Ja imam iscjedak, zuckaste boje..i bas mi smeta.
Bas sam ju danas zvala da vidim sta mi je sa brisom i urinom i sve je u redu. Dala mi neke vaginalete..
Ja i suprug smo rekli svima na novu godinu u ponoć nakon testa i plusa. Tako smo i prvi puta :)
url=https://lilypie.com]
Meni se smanjio iscjedak.. bio mi je obilniji bijelo-zuti od 6tj do tipa 8... sad imam, ali manje. Neprimjetno...
Ja ga isto imam, i par puta dnevno mjenjam gacice jer me ulosci smetaju...ali koliko znam to je sve normalno, dok nije cudne boje 😊
Mi smo jos davno govorili da spol ne zelimo znat,valjda cemo izdrzat 😁 ipak se zelimo iznenadit na samom porodu 😉
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Cure, evo dobre vijesti sa prvog pregleda! 😍 Sve je uredno,srce kuca, veličina ploda je 11.4 mm, trudnoća 7+2...
Uhhh, puno mi je sad lakše.. 🤗
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Cure, evo dobre vijesti sa prvog pregleda! 😍 Sve je uredno,srce kuca, veličina ploda je 11.4 mm, trudnoća 7+2…
❤️❤️❤️❤️
Cure, evo dobre vijesti sa prvog pregleda! 😍 Sve je uredno,srce kuca, veličina ploda je 11.4 mm, trudnoća 7+2…
Cestitam 🥳🥳🥳
Not that fensi, ekšli..
Kako je to lijepo cut 😊😊❤️
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Čestitam! Baš mi je drago i vjerujem da si odahnula 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji