Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SmileA
    11. Lipanj 2020. 08:41

Tejic

Mimi bas sam jucer usporedivala tvoj i svoj nalaz jer se nas dvije pratimo skoro u dan, a i kod mene je glavica jako nisko pa najvjerojatnije to sto me bocka u mjehuru je normalno zbog polozaja glavice. I sad kad vidim kaj su tebi sve rekli i napisali strah me da to isto i meni ne slijedi kad beba jos malo poraste 🤔
    *
    Cure kojima trbuh sad jako raste, dal vas pecka koza pored pupka? Znaci ujutro i nakon odmaranja je svee oke, al kad duze sjedim, radim nesto, najedem se za rucak, znaci uglavnom popodne, kao da ta koza postane uzasno napeta i boli me jedno malo podrucje lijevo od pupka. Cak ne mogu reci da pecka povrsina kože nego kao sloj ispod. Ima jos koja sa takvom situacijom? Svi mi kazu pa cak i ginekolog da je sve to dio rastezanja, al evo zanima me cisto dal sam jedina.. mozda se ne mazem dovoljno ili kaj 🤔 🤔

Tejic meni ti se to vec dugo desava, znam da sam puno manje trudna od tebe, ali ja sam jako sitne grade (i po visini i kilama) i vec u 8,9 tjednu je pocelo to jako rastezanje, imam period kad pusti, i onda valjda bas kad trbuh raste osjetim to sto kazes kao bol lijevo od pupka iznutra kao da mi netko vuce,cupa pupak i steze me trbuh, nekad me boli posebno na boku kad budem..ja se tih dana trudim sto vise mazati, iako se i ovako mazem puno od samog pocetka. I ja sam se bojala da to nije nesto ali sam shvatila i citala da je to sve u biti od rastezanja🙃

🌈💙👣🙏

bebacica
    11. Lipanj 2020. 08:43

Princess Mimi

Cure, evo i mene s pregleda.
    Bebač ima 1200g, glavica me je jako nisko u zdjelici i sutra idemo na Sv duh. Tamo ce nas zadrzati i davati injekcije za razvoj pluća jer nam prijeti prijevremeni porod.
    Iskreno se nadam da ce biti sve u redu i da cemo izdržati do termina 🤞🏼
    Bas me strah bilo, isplakala sam se, ali sad sam se smirila malo i molim se samo da naš Leo bude velik i jak i izdrži sto duze u buši💙🦁
    Nemamo slikice jer ga nije mogao uloviti koliko je nisko, ali stavit cu cu nalaz u prilog pa ako je netko imao slicna iskustva mozda ima kakav savjet!
    Pusa svima, tejic, cestitam na urednom pregledu🤗
    https://ibb.co/Kjkw74S

Saljemo pozitivne ~~~~ vjerujem da ce sve biti u redu uz mirovanje doguras do 36 tt i u terminu si 🤗

bebacica
    11. Lipanj 2020. 08:55

Jutrooo 🌞 napokon je vani normalno vrijeme HB ne mogu vjerovati kako promjene vremena utjecu na moj tlak i nakupljanje vode. Nakon pregleda sam imala 70kg danas evo 68. Ispisala sam svu vodu ova dva dana, osjecam da sam manja😂 trbuh, noge, ma sve 😅
    Tejic to se i meni dogadalo 2x i nakon tog rastezanja su drugi bas primjetili da mi je trbuh veci. Ja sam se non stop trackala kremom i uljem da hidratiziram kozu i bilo mi je malo lakse.
    Ninche ja svoju vise ne dizem. Ako bas zeli da ju negdje prenesem onda joj kazem da se popne pisa lonca 🙈 od kad sam saznala da sam trudna nekako sam pocela izbjegavati da ju nosim. I sad sama kaze da ju tata moze nositi, a mama ju vodi samo za ruku. Ali zato samo ceka da sjednem da mi se popne u krilo.

tashee7
    11. Lipanj 2020. 09:26

Mimi,  sretno i samo polako. Bit će sve dobro, nisi sama ❤

👧 35, sve ok, AMH 23,9
    👦 36, oligoasthenoteratozoospermia
    -12/18 1.ICSI Poliklinika IVF: ET 1bc: x
    -06/19 Poliklinika IVF: FET 2bc: x
    -12/19 2.ICSI Škvorc: ET 1bc: 🤰 ❤️
    -01/24 Škvorc: FET 2 bc: blighted ovum
    -06/24 Škvorc: FET 2 bc: x
    -06/25 3.ICSI Škvorc: ET 2 3dn, 1 bc kriopohrana

Tejic
    11. Lipanj 2020. 09:34

Hvala vam na savjetima, lakse je cuti druga iskustva i da je to sve vise manje normalno 🙂
    Mana_mare cestitam na okrugloj 30-ki 🎉🎉🥳🥳🤩❤️  i Skakavac cestitam na 29 ( ak se ne varam) 🎉🥳🤩

