Bok cure!
NapokonPreslatka slika
Ja sam na jednoj grupi na Facebooku (kvartovska grupa) vidjela da covjek poklanjapeg perego pliko 3 u 1 kolica, javila se, i danas otisla po njih 😊 u dobrom su stanju, vidjet cemo koliko ce trajati, ja sam stvarno prezadovoljna i prezahvalna. Jos nam je covjek rekao da ima jako puno robice za deckice, pa ako treba, da ce nam poklonit. Ima baš dobrih ljudi🤗
Bosco, ti si iz Zagreba?
Jesam, iz Zagreba 😊
Cure, sretno na pregledima 🤞
Pitam jer sam vidjela na grupi kvartovskoj da netko poklanja kolica, pa da mi nisi ti u susjedstvu? 😂
Ja sam u Gajnicama inace, a mozda se samo potrefilo da i tu netko poklanja 😅
U Vrapče grupi 😊 nisam vec 4 godine u Vrapču ( nadam se da ću se jedan dan vratit) , ali sam jos u toj grupi.
I ja imam takvu ogradica ali kod mene su dvije letvice spojene u jednu spuzvu, super stvar mada volim i obicne ogradice
Evo tu imate povoljne maxi cosi 3u1 komplete https://svezabebu.hr/collections/djecja-kolica-3u1
Evo i mene, pricali smo, ponovno analiza urina nasli su u njemu nesto i ispitala me cijelu gin povijest, kaze da ona misli da su bolovi povezani sa prošlogodišnjom operacijom Endometrioze i uz to jos to u urinu. Da u slučaju da se bolovi nastave nakon antibiotika, da dodem pa da cemo traziti dalje sta je. Pitala sam kad radim ogtt rekla je u 24 tjednu, da kao imaju 2 vrste testa veliki i mali, i da cemo o tome pričati na sljedećem pregledu...
Sto se ogradice tice moja je na 3 strane, jedna bocna i stranice, a za stranu do mene sam mislila uzet pletenicu kad beba pocne dizat glavicu i okretati se. Da ga opet mogu vidjeti, a da se ne moze udariti i da ima zraka...
https://ibb.co/CB6KL4C jastucak 100kn placen
https://ibb.co/LkG0jLX i uzeli su moji ovaj komplet samo bez jastucka njihovog, nego smo ovaj gore, jer je meksi i ljepši mi je... Uglavnom posteljina se sastoji od ogradice, jastucica, jorgana, navlake za jastuk i jorgan i plahte oko 300 kn plaćeno
Uglavnom rekla sam da hoću neutralno da mi može bit i za drugo dijete ako bude curica...
Kolica su lorelli, 3u1... Naslijeđena, lagana su za upravljanje, ali su velika kad se sklope... U svakom slučaju, poslužit ce... Cijene su im oko 250 eura pa na dalje ovisno o modelu...
Evo tu imate povoljne maxi cosi 3u1 kompletehttps://svezabebu.hr/collections/djecja-kolica-3u1
Cijene su super.. Oce smi samo objasnit, ove autosjedalice.. Za koju su to dob, jeli sta jos potribno da uzmen ako npr kupim neki od ovih kompleta sta su sa sjedalicom? Oprosti na gnjavazi.
E da, stigli su mi nalazi, sve je ispod gornje granice, Bogu hvala. Kako ste pisale o ogttu, mene je ginek poslala jer mi je na krvnoj slici šećer bija 5.4, a otac mi je dijabetičar. Nemam jos uvik prirast na tezini ali rekla je da bi Tila provjerit šećer.. Kaze cak da izbjegava slat ako nije bas potriba. Cure pisu da im je lakse podnit cili ogtt, kada ga rade u ranijim tjednima trudnoće, a ne oko 30og. Radi mucnina a i opcenito fizicki. Svak ce opet po savjetu ginek i vlastitom osjecaju. :)
Skakavac ova autosjedalica koju dobiješ uz maxi cosi komplet je tzv. “Jaje” i takva vrsta sjedalice je najsigurnija za novorođenče i sve do njegovih godinu dana kada prelaziš na novu autosjedalicu.
Imam i ja bas ove dada&rocco spuzvice za ogradu. I evo mislim da cu za bebicu uzeti ipak ovu ogradicu koja je u komadu ali samo za jednu stranu jer mi je taj mini krevetic spojen na veliki krevet. Inace su ove spuzvice super ali nekako su mi bolje za vecu djecu kad vec sami znaju izvuc rukicu i nogicu iz ograde. Onako sam pola vrimena strepila kako ce se zaglavit. Jos jemoj D. imao izrazen onaj sindrom kad siri ruke odjednom 😁
Ako kupiš 3 u 1 komplet mirna si sa svime.
Znaci košaru ćeš koristiti do 6mj starosti. Sportski dio ćeš koristiti do 2-3godine, jaje do prve godine. Imaš i kolica i autosjedalicu ;)
Imam i ja bas ove dada&rocco spuzvice za ogradu. I evo mislim da cu za bebicu uzeti ipak ovu ogradicu koja je u komadu ali samo za jednu stranu jer mi je taj mini krevetic spojen na veliki krevet. Inace su ove spuzvice super ali nekako su mi bolje za vecu djecu kad vec sami znaju izvuc rukicu i nogicu iz ograde. Onako sam pola vrimena strepila kako ce se zaglavit. Jos jemoj D. imao izrazen onaj sindrom kad siri ruke odjednom 😁
I ja imam dada i Rocco, od prvog dana. Nikad se nije zaglavio, a i dan danas spava kao na ringispilu. Moorov refleks se lako da smiriti sa vezanjem bebe u kukuljicu. Ukoliko ih on recimo budi jer je preizražen.
Sortiraj odgovore
Najstariji