Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sunce1
    20. Veljača 2020. 08:08

LeLa2807

sunce1

LeLa2807

sunce1

Koliki su vam leukociti u urinu? Meni pise 11-20, je li to ok?

Ne, pa piše ti sa strane interval mislim da je 0-2.
    Meni je upala 18-20.

Ne pise mi interval, zato i nisam znala. Neki je cudan nalaz. 😕

Ali neka od vas ima i vecu upalu od mene pa pije samo čajeve, zaboravila sam nick. Mozda se javii pa ti da koji savijet. Si radila urinokulturu

Ne, jer je moj gin rekao da je ovo ok. A ja znam da sam ovdje citala o povisenim leukocitima i da vas je slalo na urinokulturu. Nemam komenttara, sve sama moram istrazivati i pitati 😤 Uglavom, koliko traje proces prebacivanja kod drugog ginekologa, odnosno, kad se prebacim, kada najranije mogu na pregled kod novog?

Fancy
    20. Veljača 2020. 08:48

Zene, koje cajeve piti? Meni je imunitet spao uzasno, prvo sinusi a sad grlobolja i kasalj, nisam cijelu noc oka sklopila a ne znam kad sam zadnji put bila prehladjena.

Jutros sam pronasla zanimljiv clanak gdje pise da gotovo 80%trudnica na pocetku trudnoce oboli od prehlade 🤔

Not that fensi, ekšli..

Fancy
    20. Veljača 2020. 09:33

I jos me interesuje, kako i kada ste rekli svojim i muzevim roditeljima za trudnocu :)
    Inace planiram prvo cekati prvi uzv, to ce biti bas nekad pred 8. mart pa bih voljela cuti i neke kreativne ideje za iznenadjenje nanama/bakama :)

Not that fensi, ekšli..

Napokon 2804
    20. Veljača 2020. 09:34

Fancy

Zene, koje cajeve piti? Meni je imunitet spao uzasno, prvo sinusi a sad grlobolja i kasalj, nisam cijelu noc oka sklopila a ne znam kad sam zadnji put bila prehladjena.

Jutros sam pronasla zanimljiv clanak gdje pise da gotovo 80%trudnica na pocetku trudnoce oboli od prehlade 🤔

Ja pijem kamilicu i sumsko voce, to je jedino sto mogu podnijeti (volim) od cajeva, ima smisla, ka vec 2 puta prehladena 

danchy1990
    20. Veljača 2020. 09:43

Fancy

I jos me interesuje, kako i kada ste rekli svojim i muzevim roditeljima za trudnocu :)
    Inace planiram prvo cekati prvi uzv, to ce biti bas nekad pred 8. mart pa bih voljela cuti i neke kreativne ideje za iznenadjenje nanama/bakama :)

Mi smo isto čekali prvi pregled. I par dana poslije im rekli. Zivimo daleko pa nemamo bas mogucnosti za iznenađenja 😁

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

• sunce1
    20. Veljača 2020. 10:01

Kako stojite s aknama? Ja ih uvijek imam malo, ali sinoc mi  je buknilo cijelo lice, sve upaljene. Izgldam kao pubertetlija😱

20. Veljača 2020. 10:15

Fancy

Mi smo i za jedne i za druge roditelje kupili salice s natpisima superbaka/superdjed koje imaju fora slicicu bake i djeda sa supermenovim znakovim 😂 To nam je bilo zanimljivo, a ostat ce im skoro pa trajno (ako ih ne razbiju), onda su oni dalje susjedima- kumovima- prijateljima "rekli" tako sto su pili iz tih salica pa je na kraju ispalo skroz fora 🤭

20. Veljača 2020. 10:18

sunce1

Kako stojite s aknama? Ja ih uvijek imam malo, ali sinoc mi je buknilo cijelo lice, sve upaljene. Izgldam kao pubertetlija😱

Takoder, uvijek ih imam, ali sad su bas pretjerali 😂 sve one kreme i pilinge sa kojekakvim kiselinama ne smijemo koristiti i uopce ne znam kako da ih se rijesim. Od potkoznih do ovih lijepih bijelih sto iskoce, ma uzas, grozno! 

• LUX
    20. Veljača 2020. 10:21

Cure, kak ono ide ako je curica trbuh je gore a ako je decko onda je spusten? Ak da, za mene to vrijedi posto znam da je curica a trbuh stvarno stoji gore 🤣 neznam da li je prerano za moje tjedne ali se stvarno zaokruglio i ima neki oblik 

[link=https://lilypie.com][/link]

danchy1990
    20. Veljača 2020. 10:21

Inace uvijek imam akne,a sad mi je skroz cisto lice 🤷‍♀️.  Meni paše trudnoća 🤣

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.