Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leia91
    15. Travanj 2020. 09:08

Ajme pa svima se već vidi trbuh 🤗🤗 ja sam mislila da se to do 6. mjeseca trudnoće ne bude ni kužilo 🤣🤣

Marta14
    15. Travanj 2020. 09:14

Dobro jutro ☀️Buse su divne 😍
    A jeste se raspisale..🤭
    Ja osjetim od 16tt bebu al ne svaki dan i to mi stres stvara bas. Druga mi je trudnoca.. Pokusala sam natucit i baby watcher iako sam si bila rekla da necu i nisam na kraju. Nije sudeno, narucim pa jave da nema trenutno, pa probam polovno pa natezanje sa zenskama 3 dana i onda mi se popeo na vrh glave i odustala. 

tashee7
    15. Travanj 2020. 09:20

Mana_Mare

Evo i nas od jutros 😊
    Do navecer se to jos malkice napuse 🙈
    https://ibb.co/D13jqM0💕

Divotica  😍
     ja jos uvijek samo mjehurice osjetim, al nekako su češći i jaci. Iako, dosta su mi nisko, ne znam kako vama. Inače, posteljica mi je sprijeda pa računam još tjedan-dva da se moram strpiti prije pravog showa 😁

Mona1309
    15. Travanj 2020. 09:35

Cure trebala sam sutra imati pregled na koji sam naručena na zadnjem pregledu na kojem sam bila (prije 6 tjedana) i jučer me je zvala sestra ginekologa kojeg imam preko HZZO-a i komunicirala da bi odgodili pregled ako je sve u redu. Također me muče probadanja već danima i zabrinuta sam oko toga (1. trudnoća). Kao razlog navode anomaly scan koji bi radili kroz neka 2,5-3 tjedna pa da 2 pregleda ne budu preblizu. Jeste možda imale takvih iskustava?
    Baš me je rastužila ta situacija jučer jer doslovno brojim dane do pregleda i uzela sam i 1 dan GO da mogu biti na miru tada. Planiram kontaktirati nekog privatnog jer bi volila provjeriti da li je sve ok, a teško mi je čekati gotovo 2 mjeseca od zadnjeg pregleda :( Šta vi kažete? Da li znate kakva je situacija oko narudžbi kod privatnog? Hvala :) 

Demetria
    15. Travanj 2020. 09:36

Marta14

Dobro jutro ☀️Buse su divne 😍
    A jeste se raspisale..🤭
    Ja osjetim od 16tt bebu al ne svaki dan i to mi stres stvara bas. Druga mi je trudnoca.. Pokusala sam natucit i baby watcher iako sam si bila rekla da necu i nisam na kraju. Nije sudeno, narucim pa jave da nema trenutno, pa probam polovno pa natezanje sa zenskama 3 dana i onda mi se popeo na vrh glave i odustala.

Neznam odakle naručuješ ali meni je u 24h već bio na kućnim vratima.

S obzirom na salo na pupi mislim da prije 20tog neću osjetiti bebitu.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Marta14
    15. Travanj 2020. 09:39

Glupost, 2.5-3 tjedna nije malo.. Netko ide tako normalno na pregled.. Svakako odi privatno na pregled ako mozes ako ne zovi tamo pa kazi da te boli i slicno🙈

Marta14
    15. Travanj 2020. 09:40

Ono je bilo za Monu 🤭
    Demetria u A sam, vidjela sam da u Hr ima.. 

Marta14
    15. Travanj 2020. 09:46

Ja osjetim bebu skroz dolje, najcesce lijevo.. A i inace me sve nesto boli dole, ne znam jesu jajnici, crijeva il nesto 10to..kao da ce mi ispast sve.. 

Malamala
    15. Travanj 2020. 09:47

Ajme koji trbuscici.. Ja sma 10 t i 3d  i navecer malo iskoci i to je to.. A ujutro sam ko sibica

Mala

Dinosaurus
    15. Travanj 2020. 09:58

Mona1309

Cure trebala sam sutra imati pregled na koji sam naručena na zadnjem pregledu na kojem sam bila (prije 6 tjedana) i jučer me je zvala sestra ginekologa kojeg imam preko HZZO-a i komunicirala da bi odgodili pregled ako je sve u redu. Također me muče probadanja već danima i zabrinuta sam oko toga (1. trudnoća). Kao razlog navode anomaly scan koji bi radili kroz neka 2,5-3 tjedna pa da 2 pregleda ne budu preblizu. Jeste možda imale takvih iskustava?
    Baš me je rastužila ta situacija jučer jer doslovno brojim dane do pregleda i uzela sam i 1 dan GO da mogu biti na miru tada. Planiram kontaktirati nekog privatnog jer bi volila provjeriti da li je sve ok, a teško mi je čekati gotovo 2 mjeseca od zadnjeg pregleda :( Šta vi kažete? Da li znate kakva je situacija oko narudžbi kod privatnog? Hvala :)

Ja bih isto sad otisla privatno pa onda opet kad me naruce preko hzzo. 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.