Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    31. Ožujak 2020. 16:18

Meni je u 12tom bilo preko trbuha.. 

inaaa
    31. Ožujak 2020. 16:23

Cureeeee... Evo mog izvjesca..nisam dobila sliku ovaj put 😭 ali sam dobila obrisac sestre i okretanje ocima da po sta sam dosla, da primaju samo hitne..😒 glupaca..ali mi je doktorica stvarno super napravila abdomenalni uzv..I DECKIC JEEEE..i bas sam presretnaaa..i sve je dobro..i rekla mi je opet za 4 tj kontrola..al mislim da cu to ici privatno na 4D..:) 

• bulba
    31. Ožujak 2020. 16:28

Inaaaa čestitam 😍😍😍 i kod mene decko... 
    Rosha javi nam kako je prošlo. Sretno i da preko trbuha je.

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

Vita26
    31. Ožujak 2020. 16:34

Isabelagregorijan

Ja vodim tu tu borbu !😞trudna sam 9tjedana idem u cetvrtak na kontrolu,bolova nemam nikakve i isto imam izcjedak.koliko si trudna?

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Marta14
    31. Ožujak 2020. 16:37

Bulba koji tjedan si ti?
    Inaa cestitam 💙 
    Drago mi je sto je sve ok! Sestru tko sisa.. 🤭

Da li neka od vas prati na fejsu grupu Aukcije igracaka? 🙈 Ima zanimljivih stvari povoljno al me strah malo tak kupovati

nada23
    31. Ožujak 2020. 16:41

Rosha

Joj ja si prizeljkujem curicu jer djecaka vec imam 😌
    I kao imam filing da je curica ali neznam jel to od prevelike zelje ili moja intuicija.. mozda saznam vec danas.
    U 17h mi je uzv. Javim sve! 🍀
    E da, pitanje - sad vec ide preko trbuha uzv, jel tak? 14+ tt. Zaboravih vise 🙈

Sretno Rosha! 🤗🍀

Čekamo vijesti.. 😍

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Napokon 2804
    31. Ožujak 2020. 16:45

Jaoooo koliko pisonja 
    😍😍😍😍😍 

Bosco
    31. Ožujak 2020. 17:03

inaaa

Cureeeee… Evo mog izvjesca..nisam dobila sliku ovaj put 😭 ali sam dobila obrisac sestre i okretanje ocima da po sta sam dosla, da primaju samo hitne..😒 glupaca..ali mi je doktorica stvarno super napravila abdomenalni uzv..I DECKIC JEEEE..i bas sam presretnaaa..i sve je dobro..i rekla mi je opet za 4 tj kontrola..al mislim da cu to ici privatno na 4D..:)

Cestitam na urednom pregledu i na deckicu 🎉

Vita26  ista situacija i kod mene, cak i ultrazvuk u cetvrtak 🤭

bebacica
    31. Ožujak 2020. 17:06

Inaa cestitke na deckicu. Takav obrisac sam i ja dobila prosli tjedan kad sam dosla na kombinirani probir 🙄 odmah sam guglala kako je prijaviti 🙈 bas sam bila ljuta.
    Rosha sretno 🤗

Talija
    31. Ožujak 2020. 17:06

Inaaa, čestitke 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.