Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    16. Lipanj 2020. 10:14

Pa ova torba samo za rađaonu a onaj srednji koferic za sobu

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Ninche9
    16. Lipanj 2020. 10:31

U radaoni nisam trebala nista, nisan se usudila ni piti puno vode jer bi onda stalno morala na wc.
    A za bolnicu je taj kofercic rucna prtljaga taman
    Cure kakve ste vi uzele komode za prematanje i spremanje robice? 

Marta14
    16. Lipanj 2020. 10:35

Ja imam ovako nesto

Radaona, nije mi nista osim vode trebalo niti sam imala ista, jer mi je u sobi puknuo vodenjak i uzeli me u radaonu..
    Sad mozda ruksak uzmem, bo.. 

Marta14
    16. Lipanj 2020. 10:57

A ovo za donosenje stvari, ako se spremis po popisu ne treba ti nitko nista donositi..
    Evo ja zavrsila ogtt, sad se idem najest pa poregled..
    Ninche, Komodu ja nisam kupila pa ne znam.

Dinosaurus 🍀🍀

Skakavac
    16. Lipanj 2020. 11:12

Dobar dan zenice :) nocas dva dizanja na wc ali sam ne lose spavala. Probudila se oko 8 ipo i to je to sta se spavanja tice 🤧
    Vita26 hvala ti draga :) viđala sam takve krevetiće ali ja doslovno neman mista npr za otvorit ladice sta su ispod njega i cine mi se nekako glomaznim za taj mali prostor. Nac cu nesto, nadan se :) super da tebi ovaj odgovara
    Evo kod nas pocela kisa, vrime bas prevrtljivo. 

Tejic
    16. Lipanj 2020. 12:04

Pozdrav drage moje trudnice 😊
    Ja lijepo spavala al uz 2 dizanja na wc i svaki put popila 2 velike case vode, imali smo malo jacu veceru, malo se pocastili tak da sama sam si kriva 😅😂
    Torba za rodiliste, da i meni treba, ja imam samo velike putne kofere 🙈 jel to to iz h&m? 
    https://ibb.co/098MsdN
    Nemam predodzbu koliko je velika al znajuci sebe bojim se da bi mi takve 3 trebale 🤣🙈
    Nije mi jasno sad ovo kak pisete, kaj jedna treba za radaonu a jedna za bolnicu? Ne kuzim, kaj ne stavimo sve u jednu a u radaonu ne nosimo nista? Kaj nije radaona kao "operacijska sala" 😂 oprostite totalni sam tutlek ne znam kak to sve izgleda 🙈 

16. Lipanj 2020. 12:26

Ja sam bas danas kupila kofer

U plodinama za 200kn. Ima i manji za 170kn. Običan s jednim pretincom, nikaj posebno al za ovakve prigode je ok. Djeluje mi čak i dosta čvrst, bar izvana, unutra kakva je podstava to se bude tek s vremenom vidjelo. Na slici se odmah vidi i komoda, jysk, obična komoda 600kn, prematalica je kupljena posebno prek bazzar-a za 200kn. Ispadne malo povišeno za prematanje, taman za dragog koji je dvometraš 😉 a meni ako bude previsoko prematalica može i na kinderbet ili stol...
    Budite mi dobro 🍀

Happymom
    16. Lipanj 2020. 12:32

Tejic

Nije mi jasno sad ovo kak pisete, kaj jedna treba za radaonu a jedna za bolnicu? Ne kuzim, kaj ne stavimo sve u jednu a u radaonu ne nosimo nista? Kaj nije radaona kao "operacijska sala" 😂 oprostite totalni sam tutlek ne znam kak to sve izgleda 🙈

Jednako smo zbunjene 
    Ja znan da kao u radaonu kazu da je dobro imat par boca vode sa sobon... I ka, da prosvercamo mobitele unutra(biće onda i punjač skupa s njin)
    Al isto ne razumin to koje sad dvi torbe, nije mi niti jasno di sve te stvari ostavljamo kad dođemo rodit ili ih teglimo za sobon cilo vrime? Jer kao, idemo u predrađaonu, tu smo najviše, pa boks bas kad je rodit i onda na odjel sa bebicon... I jel onda i ta torba ide svugdi sa nama? Hahaha

Marta14
    16. Lipanj 2020. 12:47

Ako imate pratnju nek on nosi bocu vode i mobitel. Za punjac ne bih rekla da vam treba dole..
    A torba, valjda ide sa nama tamo negdje, u predradaonu 

klupko_srece
    16. Lipanj 2020. 12:49

Ide ruksak ili nešto tako manje u rađaonu, i torba za tih 4-6 dana 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.