Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dinosaurus
    22. Travanj 2020. 10:02

Hannica0

Princess Mimi

Ej cure, evo mene sa hitne 🙈
    Imala sam bolove kao menstrualne i uputila se na Sv duh za svaki slučaj.
    Doktor tamo me malo špotao sto koristim biljne vaginalete "Acidosalus" jer ne zna za njih i kaze da mu smrde. 🙄 Logicno kad im je baza cesnjak. 🙈😂
    Kaze da je sve ok ali imam neku upalu rodnice ako sam ga dobro razumjela i dobila sam Geonistin vaginalete.
    Ima netko s njima iskustva?

Ja ih koristila prije 2tj. Pomogle u roku 4 dana vec. Al sve sam potrosila kako su rekli. Pred spavanje stavis. Sutradan ce izlaziti zuto malo jer su one zute.

Hannice ti nam falis na popisu ili? 😊

22. Travanj 2020. 10:16

Dobro jutro curke.. evo ja se isto kao i vi mučim s nekakvim oscjetkom i neki svrab je jučer navečer počeo .. međutim kako jedem previše slatkoga sam pročitala da može biti i od toga... uglavnom sutra idem na pregled anomaly scan naručena sam u 17:30 i bas se veselim ali me naravno uz to i strah nadam se da će sve proći kako treba

Napokon 2804
    22. Travanj 2020. 10:21

Onka

Dobro jutro curke.. evo ja se isto kao i vi mučim s nekakvim oscjetkom i neki svrab je jučer navečer počeo .. međutim kako jedem previše slatkoga sam pročitala da može biti i od toga… uglavnom sutra idem na pregled anomaly scan naručena sam u 17:30 i bas se veselim ali me naravno uz to i strah nadam se da će sve proći kako treba

Kazu bakterije vole slatko. Svakako to spomeni ginici.... 

22. Travanj 2020. 10:29

Vole bakterije a volim i ja ...😂😂 bas sam malo pretjerala zadnjih par dana i bas imam osijecaj da je zbog toga jer je do sad sve bilo uredu. Naravno sutra ću to svakako spomenuti jer nebi voljela da se pojavi Vise taj neugodan svrab 

• je_le
    22. Travanj 2020. 10:36

Bakterije se aktiviraju na slatko, kiselo i kofein.. Sad u trudnoći nam se malo i ph poremeti pa reagira odma. Ja bih znala osjetit kad pretjeram sa nečim takvim pa bi iz preventive popila čašu vode i sode bikarbone..
    Svakako bi preporučila da se suzdržis malo od slatkoga

Princess Mimi
    22. Travanj 2020. 10:52

Je_le, možda je candida, ona je česta u trudnoći navodno. 
    Ma kao što cure kažu,bitno da je s bebicama sve u redu 😊❤️

Ninche9
    22. Travanj 2020. 11:03

Cure osjecam bebu vec nekih skoro tjedan dana ali ne na trbuhu izvana nego kako da kazem iznutra kao da me lupka u mjehur. I osjecam ponekad jako nisko, ispod ruba gacica.. 
    Jedino se jucer potrefilo prije spavanja kad sam lezala na boku i muz je stavio ruku i osjetio je lupkanje..
    Sretna sam sto se javlja, odmah sam sigurnija

Marta14
    22. Travanj 2020. 11:40

I meni je unutra samo, kao potres neki ❤️

• bulba
    22. Travanj 2020. 11:49

Cure kako stavite sliku. Ja imam neku lošu sliku ali stavit ću vam pa šta bude. 😂😂😂

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

Marta14
    22. Travanj 2020. 11:54

Ides ubb.co pa tu kopiras 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.