Nekad cu i ja popamtit sve sto ste pisale i napisati sve u jednoj objavi.
Vidim da pisete o obuci, ja sam sebi preko facebooka narucila https://ibb.co/1KML8FZ natikace i meni su stvarno pre udobne, dosle za 2 dana od narudzbe, narucila sam broj veće iz razloga ako noge krenu oticati i slicno, jako su lagane na nozi i nigdje me ne žuljaju i ne rezu sto mi je inace problem
Nekad cu i ja popamtit sve sto ste pisale i napisati sve u jednoj objavi.
Vidim da pisete o obuci, ja sam sebi preko facebooka narucilahttps://ibb.co/1KML8FZ natikace i meni su stvarno pre udobne, dosle za 2 dana od narudzbe, narucila sam broj veće iz razloga ako noge krenu oticati i slicno, jako su lagane na nozi i nigdje me ne žuljaju i ne rezu sto mi je inace problem
Ja sam htjela nešto što mogu oprati pod tušem s obzirom da smo na pješčanoj plaži, a ne volim pijesak nositi doma, pa su mi ove zgodne.
Još ću uzeti jedne takve platnene kad nađem što mi se sviđa jer sam ljubitelj japanki a ne ovoga, ali nemam izbora sada
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Dobro jutro cure . Evo ja jedva nekako prespavala noć imala jedan odlazak na wc . Probudila sam se mokra iako je otvoren prozor i ventilator u sobi ali uperen prema zidu sam se pokrila u strahu da se ne pokocim ili ne prehladim... mi danas idemo na more napokon jedva čekam da se bacim u more 😂😂 iako sumnjam samo bi me vratilo na površinu ko bova bi bila
Jutro cure 😄😄 teška noć ubila me vručina, a mali cijeli dan aktivan ali navečer slavlje u trbuhu. 😂😂😂
Jucer i danas je muz popeglao i oprao svu robicu, a ja sam onda iz lezeceg polozaja slagala, pa da vam pokažem kako to kod nas izgleda 🤗
https://ibb.co/BLVdL5N
https://ibb.co/QNc9TDK
https://ibb.co/qdPpt2P
*
Inače, moram ga pohvaliti, danas radi generalku i ne da mi da prstom mrdnem, stvarno ne znam cime sam ga zaslužila 🙈❤️
*
Sto se bolova tice, kod mene je sve ok, samo kad recimo malo duze stojim ili prosecem (vise od relacije WC krevet) me zna presjeci kroz donji dio i u zdjelici 🙄 jedva cekam pregled da vidimo jel se sto mijenjalo otkad smo dosli doma iz bolnice 💙
I ja sam se opskrbila s huggies pelenama. Ali sam uzela samo 2 paketa 1. (Za bolnicu i jedan doma). Jedan paket 2 i tri paketa 3. Nekako sam gledala po kilazi koja pise.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Hvala cure Napokon, Banana, Tejic
Morat ce nam komodica posluzit kakva takva. Ć
Dolje cu staviti odjecu da bude sto preglednije da se i muz snalazi a par bodica i hlacica cu stavit tu gore gdje cu je preskidati da imam uvijek za drugi dan pripremljeno ili ako se popiski da ne moram dolje traziti
Napokon ideja je super i bas je uredno ali to kod mene nebi zazivjelo, inace sam uredan tip i sve mora biti bas na svom mjestu u ormaru al gledam da i muz uvijek zna pospremiti i posloziti, mislim da on nebi to tako stavljao u kutijice a i s vremena na vrijeme se moj trogodisnjak zaleti u ormar
Nas 4 na 1 veliki ormar, vidjet cemo kako ce to biti, zato bi me kutije spasile
Uzela sam u Ikei i onu platnenu visecu policu sto ide u ormar na stangu i ima pretince, mozda se i to pokaze ok
Futti ja sam prije 2 tjedna uzela futti natikače, zadovoljna sam zasad...sjećam se da je netko napisao da joj se ne sviđa bas potplata jer poprimi miris, R ja sam bas iz tog razloga uzela jedne crne koje su imale ko gumirano taj dio tak da mi se ne može usmrditi 🙂
Loma ja se pribojavam mirisa a svidaju mi se
Cure koje ste oprale robicu, planirate je prati ponovo ili ne? Ja sam mislila ovih dana oprati i opeglati i pospremiti.. I ne bih je onda vise prala. Meni je termin za 2,5mj pa ako i bebica malo prije dode mislim da nije bed ako robica stoji cista i na cistom 2 mj?
Posteljinu i to cu kasnije oprati
Ja jos nisam nista oprala ni ispeglala, sad cu kroz koji tjedan i ne mislim ponovno.
Ulov iz H&m-a https://imgur.com/a/NXAXp8d
Ovo je ona torba za rodiliste koju je neka od vas spominjala, cini mi se dovoljno velika. Imam i putni kofer na kotacice pa cu jos vidjeti sto cu od tog dvoje odabrati.
Sketchers i Tamaris imaji dobrih sandala, bitno mi je da mi nisu ravne jer me noge odmah bole a i da ih ne moram kopcati jer se vec sad ne mogu toliko saginjati 😁 Birkenstockice mi nikako ne odgovaraju, a za plazu sam uzela Crocs japanke koje su extra udobne. Jos moram neke natikace dobre za po kuci naci.
Postaje sve teže zbog vrućina, uff
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Meni se sve živo usmrdi, bez obzira na materijal. Znojim se non stop cijela, naročito glava, vrat, prepone, leđa, pausi, ... stopala, naravno, isto tak. Moja ljeta su u startasicama, ili bilo kakvim drugim platnenim patikicama, imam 5-6 para koje mijenjam i perem. Imam i neke natikačice uglavnom za po doma ili bapske sandale s remenima koji mi drže nogu da se ne skliže. Sad sam morala kupiti nove natikače, broj veće, i gledala sam da imaju deblji đon i podesive remenčiće jer mi noge već sad otiču. Trebala bi ih još, mogla bi se zaletiti do lidla, oni su znali imati kožne, mada to već sad skoro svi supermarketi drže. I ljekarne naravno. Planet obuća su imali veliki izbor ali mislim da ih kod nas više nema...
Haljinice nema šanse da imam bez uskih kratkih hlačica ispod. Bedra bi mi prokrvarila. Jedan savjet, nemojte se mackati puderima i antiperspirantima tamo dolje to je više štete nego koristi. Radije prilagodite odjeću. Znojenje ima svoju svrhu i ne treba ga sprečavati. Koristila sam svojevremeno ispod pazuha neki moćni antiperspirant, svaku večer se nanosi prije spavanja i djelovao mi je, ali se onda u međunožju pojačalo znojenje 🙄 i ostalo tak jos i sad, uz znojave pazuhe.
Baš sam se raspisala, a tema je ... ono... 🤪
Khm, komodica, 🤭 na kojoj je prematalica: gornja ladica pelene i potrepštine za prematanje, ispod toga robica koja se trenutno koristi, ispod toga robica koja čeka na red, ispod toga posteljina, ručnici, itd
Dobro jutro svima.
Vruće mi je i voljela bi da se mogu teleportirati na jedno kratko brćkanje... (na nudističku 🤫)
🍀🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji