Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AngelEyes
    15. Lipanj 2020. 16:31

Tejic majice su prepredobre. Morat cu muzu ovakvu nabaviti 😃
    Zojo cestitke, predivna robica.
    Na tečaju je babica rekla da je prije epiziotomija bila standardan postupak, ali da danas to rade puno rjeđe, samo da sprijece pucanje u svim smjerovima. I kao nije dokazano da pomaže, ali ne može škoditi masaža međice zadnjih mjesec dana. Oko 100kn je weledino ulje, probat ću jer me isto strah toga užasno.
    Demetria ne čini se loša torba, a sad nije ni skupa. Baš sam se mislila koju torbu za rodilište, imam samo kofere ili ogromne putne torbe. 

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

Marta14
    15. Lipanj 2020. 16:39

Cestitam na uspjesnim pregledima! 🙂🙂
    Za pucanje, ne vjerujem da cu se masirati jer nemam volje za takve stvari, uzet cu datulje one i caj od lista maline piti..
    Prosli put je bilo svasta ali reci cu samo da to sve prode.. 💪🙂

Princess Mimi
    15. Lipanj 2020. 17:18

Probala sam vas uloviti, ali toliko je puno tema da vise ne znam sto sam sve procitala 😅
    Robica je preslatka, cestitam svima na urednim pregledima
    💕 Dinosaurus, sretno, sve ce biti ok!
    *
    Meni su stigli nalazi urinokulture koja je sterilna, kao i dio briseva, koji su došli. I dalje imam povremene bolove, posumnjali su i na kamencice, pa su mi ponovili danas kks i urin. Nadam se da ce sutra stici ostatak nalaza pa da znam vise. Malo nas je zeznuo ovaj produženi vikend. 
    U srijedu imam pregled, sa svojim doktorom tu u bolnici. 
    Osim toga se osjecam dobro, drago mi je da smo na sigurnom sta god bilo💙

Vita26
    15. Lipanj 2020. 18:05

Tejic bas ste mi super u majicama 😍😍😍
    Zojo odlicno za pregled bitno je da se sve u redu 🥰😍😍sad uzivaj te🤗🤗🤗 Robića je Preslatka 🌸❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    15. Lipanj 2020. 18:09

Its a GIRL čestim na urednom pregledu,nek ste vi dobro sto je jako bitno.
    Krevetic  ja cu uzeti 5u 1 nasla sam u jednon maloj trgovinica u gradu sa madracem za 2300kn bjele boje i jako mi se svidja,Bice mi super za stan i ne moram posebno nista kupovati.
    Ja sam ovo vrjeme vecino gledala cjene ,da vidim Di se nama izplati,jer sve moramo kupiti .

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Dinosaurus
    15. Lipanj 2020. 18:27

Evo i nas s pregleda. Sve super. Cura raste uredno. I dalje je malo veca tj odgovara za 26+koji dan. Nemamo slikica bas jer je imala ruke stalno na licu i nije bila od volje za slikavanje 😁
    Hvala na svim savjetima za sutra 🤗
    Tejic super su slike i majice su 🔝 😁
    Plavo nebo i its a girl cestitke na urednim pregledima!
    Princess mimi samo tako dalje pozitivno i bit ce sve super! 🤗
    Marta i kod mene je bilo svasta i slazem se da prode ali isto se nadam da cu ovaj put proc bez ili barem s malo manje savova 😵😁

Marta14
    15. Lipanj 2020. 19:11

Dinosaurus sretno sutra, sve ce biti u redu 🍀i cestitam na uredno pregledu 🙂

Da bilo je svasta, ne znam koliko savova, rekli su samo da je puno i komentirali drugi dan "ajme sta je ovo kao groblje" ali doktor je zeznuo.. Nisam sama nista popucala.. Ali evo danas je sasvim normalna tako da ne brinite se previse 🍀🤗

• LoMa
    15. Lipanj 2020. 20:43

Ogtt imam pitanje u vezi odrađivanja ogtt-a...naišla sam da se treba odraditi između 24. i 28.tjedna...E sad, mene ti tjedni uvijek bune.  Ja sam danas 26+6...i sad, kad meni ističe 28.tjedan-27+6 ili 28+6??
    Po meni je 28.tjedan od 27+1 do 28+0...

Happymom
    15. Lipanj 2020. 21:09

I mene je baš puno strah pucanja i epiziotomije. Još kažu da je u splitu radi rutinski više nego u drugin rodilištima.. Baš san se ispripadala toga.. 
     Marta ti si me sad malo utješila kad kažeš da nema  posljedica od pucanja

Zojo
    15. Lipanj 2020. 21:37

Čestitam svim curama super preglede👏👏👏👏
    A što se tiče pucanja, međice i svih ostalih stvari oko poroda tu sam blento i biram tako ostat do pred porod(ako znatiželja ne prevlada🤭). A sutra zovem svoju gin da se naručim za sljedeći pregled, nadam se da će mi objasnit sve što se tiče ogtt-a jer po vašim iskustvima mislim da me to čeka ubrzo i ne znam dali ću morati ponovo vadit antitijela pošto sam negativni Rh faktor, a mm pozitivni pa ćemo vidit. 
    I za produženi vikend idemo u Slavoniju kod roditelja pa ću odmah iskoristit priliku se dogovorimo šta će nam ko kupit za malca pa slijedi šoping(fali nam još puuuno toga, a controlfreak u meni već vrišti da sve moramo kupit odmah sada!!!) 

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.