Lijepe trudnice i dobri nalazi, super. A izgleda danas je i dan za shopping 😉 hmm…
Otišla sam po hranu za mačke a vratila se, naravno, s nekim stvarčicama ne za mačke 🙄 kad je sve tam na jednom mjestu odmah pod nosom… pa samo da pogledam jel ima kaj novoga…
Za maloga, u pepcu su uglavnom stvari s kratkim rukavima pa sam uzela samo kombinezonić i kapicu, na njih ide sniženje, i dva paketa po dvije (jako rijetke ali slatke) tetre koje nisu na sniženju. I valjke, pošto je mačak prisvojio krevetić 🥰. I u kiku jedan kompletić. Ima slatkih kombinezonića i dekica al nisu čisti pamuk, ima 30-40% poliestera, to neću.
A ovo je za moja znojna bedra, ispod ljetnih haljina. 🙄 ili za po doma bez haljina 😉
I tako, moram se ozbiljno početi kontrolirati! Ovo korona - plaćajte karticama - je opasno!
Za probavu mi pomažu te chia sjemenke, bar malo, namočene prek noći i konzumirane na tašte, iako i mene više muči tvrdoća nego baš zatvor. I magnezij navečer. I trudim se da ne jedem ili bar ne kombiniram u istom danu namirnice koje napuhavaju. I dosta tekućine ali, da, izgleda da tak bude cijelo vrijeme.
Sad malo na odmor i namazati ruke, već imam rane od dezimficijenasa raznih….
Pa ja tako uvijek hahahaha uvijek idem kupit nesto drugo pa se vratim bez toga sa puno robice za bebu… U kiku su mi cisto ok bodici, isti su mi pod rukom kao i iz hm-a, jedino mi je pamuk iz neke baby trgovine (ne znam kak se zove) mekši pod rukom… Sad cekam da donesem svu robicu sto su moji uzeli i da to sve mogu gledati i slagati i dirati 😍😍😍
Peopc, stvarno nije lose, a jeftino je…
Da zaboravih, pokušala sam oprati jaje rucno, pa sad cekam da se osusi da vidim da li mogu nastavak prati ili smisljati novi nacin
Dobar dan pozdrav svim novim trudnicama
Vidla sam da ste pisale neki dan o tome kaj tražiti ako vas obitelj / prijatelji pitaju da kupe, a da ne bude preskupo. Evo, ja sam danas pregledavala sinove igračke i palo mi je na pamet da bi to bila dobra ideja. Znači sve one didaktičke koje su bebama brzo zanimljive i korisne. Npr. mi imamo skoro sve od Fisher price (gusjenicu, lončić, loptu, knjigicu itd...) Nekako to nije u prvom planu kad se kupuje za bebu, a za koji mjesec to dobro dođe, jer zna se kako tih prvih par mjeseci preleti. Pa eto, čisto nekome ideja više.
Pridružujem se klubu začepljenih noseva, vidim da nas ima puno, meni je to počelo još prije plusa i nije stalo ni dana ni do sad . Piše google da se to zove trudnički rinitis, po možete pogledati, navodno je jako često. U prvoj trudnoći nisam znala da to postoji.
Imena - ako bude curica, bude Anastasija, a ako bude dečko, bude Jonas.
Pitanje - pretrage - vidim da vas dosta ide oko 20-24 tt na kks, urin, ogtt, briseve - da li su to redovne pretrage u tim tjednima ili? Meni moj gin ništa od toga nije spomenuo.
I da, vi ste divne i robica vam je divna
Bok cure! Stvari su vam preslatke!
Zubar. Ja sam bila prije jedno 2 mjeseca, normalno mi anesteziju dao ( pitala sam ginekologa, rekao je da moze, bolje nego da se mucim), jedino su mi rekli da ne smijem slikat zube.
Nove cure, dobrodošle! 🎉🌸
Sif. Meni je Anastasija prekrasno ime 🌸
Nema Lidl baš neki izbor za djecu je sve kratki rukav a za nas je suknja i majice što me baš i nije nešto.
Gledala sam malo robu preko sinsay i mogu reći da je 90% za curica, nema baš za dečke/neutralno.
Biti će mi veselo zs kupovati neutralno
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
SmaliA,Nada,Napokon😘🥰🥰🥰uzivacu max.odtaje doma nalo duze nego inace pa De nadam malo i za bebicu nest kupiti,jer volim da to radimo zajedno❤️
Napokon Robića je preeeslatka 😍😍😍mali ce biti frajercic sam takav 😍😍🌸duse nase male nek su nam samo zdravi ❤️❤️
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Curke, preslatke su vam stvari 😍😍
Netko je pitao za zubara, mislim da Mona, meni je dala anesteziju (injekciju) normalno kao i do sada. Rekla je da smiju trudnice to, inače ne znam kak bi mi popravila zub pošto sam što se zubara tiče baš kukavica 😂
puštala jutros baby mozart i ništa...sad slušam The Greatest Showman i pjevam evo ludnica u pupi. voli očito te uzbuljive zvukove
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Gonal ljepa robica🌸🌸
Sanja bas ljepo vidjeti kako ste vrjedne sa kupovinom i ljepim kombinacijama..🌸🌸
Sif jalo ljepoo ime Anastasija meni osobno jako se svidja..meni je sad radila sa 16tj krvnu sliku,Secer,zeljezo,urin.i urin na mickrobiologiju,nalazi su mi svi dobri.a onaj ruzni Secer Hahahah vjerovatno cu morati kasnije,briseve sam radila u 1mj prije trudnoce jer sam isla na postupak,uglavnom pozitivno i ave je dobroo 🥰
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Curke, preslatke su vam stvari 😍😍
Netko je pitao za zubara, mislim da Mona, meni je dala anesteziju (injekciju) normalno kao i do sada. Rekla je da smiju trudnice to, inače ne znam kak bi mi popravila zub pošto sam što se zubara tiče baš kukavica 😂
Hvala, i nadala sam se da će biti inekcije da ne umrem od bolova tamo Već mi sada nije svejedno što idem, a pregled je za tjedan dana.
U lidlu eventualno hlačice, bodiji su mislim onak malo rupičasti neki materijal, jer su za ljetno vrijeme predviđeni. Iako po cijeni 30kn za 2kom nije na odmet kupiti za kasnije. Što se tiče pepca, za bebe još nemam iskustva s robicom, ali znam da za veću djecu uvijek moram uzimati broj veći jer su im modeli manji i npr. majice se skupe dosta, ali za svaki dan, pogotovo ljeti, super dođe jer je povoljno.
Sortiraj odgovore
Najstariji