https://ibb.co/r7ctTgy
Sretno svima na pregledima
Čula sam da se u drugoj trudnoći puno ranije može osjetiti. Vjerojatno je kod tebe tako. Jedva čekam da i ja osjetim. U prvoj trudnoci sam isto dosta rano osjetila (oko 16.-17. tjedna) pa sam sad nestrpljiva.
Demetria, sretan rođendan!!
Demetria, sretan rođendan 🥳🥳🥰🥰
Ostalim curkama Čestitam na urednim pregledima i na bebicama 🥰🥰🥰
Ja idući petak imam pregled, i ne mogu dočekati ... Bas se veselim 🥰. Prošli put je dr rekla da je možda decko, a idući put bi trebala reci sa sigurnošću (njene riječi).
Vidim da ste pisale o cerviksu, nije mi još nitko spominjao ... Valjda je onda sve OK.
Svekrva dovoljno daleko, da se super slazemo kad se vidimo ... Sva sreca nisu ludi za dolaskom u OS, ni inače, nadam se da ce tako ostati i kad se beba rodi - usporedbe radi kod kćerka je išla svega dva puta kad je beba bila mala (isto dalje žive). AlI sin je mezimac, pa se nadam da neće biti drugacije.
Jučer sam imala neki smedi iscjedak, nadam se da se danas neće ponavljati, rekla mi je dr da je to skroz u redu, ali opet, strah je prisutan ...
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Demetria sretan rođendan uz malo zakašnjenje i nek ti se sve želje ispune 💝🎂💖🎊💐💐
Mc_mouse prekrasna slika 💕😍😍
Curke trebam savjet. Svaka 3 tjedna po preporuci imam kontrolu kod svog gin i taman sljedeci ponedjeljak (11.05.) je 3 tjedna od zadnje kontrole. No taj isti tjedan u cetvrtak (14.05.) sam vec od prije mjesec i pol zapisana kod privatnika za 4D uzv i kompletan ginekoloski pregled trudnice. E sad kako kod svog opceg gin nisam tocno narucena, mogu pregled odgoditi za recimo tjedan dana pa bi to bila 4tj od zadnje kontrole sto je isto oke. No svejedno me brine koliko je stetno u tak kratkom razmaku raditi dva ultrazvuka? 🤔
Privatnik mi kaze da nema straha, da to nisu stetni uredaji kak je nekad bilo, al opet neznam ni sama 😕 dal ste imale situaciju tak da vam se bas potrefi termin na dvije strane u kratkom razmaku?
I demetria sredan rodendan i od mene 🥰
Kaj vi vec osjetite bebe u 14 tt? Zar je moguće tak rano? Ja ne osjetim nista jedino kad slusam na watcheru skuzim da se miče jer mi je malo na lijevo, pa malo u sredini os mslo desno i tako…
Smilea najbitnije da je sve dobro 🥰♥️ ti i ja se pratimo 😘
Ja se nadam da cu za dva tjedna saznati spol, bas me zanima 😁😁
Nije to klasični udarac.. Ali je ipak drugačije i pošto mi je druga već mogu skužiti.. To je tak blago ali pošto se ponavlja.. Neznam kak da objasnim.. Cure koje su već bile trudne znaju o čemu pričam..
I meni je rano jer sam prvo tek sa 20 tt osjetila.. Ali to je tada bio baš udarac već.. Do tada ništa..
Možda griješim.. Ali nekako mislim da je to to..
ooo, i mene je počeo mučiti moj želudac. i inače imam gastritis, onu tupu a jaku bol u sredini, ali i u leđima u sredini- kao da me netko mačem probio. i žgaravica, ništa bez nje. pa sam baš jučer zvala ginića da čujem kaj mi on preporučuje i kaže Reflustat. pa ću probati. inače, čitala sam za gastal, baš se ne preporučuje u trudnoći, eventualno ako nema drugog izbora. meni on nikad nije nešto pomagao
isabelagregorijan, meni je prva trudnoća i svog juniora sam osjetila najprije oko 15.tj kao mjehuriće. prave pokrete tek prije 2 tjedna.
Sortiraj odgovore
Najstariji