Onka sretno danas na pregledu.
I ja sam uvijek prije pregleda posebno nervozna, a onda bude sve ok.
Javi kako prođe, veselimo se dobrim vijestima :)
Hvala puno cure nekako mi lakše kad mi tako kažete i ja se nadam da ćemo se javiti s dobrim vijestima i nekim lijepim sličicama 🥰🤗🤗
Sretno Onka! 🍀🍀🍀 Nervoza je sasvim normalna, a naravno da će sve biti ok.😍
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Jutro cure i ja danas evo na pregled ali tek navecer oko 18 (tko ce docekati)!🙃Nervoza me pere vec 2 dana, zadnje 2 noci sam budna do 2 uopce nemogu zaspati, a ovu noc sam imala kao lagane menstrualne grcice i sad ujutro malo pa sam sva zabrinuta, sad je pustilo i nadam se da ce biti ok...iscjedak smedi imam od hematoma i svih dana se sad smirivao a jucer i dns bas kad trebam na pregled evo jace, kao za inat!😣 Nadam se kroz dan bolje osjecati, a budem si sad i magnezij jos popila pa da me malo opusti.
Vita26 draga moja hvala ti sto mislis na mene i na podrsci!🥰❤️😘😘😘
Onka takoder sretno danas!🤞🍀😘
🌈💙👣🙏
Curke koje osjete bebu, kako je to izgledalo kad ste 1. Put posumnjale da je beba. Ja evo lezim na ledima, zeludac vari veceru i 3 puta sam osjetila ispod pupka lijevo kao da me udari nesto sa nutarnje strane, pa prestane, pa opet udari, pa opet prestane… Jel bi to moglo biti to ili umisljam?
Moguce da je to beba, ja sam osjecala onako kao da baloncici od sapunice pucaju..
SmileA hvala i tebi sretno danas i šaljem ti pozitivne misli da sve bude uredu i da vidimo neku lijepu slikicu ❤️
Jooj i ja danas imam pregled..tek u pola 3! Tko ce to docekati!! Nisam uopce mogla spavati..jedva cekam da vidim svoju malu mrvicu i da mozda saznamo spol!
ela32 sretno držim fige , blago tebi ti u pola 15 a ja tek u 17:30 😂😂
SmileA hvala i tebi sretno danas i šaljem ti pozitivne misli da sve bude uredu i da vidimo neku lijepu slikicu ❤️
Onka hvala ti🤗🥰❤️
🌈💙👣🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji