Ej cure, evo mene sa hitne 🙈
Imala sam bolove kao menstrualne i uputila se na Sv duh za svaki slučaj.
Doktor tamo me malo špotao sto koristim biljne vaginalete "Acidosalus" jer ne zna za njih i kaze da mu smrde. 🙄 Logicno kad im je baza cesnjak. 🙈😂
Kaze da je sve ok ali imam neku upalu rodnice ako sam ga dobro razumjela i dobila sam Geonistin vaginalete.
Ima netko s njima iskustva?
Ja ih koristila prije 2tj. Pomogle u roku 4 dana vec. Al sve sam potrosila kako su rekli. Pred spavanje stavis. Sutradan ce izlaziti zuto malo jer su one zute.
Hannice ti nam falis na popisu ili? 😊
Dobro jutro curke.. evo ja se isto kao i vi mučim s nekakvim oscjetkom i neki svrab je jučer navečer počeo .. međutim kako jedem previše slatkoga sam pročitala da može biti i od toga... uglavnom sutra idem na pregled anomaly scan naručena sam u 17:30 i bas se veselim ali me naravno uz to i strah nadam se da će sve proći kako treba
Dobro jutro curke.. evo ja se isto kao i vi mučim s nekakvim oscjetkom i neki svrab je jučer navečer počeo .. međutim kako jedem previše slatkoga sam pročitala da može biti i od toga… uglavnom sutra idem na pregled anomaly scan naručena sam u 17:30 i bas se veselim ali me naravno uz to i strah nadam se da će sve proći kako treba
Kazu bakterije vole slatko. Svakako to spomeni ginici....
Vole bakterije a volim i ja ...😂😂 bas sam malo pretjerala zadnjih par dana i bas imam osijecaj da je zbog toga jer je do sad sve bilo uredu. Naravno sutra ću to svakako spomenuti jer nebi voljela da se pojavi Vise taj neugodan svrab
Bakterije se aktiviraju na slatko, kiselo i kofein.. Sad u trudnoći nam se malo i ph poremeti pa reagira odma. Ja bih znala osjetit kad pretjeram sa nečim takvim pa bi iz preventive popila čašu vode i sode bikarbone..
Svakako bi preporučila da se suzdržis malo od slatkoga
Je_le, možda je candida, ona je česta u trudnoći navodno.
Ma kao što cure kažu,bitno da je s bebicama sve u redu 😊❤️
Cure osjecam bebu vec nekih skoro tjedan dana ali ne na trbuhu izvana nego kako da kazem iznutra kao da me lupka u mjehur. I osjecam ponekad jako nisko, ispod ruba gacica..
Jedino se jucer potrefilo prije spavanja kad sam lezala na boku i muz je stavio ruku i osjetio je lupkanje..
Sretna sam sto se javlja, odmah sam sigurnija
Cure kako stavite sliku. Ja imam neku lošu sliku ali stavit ću vam pa šta bude. 😂😂😂
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Sortiraj odgovore
Najstariji