Ajme pa svima se već vidi trbuh 🤗🤗 ja sam mislila da se to do 6. mjeseca trudnoće ne bude ni kužilo 🤣🤣
Dobro jutro ☀️Buse su divne 😍
A jeste se raspisale..🤭
Ja osjetim od 16tt bebu al ne svaki dan i to mi stres stvara bas. Druga mi je trudnoca.. Pokusala sam natucit i baby watcher iako sam si bila rekla da necu i nisam na kraju. Nije sudeno, narucim pa jave da nema trenutno, pa probam polovno pa natezanje sa zenskama 3 dana i onda mi se popeo na vrh glave i odustala.
Evo i nas od jutros 😊
Do navecer se to jos malkice napuse 🙈
https://ibb.co/D13jqM0💕
Divotica 😍
ja jos uvijek samo mjehurice osjetim, al nekako su češći i jaci. Iako, dosta su mi nisko, ne znam kako vama. Inače, posteljica mi je sprijeda pa računam još tjedan-dva da se moram strpiti prije pravog showa 😁
Cure trebala sam sutra imati pregled na koji sam naručena na zadnjem pregledu na kojem sam bila (prije 6 tjedana) i jučer me je zvala sestra ginekologa kojeg imam preko HZZO-a i komunicirala da bi odgodili pregled ako je sve u redu. Također me muče probadanja već danima i zabrinuta sam oko toga (1. trudnoća). Kao razlog navode anomaly scan koji bi radili kroz neka 2,5-3 tjedna pa da 2 pregleda ne budu preblizu. Jeste možda imale takvih iskustava?
Baš me je rastužila ta situacija jučer jer doslovno brojim dane do pregleda i uzela sam i 1 dan GO da mogu biti na miru tada. Planiram kontaktirati nekog privatnog jer bi volila provjeriti da li je sve ok, a teško mi je čekati gotovo 2 mjeseca od zadnjeg pregleda :( Šta vi kažete? Da li znate kakva je situacija oko narudžbi kod privatnog? Hvala :)
Dobro jutro ☀️Buse su divne 😍
A jeste se raspisale..🤭
Ja osjetim od 16tt bebu al ne svaki dan i to mi stres stvara bas. Druga mi je trudnoca.. Pokusala sam natucit i baby watcher iako sam si bila rekla da necu i nisam na kraju. Nije sudeno, narucim pa jave da nema trenutno, pa probam polovno pa natezanje sa zenskama 3 dana i onda mi se popeo na vrh glave i odustala.
Neznam odakle naručuješ ali meni je u 24h već bio na kućnim vratima.
S obzirom na salo na pupi mislim da prije 20tog neću osjetiti bebitu.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Glupost, 2.5-3 tjedna nije malo.. Netko ide tako normalno na pregled.. Svakako odi privatno na pregled ako mozes ako ne zovi tamo pa kazi da te boli i slicno🙈
Ja osjetim bebu skroz dolje, najcesce lijevo.. A i inace me sve nesto boli dole, ne znam jesu jajnici, crijeva il nesto 10to..kao da ce mi ispast sve..
Ajme koji trbuscici.. Ja sma 10 t i 3d i navecer malo iskoci i to je to.. A ujutro sam ko sibica
Mala
Cure trebala sam sutra imati pregled na koji sam naručena na zadnjem pregledu na kojem sam bila (prije 6 tjedana) i jučer me je zvala sestra ginekologa kojeg imam preko HZZO-a i komunicirala da bi odgodili pregled ako je sve u redu. Također me muče probadanja već danima i zabrinuta sam oko toga (1. trudnoća). Kao razlog navode anomaly scan koji bi radili kroz neka 2,5-3 tjedna pa da 2 pregleda ne budu preblizu. Jeste možda imale takvih iskustava?
Baš me je rastužila ta situacija jučer jer doslovno brojim dane do pregleda i uzela sam i 1 dan GO da mogu biti na miru tada. Planiram kontaktirati nekog privatnog jer bi volila provjeriti da li je sve ok, a teško mi je čekati gotovo 2 mjeseca od zadnjeg pregleda :( Šta vi kažete? Da li znate kakva je situacija oko narudžbi kod privatnog? Hvala :)
Ja bih isto sad otisla privatno pa onda opet kad me naruce preko hzzo. 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji