Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tashee7
    28. Svibanj 2020. 18:29

Ja se moram pohvaliti, danas sam bila u Kiku, pepcu i c&A i ništa nisam kupila! 🙈 muž mi je zabranio i ja sam uspjela odoljeti. 
    Ja sam svome jučer pustila mozarta i gibao se. Danas ništa, al je već ujutro imao show. Vjerojatno me tješio jer sam imala noćnu moru i probudila sam se u suzama.. mm je mislio da nešto nije u redu s malim, a ja muža sanjala, prevare i tako to. 😖

Demetria
    28. Svibanj 2020. 18:41

Neki dan sam baš tu pjesmu slučajno čula i toliko me ganula da su mi suze krenule. Danas sam ju 5 puta pustila čim sam skužila da bebica voli te živahne jake melodije.
    Ali probat ću opet s Mozartom. Vjerojatno nije bio pravi dan za to

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Zel
    28. Svibanj 2020. 18:55

E kad smo kod noćnih mora, ja sanjala da sam išla roditi i sve prošlo super, Al kad sam išla doma, donijeli mi 4 raznobojne bebe (crna, bijela, kinez i nekakva smećkasta)! Ja rekla, moj je samo 1, a oni, ne mama svi su vaši! Ali sjećam se da sam rodila samo 1, a oni, ne mama, onesvijestili ste se pa smo izvukli još 3!! I drž, ne daj, probudila se u nevjerici i znoju... Eto... Pa ti protumači san, hihi

2020
    28. Svibanj 2020. 18:57

Ni meni nije sljedeći put ludovala na Mozarta, valjda sam onaj put baš potrefila da je raspoložena 🙃 e super, mogla bi pogledat večeras taj film (The Greatest Showman) kad već spominjete. Ionako više ne znam šta bi gledala

2020
    28. Svibanj 2020. 19:01

Zel

E kad smo kod noćnih mora, ja sanjala da sam išla roditi i sve prošlo super, Al kad sam išla doma, donijeli mi 4 raznobojne bebe (crna, bijela, kinez i nekakva smećkasta)! Ja rekla, moj je samo 1, a oni, ne mama svi su vaši! Ali sjećam se da sam rodila samo 1, a oni, ne mama, onesvijestili ste se pa smo izvukli još 3!! I drž, ne daj, probudila se u nevjerici i znoju… Eto… Pa ti protumači san, hihi

🤣🤣 Ajme super 🤣 meni je jedna od najdražih nuspojava trudnoće-- snovi!! Prezanimljivo! Baš zato što prije nikad nisam znala šta sam sanjala a sad se desi i da 2-3 sna zapamtim radnju.
    I često porod i bebu sanjam, i uvijek je jako brz porod u snu, uhhh da bar!!! 

Ledolina
    28. Svibanj 2020. 19:08

Evo sad sam išla preko 30 str unazad da vidim tko je naručio robicu sa stranice patpat  pa bulba javi ako vidiš post. Zanima me jesu veličine realne, ako imaš za usporediti s nekom drugom robicom. Ja sam spremila sve u košaricu pa samo trebam naručiti 😁

tashee7
    28. Svibanj 2020. 19:15

Ja još nisam porod sanjala, al u svim snovima sam trudna. Iako ponekad zaboravim na to pa u snu pijem alkohol 😅 i onda se sjetim, pa je ajoj,  pa ja ne smijem pit

Marta14
    28. Svibanj 2020. 19:15

Ja sam na ljetnim citala za patpat, neke cure su zadovoljne a neke ne.. Treba probati, mozda dode dobo 😁i procitala sam da dugo treba da stigne.. 

• bulba
    28. Svibanj 2020. 19:24

Ledolina sorry nisam skužila da si pitala. Ovako sve mi je došlo nakon tri tjedna od narudžbe . Uzela sam jedno sedam osam stvari. Sve je pamuk i ne mogu reci da ne valja, no na većini stvari piše da se pere na ruke tako da nisam sigurna šta bi ti rekla. Daleko najljepše stvari a sad kakve su kvalitete vidjeti ćemo. Imam robu iz pepca, pat para, hm i c&a. Od ta četri ducana definitivno c&a mi je najbolji. Pepco mi je lošiji od pat pata. Sto se tiče veličina na pat patu ja sam uzimala većinu 62 a ostalo veće kad je jesenska beba. Naručila sam crveni božićni kompletic koji je pamuk ali onaj vuneni i on je odličan. Ne mogu vam slikati jer mi je sve kod mame.

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

• bulba
    28. Svibanj 2020. 19:25

Ono s čim sam oduševljena je twistshake koji sam danas kupila i ne mogu dočekati da dođe. Još jednom sugeriram odite vidjeti jer je sniženje 70 posto🥰

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.