Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AngelEyes
    21. Lipanj 2020. 10:51

Mare točno to 😂😂😂😂

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

Dinosaurus
    21. Lipanj 2020. 10:54

Jutro cure!
    Kod mene je situacija da on zeli bit stalno uz mene a meni vise pase da bude samo pri izgonu i da smo one prve trnutke svi skupa. Kod trudova mi je lakse bit sama tj bar mi je tako prvi put bilo. Iako virujen u ovo sa se osoblje prema tebi odnosi puno bolje kad je neko s tobom tako da ako bude moga mozda ce ovaj put bit stalno samnom 💞
    E cure ja sam jos uvik neodlucna oko gnijezda. Previse me strah koristit to za spavanje da se beba ne bi ugusila ili sta ja znam... Ali opet bi neku opciju za na kauc i nakon hranjenja pa sam naletila na ovaj neki jastuk. Sta vi mislite?
    https://ibb.co/BrQyc1T

Tejic
    21. Lipanj 2020. 11:03

Jutro curke! 😊
    Jucer bili svadbi, bilo je lijepo, plesali smo dosta a deckic moj bio miran skoro cijelu vecer. Sad neznam dal se jadan uplasio glasne muzike il mu je pasalo to ljuljuskanje i glazba 😅 al evo sad se samo lagano meskolji, ne divlja ko prethodna 3 dana 😆 s time da smo u 1 :45 vec isli doma jer vise nisam mogla, rasturale me i prepone I kukovi, zdjelica, noge (danas ujutro me i grc uhvatio), nemres sjediti, nemres stajat nemres plesati vise uhh a nekad bili partijaneri do rane zore 🙈
    Evo jedna svadbena fotkica 😁
    https://ibb.co/mvKXwTR
    *
    Cure ne znam kak se vi osjecate u svome tijelu, al ja sam si sva tak ogromna velika debela, svi mi govore da mi trudnoca super stoji, da mi je lijepi trbuscic da umisljam bla bla bla. Al ja na sebi samo vidim kak sam cijela "velika" i nisam si "lijepa" ni na jednoj slici a ogledala bolje da maknu od mene 😵🙈🙈🙄

Marta14
    21. Lipanj 2020. 11:05

Moj zeli sa mnom, prvi put je isto bio. Ali vidjet cemo kakva ce situacija biti zbog korone, i cuvanja starijeg sina.. 

Hip_Hopsica

plavo_nebo

Kako to da vas vecina ide same na porod?
    Muzevi ne zele ili vi njih ne zelite? 🤣🤣

Ja nakon što sam rodila, sad drugi put pogotovo ne idem sama…
    Sama ta činjenica da idem u bolnicu u nepoznato u najosjetljivijem trenutku u životu sama, mi je nezamisliva… A i kad si u luđačkim bolovima bliska osoba ne može biti na odmet. Makar da doda vodu, da zagrli, utješi ili pozove doktora ili da ti pomogne disati ako od panike ostaneš bez zraka…
    Također, kad se beba rode te ostave 1-2 sata samu s bebicom pa je lijepo to iskustvo podijeliti s mužem.
    Ako se opet radi korone uvede da muževi ne mogu na porod idem platit Podobniku 25000 kn da muž može samnom… to je moje mišljenje, s tim da je moj prvi prema svim kriterijima prošao više nego školski. Došla u bolnicu oko 18h sa laganim menstrualnim bolovima i 5 cm otvorena. Nisam dobila drip i sa svojim trudovima sam u 01:13h rodila svoju curicu bez epiziotomije.

👌

Happymom
    21. Lipanj 2020. 11:05

Mi bi dali sve na svitu da muz bude na porodu, a ne na moru tad 
    Oduvik smo to govorili da nan je to nesto sta bi volili podilit zajedno, da smo tu skupa u prvin trenutcima bebina života i da je on kraj mene. Ali zivot i stvarnost su malo drukcije... 
    Mene je iskreno malo strah ic sama bez njega, najvise zbog ponašanja osoblja. Iman prijateljica koje satima i satima su molile casu vode i nisu je dobile sve dok pratnja nije dosla, ako su je i imale. Neke su žedne rađale. To mi je nezamislivo i strah me je takvih stvari više nego samih porođajnih bolova... 

jasamja
    21. Lipanj 2020. 11:12

Talija

Jasamja, da li ti se cine glomazna nuna kad ih sklopis? Kako se uzivo cini kosara? Vidim po dimenzijama da je sirina kao cybex balios a tih 43cm mi se uživo na cybexu cinilo jako usko…

Mixx je možda glomazna. Košara je ok,nije velika ko npr. na nekim poljskim kolicima ali po meni je to i za očekivat. Od svih tih malo boljih marki mi se čine da košare nisu baš neke ekstra velike a opet dijete može bit u njoj do 6 mjeseci. 
    E da,pitala sam i za onih dodatnih 5% popusta i to ne odobravaju na kolica na akciji. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Tejic
    21. Lipanj 2020. 11:13

Happymom

Mi bi dali sve na svitu da muz bude na porodu, a ne na moru tad
    Oduvik smo to govorili da nan je to nesto sta bi volili podilit zajedno, da smo tu skupa u prvin trenutcima bebina života i da je on kraj mene. Ali zivot i stvarnost su malo drukcije…
    Mene je iskreno malo strah ic sama bez njega, najvise zbog ponašanja osoblja. Iman prijateljica koje satima i satima su molile casu vode i nisu je dobile sve dok pratnja nije dosla, ako su je i imale. Neke su žedne rađale. To mi je nezamislivo i strah me je takvih stvari više nego samih porođajnih bolova…

Slazem se s tobom. Zelimo podijeliti te prve zajednicke trenutke bebina zivota. A i sigurnija sam ako je muz samnom, najvise zbog ponasanja osoblja i ako mi nesto zatreba da on moze uskociti. Kad krenu trudovi lakse mi je da njega stisnem za ruku nego tamo nekog koga prvi put u zivotu vidim. Al opet sve je to stvar vlastitog izbora, nekom bolje pase tak a nekom da obavi to sam sa strucnim osobama i to je to 😊 tko zna mozda me muz toliko nazivcira pa ga istjeram van iz sobe i sama budem 😅😂

21. Lipanj 2020. 11:18

Dinosaurus

Jutro cure!
    Kod mene je situacija da on zeli bit stalno uz mene a meni vise pase da bude samo pri izgonu …
    E cure ja sam jos uvik neodlucna oko gnijezda. Previse me strah koristit to za spavanje da se beba ne bi ugusila ili sta ja znam… Ali opet bi neku opciju za na kauc i nakon hranjenja pa sam naletila na ovaj neki jastuk. Sta vi mislite?
    https://ibb.co/BrQyc1T

1. Izgonu? 🤔 kaj je to? Kakav ružan izraz.
    2. Mislim da ti ni gnijezdo ni jastuk ne trebaju. Dekica na kauč i dovoljno. Ili baby gym. Moja prijateljica ima hranilicu kojoj se naslon spušta i diže, ima isto taj luk za igračke gore, njezina mala je u tome od 3.mj, tek ju je tad nabavila. Možda da razmisliš o tome? 

Happymom
    21. Lipanj 2020. 11:25

Izgon je zadnjih par tiskanja kad beba izlazi vanka

21. Lipanj 2020. 11:37

Happymom

Izgon je zadnjih par tiskanja kad beba izlazi vanka

👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.