Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    31. Ožujak 2020. 10:20

ana1305

Tea, hvala :)

https://ibb.co/r7p86gH
    https://ibb.co/BjfvS2S
    Evo moje buše 14+3 tt.

😍😍Lijep ti je trbuh!

isabelagregorijan
    31. Ožujak 2020. 11:03

Evo i mene, vec dva dana nisam imala smedarenje, nadam se da ce tako i ostati, svaki dan se nadam da ce počet simptomi, nis se jos uvijek ne dogada, cekam taj cetvrtak da vidim jel beba ok...
    Znaci busa počinje rast negdje u 14.tjednu? Ja svaki dan gledam i neće rast 🤨 a do 14 tjedna je jos tak daaleko 

[/url

Skakavac
    31. Ožujak 2020. 11:17

Princess Mimi drz mi fige 🤗 volila bi Vidit da sve ide kako triba pa da sam mirna do sljedece pregleda.. Da da, ja san od drugog mj na Biobaza Mama kremi.. Mazala bi se nakon tusiranja.. Ima mj dana sam kupila bademovo ulje i zadovoljna san s njim. Mislin da puno vise vlazi i hrani kozu, tako da jedan dan prije spavanja bademovo ulje, a drugi dan Biobaza.. Mazimo se svaki dan i nadajmo najboljem 🤭 a da, ne znan kakvo ce tada bit stanje, ali pretpostavljam da ce morat u samoizolaciju.. Sta je tu je, samo da se vrati doma. 

nada23
    31. Ožujak 2020. 11:22

Princess Mimi

Gonal

Princess Mimi

Imam pitanje, vezano za trombofiliju. Nisam nikako upoznata s time, a vidim da ako se ne tretira i ne pazi, moze uzrokovati ozbiljne posljedice 😟
    Jeste vi sve radile test na to? Ja mislim da nisam, ne znam jesam li trebala? I kako znati jeste li u rizicnoj skupini?
    Ako mi moze netko to malo pojasniti 🙈

Ja sam testove na trombofiliju radila nakon drugog spontanog. Uputnicu mi je dala moja ginekologica a vadila sam u Vinogradskoj. Nalaz sam cekala nekih tri tjedna. Sada kad sam ostala trudna dr mi je rekla da cim budemo culi srceko odmah idemo s clexanom. Za sad je sve ok i nadam se da ce tako i ostati.
    Ako nisi imala indikacije za radit taj nalaz nisu te ni slali.

Valjda bi primjetili nesto i iz krvne slike, da je rizicno? Ili se to ne vidi tako?😕
    Ja nemam nikog u obitelji sa tim problemom (koliko znam)

To sam bas i ja pitala doktora na zadnjem pregledu. Rekao je da se trombofilija može otkriti samo posebnim pretragama, nikako drugačije. Simptoma također nema. U svakom slučaju je sad kasno za to. Bolje nam se opustiti i ne misliti o tome jer je sigurno nemamo. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    31. Ožujak 2020. 11:35

Sto se izolacije tiče, ja već lagano lagano ludim jer sam već od 5.tt zatvorena u kući zbog mučnina i slabosti. Sada kada mi je bolje, ne mogu nigdje zbog te Korone. 😡 Jako sam se uljenila i nemam energije... Grudnjaci su mi mali tako da ih uopće i ne nosim. Ionako sam doma pa mi svejedno. Naručila bih nešto od robe online, ali se ne usudim ako ne mogu probati... Bas sam se zapustila. Kosa mi je katastrofa. Nisam bojala izrast jer sam čekala drugo tromjesječje, a sad su saloni zatvoreni. S obzirom da će ova situacija još potrajati, postat ćemo prave špiljske žene kada sve ovo prođe. 😂😂😂

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

isabelagregorijan
    31. Ožujak 2020. 12:12

nada23

Princess Mimi

Gonal

Princess Mimi

Imam pitanje, vezano za trombofiliju. Nisam nikako upoznata s time, a vidim da ako se ne tretira i ne pazi, moze uzrokovati ozbiljne posljedice 😟
    Jeste vi sve radile test na to? Ja mislim da nisam, ne znam jesam li trebala? I kako znati jeste li u rizicnoj skupini?
    Ako mi moze netko to malo pojasniti 🙈

Ja sam testove na trombofiliju radila nakon drugog spontanog. Uputnicu mi je dala moja ginekologica a vadila sam u Vinogradskoj. Nalaz sam cekala nekih tri tjedna. Sada kad sam ostala trudna dr mi je rekla da cim budemo culi srceko odmah idemo s clexanom. Za sad je sve ok i nadam se da ce tako i ostati.
    Ako nisi imala indikacije za radit taj nalaz nisu te ni slali.

Valjda bi primjetili nesto i iz krvne slike, da je rizicno? Ili se to ne vidi tako?😕
    Ja nemam nikog u obitelji sa tim problemom (koliko znam)

To sam bas i ja pitala doktora na zadnjem pregledu. Rekao je da se trombofilija može otkriti samo posebnim pretragama, nikako drugačije. Simptoma također nema. U svakom slučaju je sad kasno za to. Bolje nam se opustiti i ne misliti o tome jer je sigurno nemamo.

Nema simptoma tome...mene su slali nakon trećeg spontanog, tak su mi rekli, da moraju bit tri spontana da bi radili te pretrage jer su te pretrage skupe....meni su nasli samo jednu mutaciju koja se zapravo ne smatra trombofilijom, ali su mi svejedno preventivno dali andol i fraxiparine...

[/url

Bosco
    31. Ožujak 2020. 12:21

Jutro /Dobar dan - kako kome 😂
    Joj ja isto ludim jer moram doma bit, samo mi gluposti po glavi idu.

Mene polako zabrinjava moj nedostatak simptoma. Nikakvo povracanje. Mene cak ni grudi ne bole, ni malo 😞

Napokon 2804
    31. Ožujak 2020. 12:33

ana1305

Tea, hvala :)

https://ibb.co/r7p86gH
    https://ibb.co/BjfvS2S
    Evo moje buše 14+3 tt.

Prekrasno sad kad krene rasti 😍😍😍😍

Napokon 2804
    31. Ožujak 2020. 12:33

Bosco

Jutro /Dobar dan - kako kome 😂
    Joj ja isto ludim jer moram doma bit, samo mi gluposti po glavi idu.

Mene polako zabrinjava moj nedostatak simptoma. Nikakvo povracanje. Mene cak ni grudi ne bole, ni malo 😞

Mene su ti samo bradavice osjetljive na dodir, isto nista drugo, osim sto povracam, bez mucnina

Ninche9
    31. Ožujak 2020. 13:05

Meni su grudi osjetljive, malo su mozda narasle. Imam grudnjake al nosim samo kad idem na pregled
    Dobila sam skoro 3kg izmedu dva pregleda, al bitno da su popustile mucnine.. Iduci pregled je tek za mjesec dana, veliki uzv, do tad cu vec imati bušu 
    Mozda cemo doznati spol.. Al bitno da je beba dobro, jos uvijek imam osjecaj da je curica. 
    Drago mi je da ste uspjele dobiti termine za pregled Princess Mimi i jos jedna curka zaboravih ime hehe s nestrpljenjem cekamo izvješće

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.