SmileA sretnooo ti danas 🥰🥰🥰🥰
Ja evo dosla vaditi hormone stitnjace 🙈🙈🙈🙈nisam vadila od kako korona krenula 🙈🙈🙈
Vita26 hvala ti draga, ali evo cula sam se s doktoromi ipak je pregled sutra navecer tako da nema mi druge nego strpiti se jos!🙃 A da ne pricam da sam do 2 bila budna🤭
Ajde nek je sretno, da brzo obavis i sve bude u redu!🤞🍀😘😘😘
🌈💙👣🙏
Curke
Kojeg datuma sjedaju novac za komplilacije??
I doznake jedno nosim u Hzzo a drugo poslodavcu i to tako stalno???
HELP😀😀😀
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
SmaliA
Ides privatno???jesi ti na komplikacijama vec ili??ja neznam
Kojeg datuma sjedaju jesu li vec bile?
Tek sutra navecer🙈🙈🙈jos malo da se strpis ..ali vjerujem da se Bice u redu ❤️❤️
Ja sam vec sve obavila nalaz ce biti popodne kod ginekologa pa ce mi javiti.nesikiram se ja oko toga previse,to kako bude Bice 😘
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Mislim da komplikacije sjedaju do 17.
A za doznake si dobro rekla, jednu u hzzo drugu poslodavcu do kraja mjeseca. Bar je tak kod mene.
Mouse, Marta, pocela sam ih koristiti prije par dana jer sam osjetila kao lagano peckanje pa sam ih uzela preventivno. Inace su mi odlicne i jako pomazu.👍🏼
Ovaj dr na hitnoj mi je prepisao Geonistin jer smatra da Acidosalus ima cudan miris i "nikad nije cuo za njih". 🙄🙈
Uopce ne kuzim zasto, niti on zna zasto Al eto.
Samo ne znam jel ok da danas samo pređem na te druge vaginalete?🤔
A na hitnu sam dosla radi bolova a ne radi ikakve upale, tako da mislim da nema veze jedno s drugim. Nakon Magnezija su mi bolovi popustili.
Vita, tocno tako kak je Leia napisala. Do 17. sjedne lova.
Doznake saljes u HZZO i poslodavcu, s time da sad dok je korona mozes i mailom to rijesiti.
SmaliA
Ides privatno???jesi ti na komplikacijama vec ili??ja neznam
Kojeg datuma sjedaju jesu li vec bile?
Tek sutra navecer🙈🙈🙈jos malo da se strpis ..ali vjerujem da se Bice u redu ❤️❤️
Ja sam vec sve obavila nalaz ce biti popodne kod ginekologa pa ce mi javiti.nesikiram se ja oko toga previse,to kako bude Bice 😘
Vita26 da jos malo strpljenja🤗nema veze proci ce i to!🙃
Da ja ti primam komplikacije i sjelo mi je prosli tjedan na racun..svi istoga dana dobivamo do 19-20 og u mjesecu za prethodni mjesec.
Inace doznake koje dobis od ginekologice jednu nosis na HZZO a jednu poslodavcu.
Meni je sestra za ovaj mjesec rekla da ce oni automatski poslati HZZO zbog ove situacije s koronom da nemoram hodat, a da si poslodavac sam moze skinuti na stranicama HZZO-a, tako da super!
🌈💙👣🙏
Geonistin sam ja koristila jer mi gin dala radi iscjetka. Nisam imala nuspojava..
Ja sam sinoć isto išla na hitnu zbog bolova kao menstrualni koji nisu prestajali. Dr kaže da je sve ok s bebom, a tila bi da napravim urinokukturu za svaki slučaj. Još me upozorila da bi moglo biti malo krvi nakon pregleda. I da, danas imam iscjedak ali je više smeckast, a moj bijeli iscjedak je malo grudvicast. Sad sam opet zabrinuta, nikako na zelenu granu...
Ej cure, evo mene sa hitne 🙈
Imala sam bolove kao menstrualne i uputila se na Sv duh za svaki slučaj.
Doktor tamo me malo špotao sto koristim biljne vaginalete "Acidosalus" jer ne zna za njih i kaze da mu smrde. 🙄 Logicno kad im je baza cesnjak. 🙈😂
Kaze da je sve ok ali imam neku upalu rodnice ako sam ga dobro razumjela i dobila sam Geonistin vaginalete.
Ima netko s njima iskustva?
Ja ih koristila prije 2tj. Pomogle u roku 4 dana vec. Al sve sam potrosila kako su rekli. Pred spavanje stavis. Sutradan ce izlaziti zuto malo jer su one zute.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Jutro curke, drago mi je da je sa bebama sve uredu... A vi ste jake, izgurat ce se i te upale i iscjetki...
Isto tako mi je drago procitati da nema ustručavanja otici na hitnu, i da se ne igramo mi doktora...
Sortiraj odgovore
Najstariji