Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    28. Svibanj 2020. 19:56

bulba

Ono s čim sam oduševljena je twistshake koji sam danas kupila i ne mogu dočekati da dođe. Još jednom sugeriram odite vidjeti jer je sniženje 70 posto🥰

Online? Upravo gledam.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Ledolina
    28. Svibanj 2020. 20:02

bulba

Ledolina sorry nisam skužila da si pitala. Ovako sve mi je došlo nakon tri tjedna od narudžbe . Uzela sam jedno sedam osam stvari. Sve je pamuk i ne mogu reci da ne valja, no na većini stvari piše da se pere na ruke tako da nisam sigurna šta bi ti rekla. Daleko najljepše stvari a sad kakve su kvalitete vidjeti ćemo. Imam robu iz pepca, pat para, hm i c&a. Od ta četri ducana definitivno c&a mi je najbolji. Pepco mi je lošiji od pat pata. Sto se tiče veličina na pat patu ja sam uzimala većinu 62 a ostalo veće kad je jesenska beba. Naručila sam crveni božićni kompletic koji je pamuk ali onaj vuneni i on je odličan. Ne mogu vam slikati jer mi je sve kod mame.

Hvala ti na odgovoru. Ma probat ću pa kak bude, jer mi se stvarno sviđa sve ☺️

• bulba
    28. Svibanj 2020. 20:11

Demetria da njihova stranica, javi ako kupiš nešto .
    Ledolina naruči ali ne pretjeruj, ja ću naravno oprati u mašini bez obzira sto piše pa ćemo vidjeti kako će biti, ali stvari su stvarno predivne . Ja nisam odoljela. 
    Za mutsy icon nitko ništa ne zna?

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

Napokon 2804
    28. Svibanj 2020. 20:51

https://ibb.co/StCdCsv ipak smo ga sastavili jer nisam mogla odoliti pa sam izvrsila pritisak na muza da mora odmah ga sastaviti 😂 sad moze natrag u kutiju i cekati bebicu. Doslovno je sastavljen u 10 minuta.😍

2020
    28. Svibanj 2020. 21:20

Napokon 2804

https://ibb.co/StCdCsv ipak smo ga sastavili jer nisam mogla odoliti pa sam izvrsila pritisak na muza da mora odmah ga sastaviti 😂 sad moze natrag u kutiju i cekati bebicu. Doslovno je sastavljen u 10 minuta.😍

👌👌 Jednostavan i odličan! 

Napokon 2804
    28. Svibanj 2020. 21:49

2020

Napokon 2804

👌👌 Jednostavan i odličan!

ana1305

Napokonbas je lijep krevetic :) super ce doci do izrazaja i krevetic i posteljina skupa :)

Klasika, 3 pozicije, jedna strana se može skinuti. Uz njega stigao i madrac 6cm debljine, ali neću njega koristiti nego cu uzeti drugi deblji... 

2020
    28. Svibanj 2020. 22:40

Mame, jel koja od vas redovno vježba? Nešto laganini za trudnice? Ja svaku večer legnem s planom da počinjem sutra, ili ponedjeljak 🤣 ali nikako da dođe taj dan🙈 niti se ne sjetim, a ako se sjetim naravno da mi se ne da... Mislim, nije da baš moram ali uvijek sam mislila da ću vježbuckat u trudnoći 😝 ma kome ja lažem, teško me natjerat da izađem iz zone komfora i kad nisam trudna a kamo li sad 🙈🙃

Demetria
    28. Svibanj 2020. 22:53

2020

Mame, jel koja od vas redovno vježba? ….. 😝 ma kome ja lažem, teško me natjerat da izađem iz zone komfora i kad nisam trudna a kamo li sad 🙈🙃

Ja sam naručila sve i svašta, veliku i malu loptu, bučice, trake i eto lijepo krase kut u sobi.
    Tako da imaš moju moralnu podršku. Možda jednom krenemo na djela.
    Skužila sam ako ne upišem nešto van kuće neću se ni pokrenuti.
    Upravo pogledala i film greates showman. Sad čekam kad će krenuti šou u pupi jer sam izljuljala

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

2020
    28. Svibanj 2020. 23:00

Demetria

2020

Mame, jel koja od vas redovno vježba? ….. 😝 ma kome ja lažem, teško me natjerat da izađem iz zone komfora i kad nisam trudna a kamo li sad 🙈🙃

Ja sam naručila sve i svašta, veliku i malu loptu, bučice, trake i eto lijepo krase kut u sobi.
    Tako da imaš moju moralnu podršku. Možda jednom krenemo na djela.
    Skužila sam ako ne upišem nešto van kuće neću se ni pokrenuti.
    Upravo pogledala i film greates showman. Sad čekam kad će krenuti šou u pupi jer sam izljuljala

🤣 Dobra si. Ja sam prostirku stavila namjerno tako  da mi bode oči ali isto kao da je prozirna 🤣
     I ja taman pogledala Showmana 👍

Princess Mimi
    28. Svibanj 2020. 23:13

Kakav vam je film? Ja ga nisam gledala još.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.