Ahaa ok, evo iskreno nisam imala pojma, nije mi palo na pamet takvo nesto.Moj sin srecom ima onaj komad samo sto nije preko cijelog kreveta. Ali sta je sa onim podlogama koje idu preko cijelog madraca sa gumicom? Dobro da nisam jos nista kupila..
Za ovu podlogu nepropusnu sam na vise mjesta čula da ako ju već stavljate, da ju se stavi niže, ispod nevine glave, za slučaj da se okrene da može disati.
Ja i dalje tražim srednje tvrdo madrac…svugdje su samo pjene 🙈🙄🙄
-
Kava za dalmatinke - vanjskimail@gmail.com pa se dogovorimo :)
Je li itko probao LAGEA madrac Baby Medical iz babycentra? Još sam njega našla kao opciju, ali tek ću za par dana ići kupovati i vidjeti uživo 😁
Sad ste i mene zbunili sa podlogom. Imam kao podlogu za cijeli madrac sa gumom
Cure ja sinoć došla s pregleda. Sav dobro drži , beba super, na zadak je. Točno na ulasku h 29 tjedan teži 1300 grama sto me doktor prepao da je previše radi mog gestacijski dijabetesa. Ja sam od početka trudnoće do dnaas dobila dvije kile. Kolikonsu vaše bebe teške?
Mimi bas mi je zao sto su te ostavili ali za vas oboje je tako najbolje. Ja sam ležala prije nego sam se odlcuila za Petrovu na sv duhu. Meni se dogodila potpuno ista stvar kao tebi ali malo ranije pa sam stigla dobiti serklazu koju u Petrovoj rade. Srela sam veliki broj žena s tom dijagnozom i evo hvala Bogu sve su izdržale do sigurnih tjedana uz pomoć terapije. Kako provodiš Dane u bolnici ? Jesu cimerice ok? Malo je na sv duhu problem odjel , nema TV, wc se djeli na sve sobe.
Moj savjet pripazi kad ides na wc , ja sam pokupila streptokok urinarno i bila dva tjedna na antibiotiku i nakon toga sam se otvorila. Treba na briseve i uk jako obratit pažnju. Terapiju pijem istu kao ti samo su mi dali da budem doma . Drži se
Jako me brine jel iIsabela dobro i zašto nam se nije javila.
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Hmm e hvala vam na smjernici o toj nepropusnoj podlozi.. Ajmee koliko stvari ima da ne znam 🤔🙄 kad ustanem cu bas raspakirati ovu sto imam pa vam pisem kakva je.
*
Sto se samog madraca tice, bas sam tu procitala jos prije da sad kad je beba tak mala nije toliko ni bitno kalav je madrac jer je beba lagana, a kad vec poraste i dobije odredenu kilazu onda treba birati kvalitetan madrac.. E sad od koje je to kilaze pa nadalje stvarno neznam. Mi smo uzeli u Kretexu madrac, cca 300 i nesto kn cijena.
* I dobro jutro svimaaa 😊 ja ustala na wc al je i babac odlucio probuditi se I odraditi jutarnju gimnastiku 😅😅
Bulba, da na Sv duhu koliko ja znam ne rade serklazu.
Odjel je dosta lose sređen ali uspjela sam dobiti novi krevet pa da ne upadam ko u onaj stari 😂 nema posjeta ali mi je muz donio dolje sve do trijaze pa su mi oni proslijedili stvari.
Puno mi je jucer onaj lijek pomogao pa sam cak i spavala 😊
WC svaki put obrisem antiseptikom prije nego sjednem, nadam se da necu nis pokupiti🙄
Nakon koliko su te pustili doma na mirovanje?
Ja sam trenutno na +9 i mislim da cu morat malo pripazit sa sladoledima i kasno vecernjim sendvicima 🙈 skoro 2kg razlike od zadnjeg pregleda koji je bio prije 2 tjedna… Onak d fak. 😵
Nepropusna podloga se uvijek stavlja npr od polovice krevetica pa do dna i onda stavljas bebu na krevetic tako da joj glava i ramena budu na dijelu krevetica bez podloge jer ako se beba okrene ili sl moze se ne daj boze ugusit. Kroz te nepropusne podloge se ne moze disat
Dinosaurus vam je lijepo objasnila. Zato te podloge i budu manje od standardne veličine madraca. Sjećam se da ni moja majka nije nikad stavljala preko cijelog kreveta. To možda tek tako iza 3 godine kad se sam možeš okretati.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sto smijemo piti od tableta protiv bolova? Nocas me glava ubijala a nisam imala nista od tableta pa da odem kupiti ako se nastavi :(
Sortiraj odgovore
Najstariji