Pozdrav cure sve ste predivne bas sam sretna kad vidim da rastemo svi i dijelimo sretne trenutke u ovoj grupi 🥰
Unikat Nadam se da ste dobro i da će sve na kraju ispasti kako treba . Samo vjera i ljubav i sve će biti lakše. Mislim na vas 😘
Evo ja nikako da se pokrenem svaki dan si govorim da ću šetat da ću vježbat ali eto me samo ležim još ova kiša uzas. Nekad imam osijecaj koliko sijedim da se vise neću moć ustat bas sam grozna moram se početi kretati.
Evo nas dvoje danas malo bili na ručku pa smo se sredili https://ibb.co/5GQFJsn
Isla sam danas u westgate vidjet kolica.. ne mogu reci da sam odusevljena s nekima.. osim jedne joolz koje su mi definitivno van budzeta... gledam oko 6000-7000 za 3u1
Cybex balios s - kosara mi se cini strasno uska a duga..
Bebetto bresso - lijepo izgledaju. Komotna, stovise glomazna.. jako puno mjesta zauzimaju sklopljena
Maxi cosi adorra i lila - ok.. nemam nekih negativnih komentara..
Stoke nisam vidla nijedne.
Nuna koja su mi favorit preko weba, nisam vidla nijedne 😔
iCandy - nijedne
Bez obzira što nisam vidla nuna uživo i dalje razmišljam da ih naručim online...
Isla sam danas u westgate vidjet kolica.. ne mogu reci da sam odusevljena s nekima.. osim jedne joolz koje su mi definitivno van budzeta… gledam oko 6000-7000 za 3u1
Bebetto bresso - lijepo izgledaju. Komotna, stovise glomazna.. jako puno mjesta zauzimaju sklopljena
iCandy - nijedne
Bez obzira što nisam vidla nuna uživo i dalje razmišljam da ih naručim online…
Talija Ne znam koja si naciljala od nune ali na stranici pikolin.si su neka nuna kolica na akciji pa baci oko.
Marta imas masnice za kupiti i na hr stranici lolipop.hr
Cure divne ste 😍😍
Kety svaka cast na toliko rada i posla. Bome ja nakon ovih par dana stresa i stalnog nosenja maloga bas osijecam posljedice u smislu nekih manjih bolova koje prije nisam imala. Ali mislim da je sve ok.
Mi zivimo 5min od plaze i jos se nisam kupala. Nekako mi djeluje ka da pravo lito jos nije pocelo ne znam.. Hladno malo 😁
Korona ajme ja nekako stalno mislim da ce tocno kad nama krenu termini bit drugi val korone i da cemo mkrat bit same na porodu... Jos mi je od toga gore da mi muz ne moze nikako doc u posjet 😵
Isla sam danas u westgate vidjet kolica.. ne mogu reci da sam odusevljena s nekima.. osim jedne joolz koje su mi definitivno van budzeta… gledam oko 6000-7000 za 3u1
iCandy - nijedne
Bez obzira što nisam vidla nuna uživo i dalje razmišljam da ih naručim online…
Gledala sam na netu da i svijet beba ima Nunu. Ali i bubamara bi morala imat.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ja sam izgleda jedina kojoj se nije svidjelo kupati u moru za vrijeme trudnoće 😂😂😂😂
E pa grozna mi je ta korona. Em karantena. Zabrana migracija. Sumanuto ponašanje svih i svakoga, zabrana posjeta. Ma joj 😔😔😔😔😔
Evo vec tri sata lezim i nikako zaspat, pet put vec bila na wcu...jel imala koja osjecaj da ju beba skaklji po mjehuru? Cjelu vecer kao da su se bebe spustile dole nisko i lupaju me nogicama il rukicama po mjehuru 🥴
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Sortiraj odgovore
Najstariji