Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninche9
    20. Travanj 2020. 16:49

Marta suuuper evo pojacanja!! sas ce bit dva dva u kuci 
    Mozemo za curke koje nece doznat spol do poroda stavit srce neke treće boje, ak se slazete? 

Halila
    20. Travanj 2020. 16:51

Hvala svima na dobrodošlici! 😁
    Marta čestitam!!! Preslatke slikice! 😍

• ela32
    20. Travanj 2020. 16:56

Marta cestitam!! Sličice su prekrasne!!
    Ja idem u cetvrtak na pregled pa se nadam da cemo napokon saznati spol!

Marta14
    20. Travanj 2020. 17:06

Hvala svima! 
    Da ja sam 20.09, hvala sto ste  dodale!
    Sad cekamo happy 😊

Skakavac
    20. Travanj 2020. 17:07

Marta cestitke od srca 😍😇

• Gonal
    20. Travanj 2020. 17:26

Marta cestitke♥️
    Cure ja sam toliko ljuta i bijesna. Naime 7.4 sam radiila kombinirani i krv su trebali taj dan poslat u Vinogradsku da bi me popodne nazvao lab iz Vinogradske da su tek danas dobili moju krv u zdrobljenoj epruveti i da ujutro iza 8 nazovem endokrinologa da vidim sto cemo. Znaci lab u mojoj bolnici je zabacio krv dva tjedna i danas se sjetili poslat. Uzassss

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

Unakit
    20. Travanj 2020. 17:46

Gonal, to je za popizdit ali se smiri jer sad nis ne mozes promijenit. Mislim da u 13.tjednu se I dalje moze raditi kombinirani pa ce te mozda odma uputit na ponovno vadjenje krvi.

Marta, bravo za lijepu curicu, cestitke 💜

• LoMa
    20. Travanj 2020. 17:50

Marta čestitam na curici, a u isto vrijeme sam ljubomorna jer smo mi tu negdje, a meni nisu uspjeli vidjeti spol 😂 

• SmileA
    20. Travanj 2020. 17:53

Gonal

Marta cestitke♥️
    Cure ja sam toliko ljuta i bijesna. Naime 7.4 sam radiila kombinirani i krv su trebali taj dan poslat u Vinogradsku da bi me popodne nazvao lab iz Vinogradske da su tek danas dobili moju krv u zdrobljenoj epruveti i da ujutro iza 8 nazovem endokrinologa da vidim sto cemo. Znaci lab u mojoj bolnici je zabacio krv dva tjedna i danas se sjetili poslat. Uzassss

Gonal ajme uzas😣s pravom si ljuta i ja bi bila...nevjerojatno kolko su nonsalantni! Bas mi je zao da je tako ispalo

🌈💙👣🙏

Marta14
    20. Travanj 2020. 17:56

LoMa neka si, normalno je, Bila sam i ja do danas ljubomorna😂Hvala cure!
    Gonal stignes jos vaditi krv, tako da, ponovi.. I reci im da nisu normalni usput 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.