Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejic
    20. Lipanj 2020. 12:41

Hvala vam 😊🤗 happy_m predivna si, i haljina i busica 🥰😍
    Demetria 114kn je bio pojas, postoji jos jedan za 269.00kn on se steze na ledima, tj. Donjem dijelu leda, radi kicme. Al meni treba ovaj jednostavniji da mi malo podigne trbuh i da ga drzi na mjestu,i da mi se ne razdvajaju toliko trbusni misici nego ih pojas kao "skupi".
    Ivana_Du da da iz Orsaya je 😁
    Korona - mi bi trebali ici sljedeci tjedan u Split na par dana, a sad gledam tamo ima zarazenih i sad nismo pametni sto napraviti, a hotel moram rezervirati 😵

happy_m
    20. Lipanj 2020. 13:08

Jooj, ja se isto bojim da mi ne zabrane pratnju na porodu 😔😔 iduci tjedan idemo na tecaj, i stvarno se nadam da ce dragom dozvoliti da bude samnom.
    Tejic hvala ti puno 😘😘

Marta14
    20. Lipanj 2020. 13:24

Tejic i Happy lijepe ste 😍💜
    Ja se pripremam da idem sama na porod.. 

Vita26
    20. Lipanj 2020. 14:21

Happy,Mana_Mare igledate predivno ❤️❤️❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    20. Lipanj 2020. 14:23

Larisa meni je 4trudnoca i tek sad pocela osjetiti da mogu rec da je bebe,sve to je ranije osjetila nisam bila sigurna sta je 😀😀,ne brini sad ces i ti jos malo😘

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Leia91
    20. Lipanj 2020. 14:28

Bok svima! Jučer sam bila na pregledu i sve je super. Miom se nije povećao iako je i dalje velik pa sam dobila d1 uputnicu za daljnje preglede u trudničkoj ambulanti. Malac ima 712 grama i bio je jako aktivan 😊 Sada se već i izvana vidi kada jače udari. Osjećaj mi je još uvijek nestvaran 😍
    Cure divno izgledate ❤
    Unakit bit će sve dobro, izdržat ćeš ti to 😉

happy_m
    20. Lipanj 2020. 15:03

Mana_Mare prekrasne ste 😍😍 
    Leia cestitam, bas lijepo napredujete 😃🥰

Napokon 2804
    20. Lipanj 2020. 15:26

Cure prekrasne ste 🥰
    Cestitam na uspjesnim pregledima...
    Joj more, i ja bih, ali mij muzic nije bas od mora... mi smo do podne otisli u prirodu malo setati, pa smo i pokisli, odnosno muz, jer mi je dao svoju jaknu da se pokrijem sa njom da se ne smocim. 😂 sad sam popila magnezij i malo legla na bok da odmorim.
    .
    Unakit, kako ste?

Marta14
    20. Lipanj 2020. 15:32

Mare 😍
    Happy ove trake sa masnom na slici, jesi to sa neta sliku uzela ili su tvoje? Ako da pisi odakle 😁😍

Tejic
    20. Lipanj 2020. 15:42

Mana_Mare

Dobar dan cure!
    Nadam se da korona nece poremetit vase planove ako imate pratnju na porodu.
    A isto se nadam da nece ni poremetit moj pregled u utorak da muz ne moze unutra.
    Pozdrav od nas dvije!😍😍
    https://ibb.co/CncJp6Q

Mana_mare waaau  predivne stee 😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.