Nisam ni ja mogla, i pitala sam i mamu i frendice i na ljetnim bebama svi su mi rekli, nema sanse prerano je. I ginekologica mi kaze da se inace tako rano moze osjetit u drugoj i daljim trudnocama, da je zbilja rijetko za prvu ali ne i nemoguce. Jer bas je drugaciji i cudan osjecaj, a sad je vec svaki dan skoro u isto vrijeme, a za koji tjedan ce postajati sve konkretnije.
Wooow, vec na 12 😍😍 divno! Meni je rekla da jos nista ne zeli govoriti (s 14 sam bila zadnji put) 🙈
Ajme ne mogu vjerovati da već osjetiš bebu. Znate li cure sto nosite ? Meni je doktor pogodio da je decko točno na 12 tjedana.
Ja sam preko niftyja saznala da nosim dečka :) a ionako sam od početka imala takav osjećaj
Joj, ja jedva čekam da počnem osjećati tu malu ribicu u trbuhu!
Ja sam toliko nervozna da ne mogu spavat... Ja imam neki osjećaj da je curica, ali vidjet ćemo... Nek je zivo i zdravo
Ja sam toliko nervozna da ne mogu spavat… Ja imam neki osjećaj da je curica, ali vidjet ćemo… Nek je zivo i zdravo
Zasto si nervozna? Molim te nemoj, sama sebi radis grozan stres ako je sve to zbog korone..
Otkad ne gledam vijesti puno mi je lakse i opustenije, mozak i psihologija su cudo. Citaj malo o trudnickim temama, ovdje cemo se dopkat i nemoj se bojati, proci ce ta neugoda. Mi trudnice gledamo da smo sto vise kuci i da se ne izlazemo i bit ce sve u redu, misli pozitivno za svoju bebicu..
Ja sam u 13om tjednu, zadnja 2 dana se smanjila mucnina. I imam vise energije, osjetno. Tek imam odlican heh, dobila sam oko kilu i pol. Jedino i dalje imam malo bljutav okus u ustima. Nadam se da ce i to prestati
Nego, danas vidim informaciju u rtl direktu kako se trudnice izgleda nemaju sto bojati. Valjda se tijelo samo stiti, tj. u trudnoci proizvodi nesto sto sprijecava zarazu koronavirusom. Naravno, nikoga se ne poziva na neodgovorno ponasanje, pazite na sebe i na druge, ali lijepo je cuti da se majka priroda ovaj put pobrinula za nas i da mozemo biti malo opustenije :)
U svoj ovoj situaciji to me jedino i tjesi, iako naravno sutra idem kod doktorice sa maskom i rukavicama, isto tako ću obaviti trgovinu...
Ja sam toliko nervozna da ne mogu spavat… Ja imam neki osjećaj da je curica, ali vidjet ćemo… Nek je zivo i zdravo
Zasto si nervozna? Molim te nemoj, sama sebi radis grozan stres ako je sve to zbog korone..
Otkad ne gledam vijesti puno mi je lakse i opustenije, mozak i psihologija su cudo. Citaj malo o trudnickim temama, ovdje cemo se dopkat i nemoj se bojati, proci ce ta neugoda. Mi trudnice gledamo da smo sto vise kuci i da se ne izlazemo i bit ce sve u redu, misli pozitivno za svoju bebicu..
Ma ujutro moram na pregled, kod muza u firmi jedan pozitivan, oni svi poslani kuci. Muža sam momentalno kak mi je to rekao poslala u kadu da se opere vrelom vodom... Tak da sam luda
Cure kakve aplikacije imate za pracenje trudnoce? Ja imam Pregnancy+ ali trazim i nesto na hrvatskom jeziku
Cure kakve aplikacije imate za pracenje trudnoce? Ja imam Pregnancy+ ali trazim i nesto na hrvatskom jeziku
Moj kalendar ima opciju trudnoće. Meni je potrebno samo da mi tjedne prati i da mogu upisat bljesku ako imam koju
Ma ujutro moram na pregled, kod muza u firmi jedan pozitivan, oni svi poslani kuci. Muža sam momentalno kak mi je to rekao poslala u kadu da se opere vrelom vodom… Tak da sam luda
Ajde ajde veseli se sto sutra ides vidjeti svoje sunceko pa ces nam javiti sve detalje..
Bit ce dobro muz, sad ce ti bit doma pa cete biti malo vise skupa.. Sve ce biti ok. Moj radi u bolnici, al ne bojim se.
Ma ujutro moram na pregled, kod muza u firmi jedan pozitivan, oni svi poslani kuci. Muža sam momentalno kak mi je to rekao poslala u kadu da se opere vrelom vodom… Tak da sam luda
Ajde ajde veseli se sto sutra ides vidjeti svoje sunceko pa ces nam javiti sve detalje..
Bit ce dobro muz, sad ce ti bit doma pa cete biti malo vise skupa.. Sve ce biti ok. Moj radi u bolnici, al ne bojim se.
A joj da je moj u bolnoci, vjerojatno bi pila dnevno saku normabela. Planiram svakako tražiti doktoricu da mi prepiše neku mu dozu da imam za smirenje jer ako ova panika nastavi, skrenut cu totalno...
Jedino me to malo sunce i tjesi u svoj ovoj situaciji
Sortiraj odgovore
Najstariji