Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Skakavac
    20. Travanj 2020. 15:25

mc_mouse Jos mi kazi za te isofix baze ili sta vec.. Ide li jaje na nju ili se veze s pojasom? Ako Bog da, kad bi micala jaje a uzimala novu sjedalicu, jeli moze s pojasom ili bazu ipak? Sta bi preporucila

Princess Mimi
    20. Travanj 2020. 15:26

mc_mouse

Princess Mimi odakle ti ta sjedalica? Našla sam je. Ona je prije bila u prodaji i odgovarala na starije modele kolicaMaxi Cosi Mura 3, Maxi Cosi Mura 4, Quinny Buzz 3, Quinny Buzz, Quinny Speedi i Quinny Moodd.
    Ukoliko si je dobila od nekog provjeri rok trajanja. On ti je 10godina za takvu sjedalicu čini mi se.

Nisam nista jos uzela nego sam nasla da ima najbolje ocijene na HAKovom testu, a budući da mi se sviđaju Adorra kolica, mislila sam ju mozda iskombinirati. 🙈

Skakavac
    20. Travanj 2020. 15:26

Lux ja samo gledan i prikupljan informacije 😅🤭 mislim da cu te velike stvari uzimat pocetkom 6.mj, taman nekako do termina koji je krajem osmog mj. Moram također narucit i krevet, i on se ceka

mc_mouse
    20. Travanj 2020. 15:29

Skakavac ja nebi srljala sa isofixom jer onda unaprijed trebaš znati koju ćeš sjedalicu imati nakon ove. Postoji maxi cosi family fix baze sa autosjedalicu i na njih odgovara vise maxi cosi sjedalica. Provjeri u nekom baby web shopu. 
    Isofix baza nije uopće ni bitna ni nužna. To je za one koji su puno u autu i neda im se kopčat 5 sekundi jaje. Sa isofix bazom dobivaš samo jednostavnost i brzinu montiranja. Sigurnost je jednaka kao da si i vezala jaje. 

mc_mouse
    20. Travanj 2020. 15:31

Princess Mimi iskombiniraj sa cabriofix/Pebble/Pebble plus :)

Princess Mimi
    20. Travanj 2020. 15:31

https://ibb.co/t45qVNt
    Evo fotke, ne znam kolko se dobro vidi, jer sam mobitelom ekran slikala 🙈😂

Princess Mimi
    20. Travanj 2020. 15:32

mc_mouse

Princess Mimiiskombiniraj sa cabriofix/Pebble/Pebble plus :)

Koja je najsigurnija? Ne vidim ni jednu tu na popisu pa me strah, iako jbg znam da nisu sve testirali i objavili

Napokon 2804
    20. Travanj 2020. 15:33

Ninche9

Meni je dio komplet posteljine od 6 dijelova stajao u ormaru, nazalost jastuk mi se cinio premali i cudan i nije trebao do 2 godine a onda sam uzela bolji,
    a ovaj poplun mi je bio debeo i krut, bebac se izgubio pod njim, ali to je bilo moje iskustvo, zato je ogradica bila super.. vjerujem da ce bit i drukcijih iskustva, svi ti bebasti uzorci su predivni
    Ako se netko ponudi kupiti nesto po zelji, mozda je neka dobra kvalitetna deka dobra ideja..dekica nikad dosta, jedna u autu, jedna ovdje jedna ondje, deke su super i plahte bar 3komada i nepropusna plahta za zastitu madraca

Svakako dok je manji bebac ne planiram ni jorgan ni jastuk koristit tek kad bude veci, ali ovako u kompletu je stvarno prekrasno, i taj komplet su moji otišli osobno vidjeti u trgovinu, i kazu da valja... Tako da im vjerujem... Jastucak cu uglavnom koristit da muz moze drzati bebu jer se on preboji malih beba di mora na sve paziti.. Ali na kraju poklonjenom konju se ne gleda u zube a ja rasirenih ruku primam sve poklone
    😂😂😂

Princess Mimi
    20. Travanj 2020. 15:34

Sto se posteljine tice, cure sto mislite o Mimos jastucima?
    Protiv zalezane glavice. 

Napokon 2804
    20. Travanj 2020. 15:37

Princess Mimi

Sto se posteljine tice, cure sto mislite o Mimos jastucima?
    Protiv zalezane glavice.

Ne znam, ne zvuci loše, ali ne znam nikog tko ga je koristio pa da cujem iskustvo... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.