Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Happymom
    20. Lipanj 2020. 16:46

Cure moje kako se je lipo kupat u trudnoci, duplo veci gust! Danas smo otvorili sezonu 

• LUX
    20. Lipanj 2020. 16:52

Happymom

Cure moje kako se je lipo kupat u trudnoci, duplo veci gust! Danas smo otvorili sezonu

Ja vec par dana na moru ali se ne usudimm a zelim jako.. Jel ti hladno more? 

[link=https://lilypie.com][/link]

happy_m
    20. Lipanj 2020. 16:59

Marta14

Mare 😍
    Happy ove trake sa masnom na slici, jesi to sa neta sliku uzela ili su tvoje? Ako da pisi odakle 😁😍

Moje su 😊 narucila sam preko instagram stranice gospodjica_masnica.
    Iz Srbije su, pa je nesto veca postarina ali vrijedi svake kune. zena ih izraduje u boji i velicini koju sama izaberes 😍😍 https://ibb.co/FBR7LvY

nada23
    20. Lipanj 2020. 18:29

Demetria, iste sam bolove imala u istom djelu trbuha... Prošlo samo od sebe. Samo probaj malo vise mirovati.
    Cure koje ste se slikale, sve ste mi predivne trudnoće!! 😍😍😍
    Leia drago mi je da je pregled prošao uredno 🤗
    I ja sam danas otvorila sezonu kupanja. Malo mi je bilo hladno u početku a poslije super. Happymom slažem se. Divan je osjećaj plivati u trudnoći ! 🥰🤗

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Marta14
    20. Lipanj 2020. 19:20

Bas su lijepe happy! Hvala pogledat cu 🙂

Bosco
    20. Lipanj 2020. 19:21

Bok cure!
    Upalila laptop da vidim vaše slikice, nije mi otvaralo na mobu i stvarno ste prekrasne  jako mi se haljine svidaju :D

Ja idem na more sljedeci ponedjeljak, na Korčulu, nisam nikad bila, jedva čekam. Bit ćemo nekih 10 dana. Čeka me vožnja od oko 5 sati + 2 trajekta 
    Mene zadnja 2 dana koža užasno svrbi, moram pojačat mazanje. Neznam sta je :S

Happymom
    20. Lipanj 2020. 19:32

LUX

Happymom

Ja vec par dana na moru ali se ne usudimm a zelim jako.. Jel ti hladno more?

Nije hladno more.... Malo je kad se izađe jer pušika, ali ništa strašno... Sve je dobro kad se stane na sunce jos uživat 

Demetria
    20. Lipanj 2020. 20:22

jesenica

Demetria meni je dr rekla da se normalno može šetati, plivati i ležati, vježbati ruke i gornji dio leđa. Dugo sjedenje, dizanje vise od 3-4 kg i saginjanje ne dolaze u obzir jer takve stvari potiču posteljicu da jos ode niže, a ne prema gore.

Jesenica hvala, ma ja sam sa svime pretjerala. Nisam doduše ništa teško dizala. To ne radim. Ali bi dugo sjedila u zadnje vrijeme.

Evo danas smo išli na pričest i ručak je trajao od 12:30 do 19h. Srećom između slijedova sam ili prošetala uz more s mužem ili smo se u tom hotelu di je bilo slavlje zavalili na kauču u predsoblju hotela.
    Kauč me spasio. I danas slabo boli. Proći će. Samo treba smiriti tempo.
    Unikat dušice kako ste nam danas?

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• anata12345
    20. Lipanj 2020. 20:35

Poštovani,nisam imala kome da se obratim osim vama jer sam u inozemstvu ostala zbog same epidemiološke situacije pa nisam mogla otići do ginekologa i posavjetovati se.Nikada nisam imala spolni odnos.Prije nekih 20 dana imala sam s dečkom "seks preko odjeće",on je imao donje rublje a ja strample i donje rublje.Nisam primjetila da je ejakulirao mada je bio mrak pa nisam mogla ni vidjeti,iako i on sam tvrdi da nije.Medjutim strah koji imam ne da mi mira.Osim toga prstenjacio me preko donjeg roblja i strampli,na prstima nije imao ništa.Čitala sam ranije postove na sajtu cybermed.hr na kojem ste prije nekoliko godina naveli kako spermatozoidi ne mogu prolaziti kroz odjeću,medjutim plašim se da li je moglo doći do trudnoće ukoliko je on ejakulirao u donje rublje,to pri dodiru prešlo na moje rublje u području rodnice i ako se pri pritisku prstima moglo nešto prenijeti u rodnicu? 
    Možda vam zvucim smijesno ali uplasena sam jer mi menstruacija kasni 5 dana,sto se ne desava cesto,nemam nikakvih simptoma da bij trebala dobiti,imam osjećaj da stalno moram u toalet mada moze biti da sam to zbog stalnog razmišljanja umislila.Zanima me da li je trudnoća moguća na taj način?
    Unaprijed vam se zahvaljujem i ispričavam se još jednom ako vas zamaram.
    Pozdrav.

jasamja
    20. Lipanj 2020. 20:56

Cure predivne su vam buše.
    Mi danas nismo stali od jutros i još smo bili u laganoj šetnji od 6km 😂 tako da smo trenutno ogromni pa vam šaljemo i jednu našu slikicu 😉
    https://ibb.co/s1QJfjy

Pratnja na porodu- i ja idem sama,bila korona ili ne,mada se potajno nadam da će se muž predomislit u zadnji tren.

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.