Tejic
    11. Lipanj 2020. 09:38

SmileA

Tejic

Mimi bas sam jucer usporedivala tvoj i svoj nalaz jer se nas dvije pratimo skoro u dan, a i kod mene je glavica jako nisko pa najvjerojatnije to sto me bocka u mjehuru je normalno zbog polozaja glavice. I sad kad vidim kaj su tebi sve rekli i napisali strah me da to isto i meni ne slijedi kad beba jos malo poraste 🤔
    *
    Cure kojima trbuh sad jako raste, dal vas pecka koza pored pupka? Znaci ujutro i nakon odmaranja je svee oke, al kad duze sjedim, radim nesto, najedem se za rucak, znaci uglavnom popodne, kao da ta koza postane uzasno napeta i boli me jedno malo podrucje lijevo od pupka. Cak ne mogu reci da pecka povrsina kože nego kao sloj ispod. Ima jos koja sa takvom situacijom? Svi mi kazu pa cak i ginekolog da je sve to dio rastezanja, al evo zanima me cisto dal sam jedina.. mozda se ne mazem dovoljno ili kaj 🤔 🤔
    Tejic meni ti se to vec dugo desava, znam da sam puno manje trudna od tebe, ali ja sam jako sitne grade (i po visini i kilama) i vec u 8,9 tjednu je pocelo to jako rastezanje, imam period kad pusti, i onda valjda bas kad trbuh raste osjetim to sto kazes kao bol lijevo od pupka iznutra kao da mi netko vuce,cupa pupak i steze me trbuh, nekad me boli posebno na boku kad budem..ja se tih dana trudim sto vise mazati, iako se i ovako mazem puno od samog pocetka. I ja sam se bojala da to nije nesto ali sam shvatila i citala da je to sve u biti od rastezanja🙃

SmileA ja sam guglala al sam upisala peckanje oko pupka pa mi svasta nesto izbacilo i panika me bila uhvatila 😂

Unakit
    11. Lipanj 2020. 09:43

Princess Mimi

Cure, evo i mene s pregleda.
    Bebač ima 1200g, glavica me je jako nisko u zdjelici i sutra idemo na Sv duh. Tamo ce nas zadrzati i davati injekcije za razvoj pluća jer nam prijeti prijevremeni porod.
    Iskreno se nadam da ce biti sve u redu i da cemo izdržati do termina 🤞🏼
    Bas me strah bilo, isplakala sam se, ali sad sam se smirila malo i molim se samo da naš Leo bude velik i jak i izdrži sto duze u buši💙🦁
    Nemamo slikice jer ga nije mogao uloviti koliko je nisko, ali stavit cu cu nalaz u prilog pa ako je netko imao slicna iskustva mozda ima kakav savjet!
    Pusa svima, tejic, cestitam na urednom pregledu🤗
    https://ibb.co/Kjkw74S

Mimi, mislimo na tebe I Lea ❤ Samo pozitivne vibracije za vas dvoje, bicete dobro ❤❤❤

Marta14
    11. Lipanj 2020. 09:54

Napokon 2804

Mimi slusaj doktore i miruj maksimalno, bit će sve u redu, samo hrabro dalje. Ja sam se danas na hodala, sad se probudila koliko me zdjelica boli.
    Kupljeno danas u pepcu https://ibb.co/MMhZQ9K
    Ostalim curama želim sretne i uspješne preglede

😍Jesi ti to u Hr? 

Skakavac
    11. Lipanj 2020. 10:02

Jutro drage zene :)) 
    PrincessMimi draga sigurna san da bi sve reagirale ko ti, strah se odma javi. Ne brini, pozitivno cim mozes vise. Bit ce sve kako triba, najbitnije da ste pod nadzorom, junak je to mali vec s 1200 gr. Odmaraj i misli na lipe stvari, prolazit ce dani. Zelim vam cim duze 2 u1. Veliki zagrljaj saljem 💓💓
    Mojoj cetvrtkasici Mana_Mare neka je sritno velikih 30 tjedana. 😍💃😌 Uh uh odma me panika vata, cim promislin 🤭🤗 vrime leti ko blesavo
    Ja vas citam svakodnevno, ali nema bas novosti pa se i ne javljam. Sve teze je spavat u komadu. Bolje rečeno, ne sican se kad san.. Kukovi i trtica me ucestalo bole, a trudnički jastuk san satrala nogama 😂
    Čini mi se da bujam iz dana u dan, naočigled. Pregled za tjedan ipo pa cemo Vidit. Nadan se da se beba okrenula, jer je na zadak bila. Mjehur koma standardno. I tako, blazeno stanje, ponavljan ko papiga 😅 
    Odlucila san se za kupovinu Icandy Lime kolica (Mislin da je neka od cura iste kupila na bazzar. hr pa molim da mi se javi 😇 s misljenjem), ne mogu ih nac u ducanu da isprobam ali recenzije su super, pa se nadan da ce takva i bit. Odustala san od cutie 4u1 krevetica i uzet cu jedan u magicbabya, kojem se stranica krevetica spusta, pa ce nadan se bit jednostavnije rukovanje s bebom.
    S robicom tj sa svime, krecemo nakon pregleda i punih 30 tjedana 🤪😅
    Cestitam svim curama koje su u međuvremenu imale preglede i zelim vam cim manje tegoba.
    Lipo vrime je, depilirala san se i lekan kad cu uskoci u prvu haljinicu, bez tajica. Jer jos nisan 😅 trisnje su jos aktualne pa i njima ne oprastam i tako. Apetit mi nije los, do stotke cu garant 😂
    Raspisala sam se, ko da sutra ne postoji 

Napokon 2804
    11. Lipanj 2020. 10:21

Marta14

Napokon 2804

Mimi slusaj doktore i miruj maksimalno, bit će sve u redu, samo hrabro dalje. Ja sam se danas na hodala, sad se probudila koliko me zdjelica boli.
    Kupljeno danas u pepcu https://ibb.co/MMhZQ9K
    Ostalim curama želim sretne i uspješne preglede

😍Jesi ti to u Hr?

Daaaaaa 😁😁😁😁 sad haram po trgovinama i pečenjima, ima da se vratim kao buhtlica 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.