Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Lipanj 2020. 21:52

Pozdrav cure sve ste predivne bas sam sretna kad vidim da rastemo svi i dijelimo sretne trenutke u ovoj grupi 🥰
    Unikat Nadam se da ste dobro i da će sve na kraju ispasti kako treba . Samo vjera i ljubav i sve će biti lakše. Mislim na vas 😘
    Evo ja nikako da se pokrenem svaki dan si govorim da ću šetat da ću vježbat ali eto me samo ležim još ova kiša uzas. Nekad imam osijecaj koliko sijedim da se vise neću moć ustat bas sam grozna moram se početi kretati. 
    Evo nas dvoje danas malo bili na ručku pa smo se sredili https://ibb.co/5GQFJsn

Talija
    20. Lipanj 2020. 22:06

Isla sam danas u westgate vidjet kolica.. ne mogu reci da sam odusevljena s nekima.. osim jedne joolz koje su mi definitivno van budzeta... gledam oko 6000-7000 za 3u1
    Cybex balios s - kosara mi se cini strasno uska a duga..
    Bebetto bresso - lijepo izgledaju. Komotna, stovise glomazna.. jako puno mjesta zauzimaju sklopljena
    Maxi cosi adorra i lila - ok.. nemam nekih negativnih komentara..
    Stoke nisam vidla nijedne.
    Nuna koja su mi favorit preko weba, nisam vidla nijedne 😔
    iCandy - nijedne
    Bez obzira što nisam vidla nuna uživo i dalje razmišljam da ih naručim online...

Talija
    20. Lipanj 2020. 22:07

I onkan🥰

Talija
    20. Lipanj 2020. 22:07

Talija

I onkan🥰

Onka🥰 predivna!
    Prebrzo sam stisnula pošalji 😂

Marta14
    20. Lipanj 2020. 22:15

Choconillas ima Nuna kolica i icandy.. 
    Lijepe buse 👌💜

Talija
    20. Lipanj 2020. 22:29

Marta14

Choconillas ima Nuna kolica i icandy..
    Lijepe buse 👌💜

Hvala!

Dinosaurus
    20. Lipanj 2020. 22:45

Talija

Isla sam danas u westgate vidjet kolica.. ne mogu reci da sam odusevljena s nekima.. osim jedne joolz koje su mi definitivno van budzeta… gledam oko 6000-7000 za 3u1
    Bebetto bresso - lijepo izgledaju. Komotna, stovise glomazna.. jako puno mjesta zauzimaju sklopljena
    iCandy - nijedne
    Bez obzira što nisam vidla nuna uživo i dalje razmišljam da ih naručim online…

Talija Ne znam koja si naciljala od nune ali na stranici pikolin.si su neka nuna kolica na akciji pa baci oko. 
    Marta imas masnice za kupiti i na hr stranici lolipop.hr
    Cure divne ste 😍😍
    Kety svaka cast na toliko rada i posla. Bome ja nakon ovih par dana stresa i stalnog nosenja maloga bas osijecam posljedice u smislu nekih manjih bolova koje prije nisam imala. Ali mislim da je sve ok.
    Mi zivimo 5min od plaze i jos se nisam kupala. Nekako mi djeluje ka da pravo lito jos nije pocelo ne znam.. Hladno malo 😁
    Korona ajme ja nekako stalno mislim da ce tocno kad nama krenu termini bit drugi val korone i da cemo mkrat bit same na porodu... Jos mi je od toga gore da mi muz ne moze nikako doc u posjet 😵 

jasamja
    20. Lipanj 2020. 22:46

Talija

Isla sam danas u westgate vidjet kolica.. ne mogu reci da sam odusevljena s nekima.. osim jedne joolz koje su mi definitivno van budzeta… gledam oko 6000-7000 za 3u1
    iCandy - nijedne
    Bez obzira što nisam vidla nuna uživo i dalje razmišljam da ih naručim online…

Gledala sam na netu da i svijet beba ima Nunu. Ali i bubamara bi morala imat. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

mc_mouse
    20. Lipanj 2020. 23:00

Ja sam izgleda jedina kojoj se nije svidjelo kupati u moru za vrijeme trudnoće 😂😂😂😂
    E pa grozna mi je ta korona. Em karantena. Zabrana migracija. Sumanuto ponašanje svih i svakoga, zabrana posjeta. Ma joj 😔😔😔😔😔

enana
    21. Lipanj 2020. 00:35

Evo vec tri sata lezim i nikako zaspat, pet put vec bila na wcu...jel imala koja osjecaj da ju beba skaklji po mjehuru? Cjelu vecer kao da su se bebe spustile dole nisko i lupaju me nogicama il rukicama po mjehuru 🥴

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.