Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess Mimi
    20. Travanj 2020. 15:07

Cure znate li mozda moze li se Maxi cosi Pebble pro I size sjedalica spojiti na njihova Adorra kolica?

Skakavac
    20. Travanj 2020. 15:08

mc_mouse

Ako kupiš 3 u 1 komplet mirna si sa svime.
    Znaci košaru ćeš koristiti do 6mj starosti. Sportski dio ćeš koristiti do 2-3godine, jaje do prve godine. Imaš i kolica i autosjedalicu ;)

Zvuci prejednostavno kad tako lipo objasnis. 🤗 Onda lipo neku od ovih 3u1 maxi cosi. Jos mi kazi sta mislis o jajima koja dolaze s kolicima.. Ako san kupnjom jednog od ovakvih kompleta, mirna sta se tice kolica i svega sta triba do neke 2,3 godine to je super.. Nakon godine dana jaje se vadi a stavlja se nova sjedalice pogodna dobi bebe? Malo san te upilala ali dobar si izbor informacija 🤩

Skakavac
    20. Travanj 2020. 15:09

I da, sportski dio.. Zar se beba vec sa 6 mj prebacuje u to sportsko sjedalo? Veze ti ja neman s mozgon i kolicima, pa zato sve ispitujem

mc_mouse
    20. Travanj 2020. 15:12

Skakavac

mc_mouse

Ako kupiš 3 u 1 komplet mirna si sa svime.
    Znaci košaru ćeš koristiti do 6mj starosti. Sportski dio ćeš koristiti do 2-3godine, jaje do prve godine. Imaš i kolica i autosjedalicu ;)

Zvuci prejednostavno kad tako lipo objasnis. 🤗 Onda lipo neku od ovih 3u1 maxi cosi. Jos mi kazi sta mislis o jajima koja dolaze s kolicima.. Ako san kupnjom jednog od ovakvih kompleta, mirna sta se tice kolica i svega sta triba do neke 2,3 godine to je super.. Nakon godine dana jaje se vadi a stavlja se nova sjedalice pogodna dobi bebe? Malo san te upilala ali dobar si izbor informacija 🤩

Jaje je preporučeno koristiti samo u vožnji autom. Znaci kao autosjedalicu. To ne znaci da je ne možeš staviti na kolica i odvesti od točke A do točke B, ali pokušaj neka toga bude manje. Zašto? Jer u automobilu to jaje ima odlično namješten položaj i ne može doći do smetnje disanja bebice i pada glave na prsa dok u vožnji Na kolicima to može Biti rizik jer je položaj fiksiran za kolica. Znaci nakon jajeta ćeš kupiti novu autosjedalicu kada to jaje preraste. 
    :) maxi cosi cabriofix autosjedalica u gore navedenom 3u1 kompletu je izvrsna. 

mc_mouse
    20. Travanj 2020. 15:13

Skakavac Možeš je prebaciti jer taj sportski dio Ima bar 3 položaja uključujući i ležeći. Znaci opcionalno ti je. 
    Možeš i ne moraš. 

mc_mouse
    20. Travanj 2020. 15:17

Princess Mimi Kakva je to? Ja uzela Pebble plus. Odo guglat. 

Maxi Cosi Adorra kolica se isporučuju s adapterima za autosjedalicu Maxi Cosi Cabriofix, Pebble i Pebble plus.

Ninche9
    20. Travanj 2020. 15:17

Meni je dio komplet posteljine od 6 dijelova stajao u ormaru, nazalost jastuk mi se cinio premali i cudan i nije trebao do 2 godine a onda sam uzela bolji,
    a ovaj poplun mi je bio debeo i krut, bebac se izgubio pod njim, ali to je bilo moje iskustvo, zato je ogradica bila super.. vjerujem da ce bit i drukcijih iskustva, svi ti bebasti uzorci su predivni
    Ako se netko ponudi kupiti nesto po zelji, mozda je neka dobra kvalitetna deka dobra ideja..dekica nikad dosta, jedna u autu, jedna ovdje jedna ondje, deke su super i plahte bar 3komada i nepropusna plahta za zastitu madraca

• LUX
    20. Travanj 2020. 15:20

Cure jel vi to samo gledate ili ste vec pocela kupovat?Ja cijelo vrijeme pokusavam nac razlog da kupim hehe ali me strah. Mislim na te vece stvari, kolica, as.. i to

[link=https://lilypie.com][/link]

mc_mouse
    20. Travanj 2020. 15:21

Princess Mimi odakle ti ta sjedalica? Našla sam je. Ona je prije bila u prodaji i odgovarala na starije modele kolica Maxi Cosi Mura 3, Maxi Cosi Mura 4, Quinny Buzz 3, Quinny Buzz, Quinny Speedi i Quinny Moodd.
    Ukoliko si je dobila od nekog provjeri rok trajanja. On ti je 10godina za takvu sjedalicu čini mi se. 

mc_mouse
    20. Travanj 2020. 15:22

LUX

Cure jel vi to samo gledate ili ste vec pocela kupovat?Ja cijelo vrijeme pokusavam nac razlog da kupim hehe ali me strah. Mislim na te vece stvari, kolica, as.. i to

Jao ja kupila još prije tri tjedna 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.