I meni je zao... i vjeruj da poslije teskog perioda dolazi ljepse i da je upravo sad to vrijeme ❤️
Hvala vam cure, nadam se i vjerujem u to 🙏🙏🙏
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Tonia vidim sa smo si nas 2 jako blizu sa terminom 😉 kako se osjecas osim tih grceva?
Joj mislim da sam ti ja manje od ovog kaj mi piše jer on izračuna po zadnjoj mengi, a meni je ovulacija dosta kasnila, tak da mislim da sam ti ja zapravo tj manje… Kak ste ti osjećaš :) Ja sam čist ok, malo tu i tam mantanje i smetaju mi mirisi :D
Ma vjerojatno sam i ja. Pik je bio 1.2. tako da je onda O bila 2.2. ili tokom noci. Clearblue digitalni mi je u petak prikazao 1-2 tjedna. Ma ja nemam nikakve simptome. Nista mi ne smeta i niti mirise ne osjetim. Jedino me sise bole na dodir evo vec treci dan. Drugo apsolutno nista. Malo se i zabrinem jesam li uopce trudna 😂 jesi bila na pregledu?
Hmmm.. a kako onda 6 weeks po lilypie-u 🤭
Sad sam ga podesila nekak kak mislim da bi bilo… Jer ovaj mj mi je O bila na 27dc a inaće bude na 19. A zadnja m mi je bila 7.1. a ovulacija 2.2… Bit cu pametnija nakon 2 tj :)
Hahaha sve nam se poklapa 😂 dakle za 2 tjedna pisemo dojmove sa prvog pregleda 😊
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Mene grcevi muce, a sise skoro ni ne osjetim, jedino su mi bradavice osjetljive na dodir
Koliki su vam leukociti u urinu? Meni pise 11-20, je li to ok?
Meni bili 17, a interval dozvoljeni 1-2. Urinokultura sterilna... nisam dobila antibiotik i nista slicno..
Tonia vidim sa smo si nas 2 jako blizu sa terminom 😉 kako se osjecas osim tih grceva?
Joj mislim da sam ti ja manje od ovog kaj mi piše jer on izračuna po zadnjoj mengi, a meni je ovulacija dosta kasnila, tak da mislim da sam ti ja zapravo tj manje… Kak ste ti osjećaš :) Ja sam čist ok, malo tu i tam mantanje i smetaju mi mirisi :D
Ma vjerojatno sam i ja. Pik je bio 1.2. tako da je onda O bila 2.2. ili tokom noci. Clearblue digitalni mi je u petak prikazao 1-2 tjedna. Ma ja nemam nikakve simptome. Nista mi ne smeta i niti mirise ne osjetim. Jedino me sise bole na dodir evo vec treci dan. Drugo apsolutno nista. Malo se i zabrinem jesam li uopce trudna 😂 jesi bila na pregledu?
Hmmm.. a kako onda 6 weeks po lilypie-u 🤭
Sad sam ga podesila nekak kak mislim da bi bilo… Jer ovaj mj mi je O bila na 27dc a inaće bude na 19. A zadnja m mi je bila 7.1. a ovulacija 2.2… Bit cu pametnija nakon 2 tj :)
Hahaha sve nam se poklapa 😂 dakle za 2 tjedna pisemo dojmove sa prvog pregleda 😊
Wuhuuuu pratimo seeee :))))
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Ne, pa piše ti sa strane interval mislim da je 0-2.
Meni je upala 18-20.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Meni je upala 18-20.
Ne pise mi interval, zato i nisam znala. Neki je cudan nalaz. 😕
Meni je upala 18-20.
Ne pise mi interval, zato i nisam znala. Neki je cudan nalaz. 😕
Ali neka od vas ima i vecu upalu od mene pa pije samo čajeve, zaboravila sam nick. Mozda se javii pa ti da koji savijet. Si radila urinokulturu
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji