Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    21. Travanj 2020. 21:51

Ili uzmes polovni, nade se dobro ocuvanih stvari za puno manje novca..jer realno to se malo koristi, ni ne moze se unistiti.. 

Leia91
    21. Travanj 2020. 22:03

Mina saznaj koja je vrijednost tsh i zašto tolika panika. Ja sam ostala trudna sa tsh 7,5 i nitko nije paničario. Vrijednosti koje imaju utjecaj na dijete su preko tsh 20. Tko je našim mamama i bakama to provjeravao? To su stvarno jako rijetki slučajevi sa lošim ishodom. Piješ terapiju i nemoj se nervirati bezveze. Ja ti isto savjetujem razgovor sa endokrinologom. Ja vadim krv u ponedjeljak pa ću zvat u vinogradsku da se konzultiram sa endokr. Zadnje vađenje prije mjesec i pol je bio 4,8 i povisila mi je terapiju na 75. Mene to uopće ne zabrinjava. Dižu paniku bezveze. Ja iskreno ni ne znam dal vade svim trudnicama tsh.

Demetria
    21. Travanj 2020. 22:29

Probat ću naći polovni ili nešto jeftinije.
    Pošto se svakodnevno bavimo crtanjem prostora, sad smo ubacili tako krevetic i definitivno ovaj od ikee (120x60) ne stane nigdje kako spada, uvijek viri negdje ili zatvara ormar.
    Jedino uz podnožju kreveta, a na toj liniji vrata->prozora pa me strah da bi bilo na propuhu. 
    Mislim da ću nakraju ipak uzeti pa makar i polovni taj uz krevet a kad poraste ćemo uzeti ovaj ikein. Imamo malu sobicu odmah do naše i tu bi uredili za bebicu ali ne stane bračni krevet tu nego obični mali krevetic.
    Vjerujte mi mjenjala bi ja razmještaj kako ja hoću ali mi smo podstranari, pa smo ograničeni.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Princess Mimi
    22. Travanj 2020. 05:33

Ej cure, evo mene sa hitne 🙈
    Imala sam bolove kao menstrualne i uputila se na Sv duh za svaki slučaj.
    Doktor tamo me malo špotao sto koristim biljne vaginalete "Acidosalus" jer ne zna za njih i kaze da mu smrde. 🙄 Logicno kad im je baza cesnjak. 🙈😂
    Kaze da je sve ok ali imam neku upalu rodnice ako sam ga dobro razumjela i dobila sam Geonistin vaginalete.
    Ima netko s njima iskustva? 

Princess Mimi
    22. Travanj 2020. 05:35

I jos da pohvalim rađaonu na Sv duhu, jako moderno i lijepo uređeno. I sto je najbitnije cisto 😊 sestra jako draga, Dr (zapravo mladi specijalizant) tak tak. 😅

Vita26
    22. Travanj 2020. 07:15

SmileA sretnooo ti danas 🥰🥰🥰🥰
    Ja evo dosla vaditi hormone stitnjace 🙈🙈🙈🙈nisam vadila od kako korona krenula 🙈🙈🙈

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    22. Travanj 2020. 07:19

Leia utješila si nas sve hvala ti🤗🤗🤗🤗 
    Ja vjerujem da jednostavnu Minu prestrašili kako je njo to receno na telefon.svatko od nas bi se Uplasio jos po gotovo ako ne pojasni sve do kraja .
    Neznam ni ja dal vadi svim trudnicama ako nije otkrivena stitnjaca ja mislim da ne.pa kaz ja vama ja rodila troje prije nitko mi nije kontrolirao tek kad sam sad odlucila na jos jednu a morala ici na Ivf E onda sam tek saznala.

Vita26
    22. Travanj 2020. 07:21

Princess Mimi 
    Bitno da je sve dobro 🤗

mc_mouse
    22. Travanj 2020. 08:06

Marta da, to ne može biti korišteno previše. Planiram ga naći polovno na oglasima 😁
    Princess Mimi, Acidosalus su jedne od boljih vaginaleta na tržištu. Samo mi nije jasno, koristila si ih i dobila upalu? 
    Ja sam prije koristila Geonistin, ali postoje i kvalitetnije vaginalete uz nadoplatu. 

Marta14
    22. Travanj 2020. 08:12

Mimi Rijesit ces tu upalu, bitno da nije nesto gore.
    Da, za sta si korstila vaginalete? Imala si upalu pa se  sad pogorsalo ili? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.