Cure znate li mozda moze li se Maxi cosi Pebble pro I size sjedalica spojiti na njihova Adorra kolica?
Ako kupiš 3 u 1 komplet mirna si sa svime.
Znaci košaru ćeš koristiti do 6mj starosti. Sportski dio ćeš koristiti do 2-3godine, jaje do prve godine. Imaš i kolica i autosjedalicu ;)
Zvuci prejednostavno kad tako lipo objasnis. 🤗 Onda lipo neku od ovih 3u1 maxi cosi. Jos mi kazi sta mislis o jajima koja dolaze s kolicima.. Ako san kupnjom jednog od ovakvih kompleta, mirna sta se tice kolica i svega sta triba do neke 2,3 godine to je super.. Nakon godine dana jaje se vadi a stavlja se nova sjedalice pogodna dobi bebe? Malo san te upilala ali dobar si izbor informacija 🤩
I da, sportski dio.. Zar se beba vec sa 6 mj prebacuje u to sportsko sjedalo? Veze ti ja neman s mozgon i kolicima, pa zato sve ispitujem
Ako kupiš 3 u 1 komplet mirna si sa svime.
Znaci košaru ćeš koristiti do 6mj starosti. Sportski dio ćeš koristiti do 2-3godine, jaje do prve godine. Imaš i kolica i autosjedalicu ;)
Zvuci prejednostavno kad tako lipo objasnis. 🤗 Onda lipo neku od ovih 3u1 maxi cosi. Jos mi kazi sta mislis o jajima koja dolaze s kolicima.. Ako san kupnjom jednog od ovakvih kompleta, mirna sta se tice kolica i svega sta triba do neke 2,3 godine to je super.. Nakon godine dana jaje se vadi a stavlja se nova sjedalice pogodna dobi bebe? Malo san te upilala ali dobar si izbor informacija 🤩
Jaje je preporučeno koristiti samo u vožnji autom. Znaci kao autosjedalicu. To ne znaci da je ne možeš staviti na kolica i odvesti od točke A do točke B, ali pokušaj neka toga bude manje. Zašto? Jer u automobilu to jaje ima odlično namješten položaj i ne može doći do smetnje disanja bebice i pada glave na prsa dok u vožnji Na kolicima to može Biti rizik jer je položaj fiksiran za kolica. Znaci nakon jajeta ćeš kupiti novu autosjedalicu kada to jaje preraste.
:) maxi cosi cabriofix autosjedalica u gore navedenom 3u1 kompletu je izvrsna.
Skakavac Možeš je prebaciti jer taj sportski dio Ima bar 3 položaja uključujući i ležeći. Znaci opcionalno ti je.
Možeš i ne moraš.
Princess Mimi Kakva je to? Ja uzela Pebble plus. Odo guglat.
Maxi Cosi Adorra kolica se isporučuju s adapterima za autosjedalicu Maxi Cosi Cabriofix, Pebble i Pebble plus.
Meni je dio komplet posteljine od 6 dijelova stajao u ormaru, nazalost jastuk mi se cinio premali i cudan i nije trebao do 2 godine a onda sam uzela bolji,
a ovaj poplun mi je bio debeo i krut, bebac se izgubio pod njim, ali to je bilo moje iskustvo, zato je ogradica bila super.. vjerujem da ce bit i drukcijih iskustva, svi ti bebasti uzorci su predivni
Ako se netko ponudi kupiti nesto po zelji, mozda je neka dobra kvalitetna deka dobra ideja..dekica nikad dosta, jedna u autu, jedna ovdje jedna ondje, deke su super i plahte bar 3komada i nepropusna plahta za zastitu madraca
Cure jel vi to samo gledate ili ste vec pocela kupovat?Ja cijelo vrijeme pokusavam nac razlog da kupim hehe ali me strah. Mislim na te vece stvari, kolica, as.. i to
[link=https://lilypie.com][/link]
Princess Mimi odakle ti ta sjedalica? Našla sam je. Ona je prije bila u prodaji i odgovarala na starije modele kolica Maxi Cosi Mura 3, Maxi Cosi Mura 4, Quinny Buzz 3, Quinny Buzz, Quinny Speedi i Quinny Moodd.
Ukoliko si je dobila od nekog provjeri rok trajanja. On ti je 10godina za takvu sjedalicu čini mi se.
Cure jel vi to samo gledate ili ste vec pocela kupovat?Ja cijelo vrijeme pokusavam nac razlog da kupim hehe ali me strah. Mislim na te vece stvari, kolica, as.. i to
Jao ja kupila još prije tri tjedna 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji